Tavaszi szállástippek – vendégházak a Balaton-felvidékről, Őrségből, Dunakanyarból

Az elmúlt hetekben több olyan stílusos szálláshelyet osztottunk meg a Csodaszállások facebook oldalán, amelyeket jó szívvel ajánljuk akár tavaszi, akár nyári pihenéshez. Ezekből készítettünk most egy összeállítást a teljesség igénye nélkül, a téma: tavaszi szállástippek Magyarországon. Van közöttünk Balaton-felvidéki szállás, találtok itt zebegényi, őrségi, sőt még Tiszára néző vendégházat is. Válogassatok kedvetekre és foglaljátok le mihamarabb a következő pihenés helyszínét.

Tavaszi (és nyári) szállástippek

A Ház Vendégház, Kismaros

100 méterre az aszfaltozott főúttól, mégis az erdő közepén található a kismarosi vendégház, amelyet csend és nyugalom vesz körül. A Ház egy sziklaorom tetején áll, ahova egy erdei lépcsősoron jutunk el a parkolótól. Karnyújtásnyira vannak a túraútvonalak, de nincs messze a Duna-part sem. A vendégházhoz két terasz és egy finn szauna is tartozik. 18 éven aluliaknak a szállás ingyenes!

Bokorka Vendégház, Noszvaj

Bűbájos házikó Noszvajon! A 46 m2-es Bokorka Vendégház két kis hálószobával, konyhával összenyitott nappalival, zuhanyzós fürdőszobával, kisebb terasszal és kerttel rendelkezik. A két hálószobában 4 fő fér el kényelmesen. Kérés esetén reggeli box rendelhető. Kipróbálnátok?

Csendár Cottage Balaton, Hegymagas

Panorámás présház Hegymagason! A Balaton-felvidéken, borvidéki környezetben található szálláshely 2 külön bejáratú apartmannal (földszint és emelet) várja vendégeit. A kertben, a ház mögött található egy hatalmas terasz, mely ideális lehet nyáresti vacsorák, borozgatások helyszínének. Babarát szállás: utazóágy, etetőszék, könyvek és játékok várják a legkisebb vendégeket.

A cottage június 1. és október 31. között tart nyitva, érdemes még időben lefoglalni!

Emlékek Íze Vendégház, Bánd

A négycsillagos vendégház 4 fő befogadására alkalmas, így tökéletesen kényelmes akár kettesben a pároddal, a családoddal, vagy a barátaiddal szeretnél érkezni. Mindkét hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik.

„A kertben kerti asztalt, nádfedeles pihenősarkot és fűszernövénykertet találsz. Üljetek ki csillagokat nézni esténként a kertben, hallgassátok a tücsköket és leginkább a csendet.”

Juhász Porta, Kerkafalva

A Juhász Porta egy 1950-es években épült ház újra álmodása és újjászületése. Az Őrség kapujában, Kerkafalván található házban 2 hálószoba van és max. 6 fő részére ideális. Kutyát, macskát szívesen látnak.

Kőtulipán Vendégház, Szentbékkálla

Szentbékkálla közelében, a Fekete-hegyen található présház épülete az 1800-as évek derekán épült és 2019-ben lett teljesen felújítva. 2-4 fő számára ideális (a háló és a nappali egylégterű). A két szintes ház örökpanorámás terasza a Káli-medencére néz.

Kinek ajánljuk? Pároknak, max. 2 gyerekes családoknak.

Lesence Zug Vendégház, Lesencetomaj

2 db 2 fős apartman várja vendégeit a Balaton-felvidéken, erdei környezetben. A hangulatos apartmanokhoz saját fürdőszoba és konyha tartozik. A szállás ideális lehet pároknak, családoknak, baráti társaságoknak.

Nefelejcs Vendégház, Zebegény

Panorámás szálláshely a Dunakanyarban! Nyugodt környezetben, Zebegény központjától pár száz méterre található a Nefelejcs Vendégház, amely max. 4 fő részére ideális. Az emeleten található egy franciaágy, fürdőszoba és egy panorámás kis terasz, a földszinten amerikai konyhás nappali található, egy ágyazható kanapé, és külön mosdó helyiség.

Szajkó Fakuckó, Tamási

Erdőre néző, mesés panorámával és 800 tő levendulával vár mindenkit Tamásiban a Szajkó Fakuckó, amely akár pároknak, akár családoknak is ideális lehet. A 4 férőhelyes faházhoz egy panorámás terasz, szaletli, szőlőlugas, kőből épített tűzrakóhely, valamint egy borkóstolásra alkalmas fűthető pince is tartozik. A gyerekeknek homokozó és csúszda áll rendelkezésre.

Tiszára néző Heverésző Vendégház, Tiszalök

Családbarát vendégház a Tisza-parton! 3 szobával, egész évben működő kültéri dézsafürdővel és Tiszára néző kilátással vár mindenkit a tiszalöki vendégház, amely kutyákat-macskákat is szívesen fogad.

A szállás 6 éves korig ingyenes, gyerekkel érkezőknek kiságy és gyerekágynemű, asztali etetőszék, fürdetőkád, játszótér áll rendelkezésre.

CSODAHELYEK-TIPP: Béreljetek csónakot és fedezzétek fel a környéket!

Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.


Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.