CSODAHELYEK

MÉDIAAJÁNLAT

A Csodahelyek.hu weboldal egy online turisztikai magazin, összetartó közösségünk az utazás közben szerzett élményeket állítja középpontba.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy olvasóink minőségi, egyedi tartalomhoz jussanak, melynek hatására felkeresik Magyarország legszebb tájait és látnivalóit. Fókuszunkban az élményközpontú turizmus áll, munkánk fő pillérei az élményalapú megosztások, az értékteremtés, és a hiteles információk közvetítése.

Szakmai ismereteinket és kapcsolatainkat folyamatosan bővítjük különböző konferenciákon és sajtóutakon, de tartjuk a kapcsolatot több hazai utazóbloggerrel és utazási magazinnal is. Aktív, vidám közösségünk megtartásának kulcsa a rendszeres, közvetlen párbeszéd az olvasóinkkal, és a Csodahelyek.hu csapatának szoros köteléke.

LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK

A közösségi média felületek a napi kapcsolattartás, és a hírfogyasztás elősegítése mellett a turizmus berkeiben is vezető szerepet ragadtak magukhoz.

Büszkék vagyunk arra, hogy weboldalunkon egyedi tartalommal várjuk követőinket, akik tagjai hazánk egyik legnagyobb turisztikai tematikájú csoportjának, a Csodahelyek Magyarországon Facebook csoportnak is.

Posztjainkkal, cikkeinkkel és hírlevelünkkel ösztönözhetjük követőinket a szabadidő értékes és tartalmas eltöltésére, közösségi média felületeink célirányos használatával aktívan támogatjuk a hazai turizmust. Hatással vagyunk a belföldi úti célok kiválasztása és a belföldi szállásfoglalásra egyaránt.

0 +
tag a facebook csoportokban
0 +
tag a Csodahelyek Magyarországon FB-csoportban
0 +
hírlevél feliratkozó
0 +
követő a Csodahelyek.hu Facebook oldalán
0 +
követő a Csodahelyek.hu Instagram oldalán

Banner megjelenítési lehetőségek

FULL BANNER

Főoldal

Kategóriaoldal

Cikkoldal

STANDARD BANNER

Főoldal

Kategóriaoldal

Cikkoldal

FULL PAGE BANNER

ÁLTALÁNOS CSOMAGAJÁNLATOK

PR csomag

PR Plusz csomag

Csodahelyek csomag

Csodahelyek Plusz csomag

Instagram csomag

Egyéb együttműködések esetén egyedi csomagajánlat kérhető.

Hiszünk a korrekt üzleti és szakmai kapcsolat kialakításában. Törekszünk arra, hogy partnereink számára rugalmasan állítsuk össze csomagajánlatainkat, amihez elengedhetetlen a folyamatos egyeztetés, illetve a produktív együttműködés. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS:

error: Védett tartalom!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.