10 vendégház dézsafürdővel / jacuzzival – ha őszi wellnessre vágysz

Romantikus faházak, ha meghitt őszi-téli pihenésre vágysz

Hogy mi kell egy felejthetetlen őszi pihenéshez? Kiadós séták az erdőben, hegyvidéki kirándulások, színes falevelek és egy forró vizes dézsafürdő vagy jacuzzi, amiben elmerülhetünk nap végén! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 olyan belföldi vendégházat, ahol kedved szerint élvezheted az őszi wellnesst. Már csak az a kérdés, hogy a szabadtéri dézsafürdő vagy a beltéri jacuzzi mellett teszed le a voksod?

10 hangulatos vendégház dézsafürdővel / jacuzzival – nem csak őszi pihenéshez

A9 Luxury Apartman Balatonudvari

Az A9 Luxury Apartman Balatonudvariban található, az északi part egyik legszebb részén, a Káli-medence és Tihany között. Az egész évben nyitva tartó szálláshely kitűnő elhelyezkedési adottságokkal rendelkezik. 

Az 5 különböző stílusú luxus apartman összesen 18 fő befogadására alkalmas, de a külön bejáratok miatt kisebb csoportok/családok/párok részére is kibérelhető. Az emeleti szobák örök panorámával rendelkeznek. Az udvaron jacuzzi, szauna és kerti grillsütő várja a pihenni vágyókat. A helyi strand sétatávolságra, a Royal Balaton Golf & Yacht Club 1.5 km-re található.

Balatoni Présházikó, Szőlősgyörök

Egész évben a város zajától távol, csodálatos környezetben várják a pihenni vágyókat Szőlősgyörökön, a Balatoni Présházikóban. A Kisházikó a Balatontól 7 km-re, Szőlősgyörök Banyászó hegyén, 4500 négyzetméter nagyságú telken terül el a szőlősorok között. 

A kertben bográcsozó, sütögetős sziget is kialakításra került, illetve a kert végében egy Badacsonyra panorámás kiülő és fűthető dézsafürdő várja a vendégeket. A Balatontól végig kerékpárút vezet szinte egészen a Présházig. Közeli pincészetekben helyi borokat lehet kóstolni, vagy a Présházikóban elfogyasztani a kandalló mellett. 

Börzsöny Wellness Vendégház Borsosberény

A Börzsöny lábánál fekvő Borsosberényben 3 szobás vendégház várja a családokat, baráti társaságokat. A 3 darab, udvari bejáratú másfél szobás lakrész mindegyike önálló fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A konyha-nappaliban kényelmesen elfér 12 fő. 

Az 2000 m2-es udvaron fedett tető alatt található egy 5 személyes jacuzzi, míg az alagsorban került kialakításra a szaunatér, amiben egy luxus kombinált (finn és infra) szaunakabin nyújt kikapcsolódást akár 6 fő részére. A szállás 5 éves korig ingyenes, a ház egy időben csak egy társaság részére foglalható! 

Chillout Vendégház, Noszvaj

Ébredj reggelente madárcsicsergésre közvetlenül az erdőben, mégis luxus körülmények között! Noszvaj-Síkfőkúton, a tó melletti vadregényes kis utcában várja a városi nyüzsgés elől elvonulni vágyó vendégeit a Chillout Vendégház.

A házban két hálószoba, egy jól felszerelt konyha-nappali, fürdőszoba zuhanykabinnal, valamint külön wc található. A vendégház része egy 20 m2 fedett, ám napos terasz, fűthető jacuzzival felszerelve, ahonnan a minden évszakban csodás, 2 m-re lévő erdő hatalmas fáit csodálatod. Háziállatokat szívesen látnak!

Forrás Vendégház, Bakonyjákó

Zöld wellness a Bakonyban! Bakonyjákón, az erdők ölelésében fekszik a Forrás Vendégház, amely 2 fő számára nyújt ideális pihenést. A szálláshoz tartozó Erdei Kuckó kizárólag a lakosztály vendégei számára biztosítja télen és nyáron a pezsgőfürdő, a szauna, a télikert és a privát terasz használatát. 

A szállás magában foglal egy franciaágyas hálót a galérián, továbbá egy teakonyhával felszerelt nappalit, egy pezsgőfürdővel és finn szaunával rendelkező télikertet, ami közvetlen kapcsolattal nyílik a parkra és a saját teraszra.

HepeHuta Házikó, Háromhuta

A HepeHuta Házikó a Zempléni-hegység egyik legszebb falvában, Háromhután található. A teljesen különálló, újjáépített parasztház csodálatos környezetben, a Tolcsva-patak mentén várja vendégeit.

A szálláson 2 hálószoba, egy mindennel felszerelt konyha áll rendelkezésre, a fürdőszoba infraszaunával, fürdőkáddal, zuhannyal felszerelt. Az udvaron kapott helyet a hangulatos jacuzzi, amelyben ülve megcsodálhatjuk a festői zempléni hegyeket és dombokat.  Emellett családbarát saját játszótérrel, kinti-benti játékokkal várják a kicsiket és nagyokat.

Jó tudni! A szálláshelyen SZÉP-kártyával is fizethetünk, házi kedvenceket nem fogadnak.

Miházikónk, Kecskéd

A Miházikónk Vendégház a Vértes peremén található falu, Kecskéd egyik mellékutcájában található. A házban 2 szinten 4 szoba, nappali, 3 fürdőszoba, jól felszerelt konyha és külön olvasótér áll a vendégek rendelkezésére. A gyermekkel érkezőket a házban játszósarok és társasjátékok, a kertben pedig homokozó, kerti mászóka, trambulin és csúszda várja. 

A szállást csak együtt érkező társaságok bérelhetik ki, így nem kell attól tartani, hogy ismeretlen vendégekkel osztozunk a közösségi tereken. Míg az udvaron fűthető dézsafürdőben lazíthatunk, addig a környéken kirándulási lehetőségek (pl. Tata, Tatabánya, Majk stb.), programok, kerékpárutak biztosítják az aktív kikapcsolódást.  

Székely Gerendaházak, Geresdlak

Geresdlak festői részén, egy szőlőhegyen épültek a székely gerendaházak, amelyek hangulatos, nyugodt pihenést biztosítanak. A 2 faház összesen 10 férőhelyes, mindegyik kültéri jacuzzival és finn szaunával felszerelt. 

Aki szeret túrázni, kirándulni, innen a Kelet-Mecsek könnyen bebarangolható, több száz éves pincék között sétálhatunk a környéken. Ne maradjanak otthon a házi kedvencek sem!

Vadvirág Vendégház, Aggtelek

Aggteleken, a falu központjában található a Vadvirág Vendégház, az Aggteleki cseppkőbarlangtól mindössze 5 perc sétára. A vendégház 3 saját fürdőszobás szobával, konyhával, nagy közösségi terekkel rendelkezik. 

Az egész évben használható, privát wellness részlegben jacuzzi és infraszauna segíti a kikapcsolódást, emellett a kertben egy 6 személyesdézsa fürdő kapott helyet. A 13 fős szálláshely kiválóan alkalmas családok, baráti társaságok részére, háziállatot sajnos nem tudnak fogadni.

Villa Holiday Apartman, Poroszló

A Villa Holiday Poroszlón található, a szabadstrandtól 1 km-re. A kényelmes, gazdagon felszerelt vendégház kifejezetten párok és családok számára ideális, hiszen 3 szobájában 8 fő fér el kényelmesen. Emellett egy tágas nappali, étkező és konyha, modern fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. 

A hatalmas kertben trambulin, hinták, tűzrakóhely és szaletli kapott helyett, és természetesen van egy jacuzzi is a fedett teraszon.

***

Tetszett a dézsafürdővel/jacuzzival rendelkező vendégházak listája? Válaszd ki a kedvenced és foglald le még ma az őszi pihenést! 

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.