10 gyerekbarát vendégház, ahol az egész család jól érezheti magát

Végre itt a nyári szünet, amikor az egész család együtt nyaralhat és élvezheti a legmelegebb hónapokat. Nem szükséges külföldre utazni ahhoz, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk: a következő 10 gyerekbarát vendégház is bőven tartogat kalandot és meglepetést a Balatontól a Zempléni-hegységig. Mutatjuk a kedvenceket!

10 gyerekbarát vendégház, ahol az egész család jól érezheti magát

EszterHáz, Balatonkeresztúr

Kizárólag a nyári szezonban, szeptember 15-ig várja vendégeit a balatonkeresztúri vendégház, ahol 4 szobában összesen 8 fő fér el kényelmesen. A saját medencével és a medencére néző szobákkal rendelkező szállás 400 méterre fekszik a központtól, a villában teljesen felszerelt amerikai konyha, 2 fürdőszoba, 2 külön WC, fedett terasz, mosóhelyiség található.

A lépcső fel- és lejárat biztonsági gyerekhálóval rendelkezik, emellett gyerekágynemű, fürdetőkád, asztali etetőszék, játszótér, trambulin és hordozható kiságy is a vendégek rendelkezésére áll. Ideális lehet baráti társaságoknak, nagyobb családoknak.

Éva Vendégház, Komlóska

A Zemplén hegyvonulatai által körbezárt kis zsákfaluban található ez a bájos, gyerekbarát vendégház, amelynek két szobájában összesen 9 vendég fér el kényelmesen. Mindkét szobában fatüzelésű kandalló biztosítja a meleget, a kertben szalonnasütő, bográcsozó, kerti hintaágy és dézsafürdő segíti a kikapcsolódást.

A legkisebbeknek fürdetőkád, asztali etetőszék és hordozható kiságy kérhető, a nagyobbakat játszótér, pingpong asztal, darts és tollaslabda várja. A szálláshely csak egyben kiadó.

Forest House Vendégházak, Diósjenő

A 2021 június elején megnyílt Forest House Vendégházak megálmodásakor a tulajdonosok törekedtek arra, hogy maximálisan megfeleljenek a gyermekes családoknak. Ennek megfelelően az alábbi szolgáltatásokat nyújtják, felár nélkül: rácsos kiságy matraccal, minőségi ágyneművel, bili, wc szűkítő, fellépő, babakád, etetőszék, babaétkészlet.

A kreatív és szabadidős foglalkozáshoz megtalálható a házakban színes ceruza kifestővel, társasjátékok, könyvek; a közösségi téren pedig a kismotor, futóbicikli, biztonsági gyermekülés, bukósisak, kültéri játékok, csúszdás, homokozós, hintás, játszóváras játszótér. A szabadtéri medence fűtött, min. 30-32 C fokos és sós vizű, mely kifejezetten ajánlott a babák érzékeny bőrére. További családi élményt biztosít a privát jakuzzi, a közös kerékpározás, grillezés, bográcsozás, túrázás, horgászat.

Grácia Vendégház, Tiszakécske

Távol a világ zajától, csendes, tanyasi környezetben fekszik a Grácia Vendégház, amelynek Paprikaház szárnyában 2 hálószoba, fürdőszoba, konyha, nappali-étkező és terasz várja a vendégeket.

A szálláshoz egy 72 nm-es medencetér tartozik, benne termálvizes medencével, infraszaunával és napozóágyakkal. Aki pedig strandolni szeretne, választhat Tiszakécske két termálfürdője közül is. A gyerekek imádni fogják a kültéri játszóteret, a szállás 10 éves korig ingyenes!

Héregi Éden Vendégház, Héreg

Mesebeli házikó a Gerecse lábánál! A Héregi Éden Vendégház egy csendes zsákfaluban található Komárom-Esztergom megyében. A szállás egy külön kisház, amelyben a 4 férőhely egy légtérben helyezkedik el. A vendégek számára külön 2000 négyzetméteres saját kertrész áll rendelkezésre kerti grillel, szalonnasütő hellyel.

A természetközeli birtokon a gyerekek sem fognak unatkozik, hiszen a kertben játszótér és gyerekkerékpár kölcsönzés is helyet kapott.

MINARDI Vendégházak, Berekfürdő

Berekfürdő központjában összesen 6 db kétszintes faházból áll a MINARDI komplexum, amiből kettő maximum 3-3 fő részére, négy pedig 5-5 fő részére tud szállást és pihenést biztosítani. A faházak alsó szintjén kapott helyet a konyha és a fürdőszoba, illetve az étkező, az emeleten található a hálószoba.

A kertben gyermekjátszótér csúszdával és mászókával, illetve hintával várja a legkisebbeket, emellett fürdetőkád, kiságy és asztali etetőszék, igényelhető.

Nekeresd Birtok, Németkér

A Nekeresd Birtok Tolna megyében, távol a város zajától, nyugodt, gyönyörű környezetben várja pihenni vágyó vendégeit. A Birtok teljes egészében, kisebb-nagyobb csoportok számára kizárólagossággal foglalható, akár egy 32 fős társaság számára nyújtva kényelmes szállást.

Az épületben 9 szoba saját fürdőszobával, 40 fős közösségi tér, vendégkonyha, játszósarok, az udvaron medence, szauna, játékterem (csocsó, biliárd, ping pong, darts), jakuzziborospince is található. A legkisebbekre is gondolva (hinták, csúszdák, homokozó, trambulin) egy kinti játszótér is kialakításra került. Rossz idő esetén a benti játszósarokban társasjátékok vannak kicsiknek és nagyoknak, valamint diavetítővel, krétafallal és mesekönyvekkel is lehet játszani.

Natúrpark Vendégház, Alsószölnök

Az Őrségi Nemzeti Park területén fekvő Alsószölnökön, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár közvetlen közelében található a Natúrpark Vendégház. A fogadó a térség építészeti hagyományaihoz illeszkedő stílusban épült, tetőterében 5 kétágyas és 2 háromágyas szoba, míg a földszinten 2 apartman található.

A vendégeknek lehetőségük van a kerti grillezésre, szalonnasütésre, a környék felfedezéséhez kerékpárokat bérelhetnek. Kisgyerekes családok asztali etetőszéket, bébiétel melegítési lehetőséget és kiságyat igényelhetnek.

Remence Vendégház és Wellness, Bodrogkeresztúr

Családoknak vagy baráti társaságoknak is ideális a Tokaj-Hegyalján található Remence Ház, amelyet a Zempléni-hegység déli vonulatai és a lábai alatt kanyargó Bodrog folyó ölel körbe.

A szálláshely nagy udvarral, 2 hálószobával és jól felszerelt konyhájával rendelkezik, a nappali kanapéja szintén ágyazható. A kisgyermekes családoknak nem szükséges magukkal vinni a fél házat, hiszen többek között 2 db utazóágy, gyermek ágyneműk, 2 db etetőszék, gyermek étkészlet, fürdetőkád, wc szűkítő és fellépő segíti a kényelmet.

Tiszavirág Vendégház, Tiszabábolna

Tiszabábolnán, a csónakkikötőtől 500 méterre található a falusias hangulatú, teljesen felújított vendégház, amelynek 3 szobája összesen 9 vendég elszállásolására alkalmas. A földszinten hálószoba, nappali-konyha, nagy fürdőszoba van, míg az emeleten egy kétszemélyes és egy 5 fős háló található WC-vel, mosdóval.

A kertben grillező, nyársaló, bográcsozó és fedett terasz kapott helyet, aki pedig szívesen kirándulna, a Tisza közelsége rengeteg programlehetőséget rejt. A vendégház csak egyben kiadó március 1. és október 31. között, így ideális lehet nagyobb családok vagy baráti társaságok részére.

A fenti lista csak a jéghegy csúcsa, hiszen Magyarországon rengeteg szuper gyerekbarát vendégház várja, hogy megteljen élettel. Válasszatok kedvetekre és kezdődhet a nyaralás!


Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.