Családbarát wellnesshotelek – olvasóink kedvencei véleményekkel

A Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoportunkban szinte nem telik el úgy nap, hogy ne érkezne kérdés vagy beszámoló gyerek- és családbarát wellnesshotelek témában. Tudjuk, hogyan sokan érdeklődtök igényes hazai szálláshelyek iránt és sokszor nem könnyű a döntés. Ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani – a magunk módján.

Megkérdeztük a Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoport tagjait…

…mondják el véleményüket a kedvenc belföldi gyerek- vagy családbarát szállodájukról. Több mint 100 ajánlás érkezett, ezekből szemezgettünk egy csokorra valót.

Családbarát wellnesshotelek – olvasóink kedvencei véleményekkel

(A hotelek ABC-sorrendben szerepelnek a listán, a nevek kattinthatók).

Bambara Hotel, Felsőtárkány

„Több medence, nagyobb gyerekeknek (3+) dzsungeles játszószoba, kisebbeknek babákkal, játékokkal, kiskonyhával felszerelt játszó az étterem mellett. A szobába készítettek be (kérésünkre) fellépőt, wc szűkítőt, babakádat, kiságyat. Kültéri játszóterek is vannak, gyönyörű környezetben terül el a hotel. Tavaly voltunk, idén is menni szeretnénk.” (B. Noémi)

Danubius Hotel Bük, Bükfürdő

„Nagyon-nagyon jó kisgyerekkel. Van 2 játszószoba, nagyobbaknak játékgépek. Külön gyerek fürdőrészleg, kabalasárkány, programok, és az all inclusive ellátás nagyon hasznos gyerekkel. Mindig van mit adni neki.” (Cs-H. Anna)

Danubius Hotel Marina Balatonfüred

„Kinti baba-és gyermekmedencével, illetve nagyobbaknak kialakított medence résszel. Saját balatoni stranddal. Változatos ételkínálat, gyermekmenüvel, sok etetőszékkel és nagyon kedves pincérekkel. Játszószoba, animáció, Bubbles Club. Kint játszótér. Nagyobbaknak játékgépek, ping-pong, teke, még nagyobbaknak konditerem.” (Sz. Lídia)

Hotel Marina-Port Balatonkenese

„Még a felújítás előtt töltöttünk ott pár napot. Saját strandja van, nagy kinti játszótér, trambulin, rollerek és biciklik. Bent dzsungeles játszószoba, kisebb animációs szoba (itt voltak pici babáknak való játékok), csocsó, léghoki stb. Étteremben babáknak külön étel, kicsi evőeszközök, tányér. Szobába készítettek be wc szűkítőt, babaágyat, konnektorvédőt. A wellness rész kicsi volt, de azóta úgy tudom, felújították.” (B. Noémi)

Hunguest Hotel Forrás, Szeged

„Mi a Hungest Hotel Forrást szeretjük. Jó a fürdőrész kicsiknek-nagyoknak egyaránt, a hotelben közel van a játszószoba és a bár. Van animáció, és a konyha is nagyon gyerekbarát.” (Sz.M. Erna)

Hunguest Hotel Pelion, Tapolca

„Szuper játszóház, kellemes wellness, meleg medence odakinn is, így vígan tudtuk azt is használni. Kiemelt időszakban animáció. Nagyon jól éreztük magunkat. Tapolca csodaszép, a tavasbarlang kihagyhatatlan program.” (Á. Zsófia)

Hunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza

„Zárt folyosón lehet átmenni az élményfürdőbe, szuper játszószoba, gyerekprogramok, gyerekmenü, közelben park, játszótér, állatkert.” (S. Dalma)

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok

 „Minden szobában van babakocsi, etetőszék, külön gyerek- és felnőtt szoba, reggeli és vacsora az árban. Piciknek mindig van valami pépes is, nagyobbaknak pedig gyerekkompatibilis ételek. Egész nap szerveznek tematikus foglalkozásokat, kézműveskedést, ovis úszást, Helen Doront, Ringatót, stb. A szálloda területén van több kinti játszótér, bent játszóház és Bobóország, de ami a legjobb, gyerekmegőrzést is vállalnak, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni kicsit. A hotel mellett van a Bobo Fun Park, ami egy adrenalin park, mászófalakkal, játékokkal kicsiknek és nagyoknak. Mi nagyon imádjuk, a személyzet hihetetlen kedves és itt mindenki azért van, hogy a gyerekes családok jól érezzék magukat.” (K. Tünde)

Nádas Tó Park Hotel, Vasad

„Szuper hely télen, nyáron! Kedvesek, jó a kaja, kicsiknek nagyoknak játszóház, gyerek programok külön gyerek fürdő rész. A szállodának van egy kis tanösvénye a tó körül. A recepción lehet kérni feladatlapot. Mi egy éve voltunk, remélem nem szüntették meg, mert a gyerekek nagyon élvezték. Kb. 1 órás és a végén van egy alap játszótér! Jó móka volt. Csak jókat tudok róla írni, ajánlom mindenkinek.” (Sz-S. Andrea)

Oxigén Family Hotel Noszvaj

„Korcsoport szerinti programok egész nap. Érkezéskor a gyerekek kapnak egy kis füzetet, ha részt vesz egy programon bele pecsételnek, bizonyos mennyiségű pecsét után ajándékot választhatnak. Napi 5x étkezési lehetőség 10 éves kor alatt. Babaúszástól kezdve, kézműves foglalkozásokon át, kültéri kalandparkig minden van. 2 éves gyermekkel voltunk. Szuper volt!” (K. Alexandra)

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel

„A hotel folyosóval van össze kötve a fürdővel, a szobába rendes fa kiságyat raktak rendes matraccal (16 hóssal voltunk) kádas szobát kaptunk, de pluszban volt babakád is bekészítve. A bár mellett nagy játszósarok a gyerekeknek. Nagyon pozitív volt az egész.” (H.N. Barbara)

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

„Portobello Hotel Esztergomban szintén szuper gyerekkel, étteremben külön babasarok bébiételekkel, műanyag étkészlettel, mikróval, a vár nagyobb ovis vagy iskolás gyerkőccel jó kis program.” (S. Dalma)

Wellness Hotel Gyula

„Tökéletes 3 éves gyermekkel! Van háromszori étkezés (étkezőben mindenből van műanyag eszköz), lehet kérni a szobába fellépőt, pelenkakukát, babakádat gyermekágyat matraccal, takaróval. Van gyermekeknek is külön köntös. Nagyon szuper a játszóhaz, ugrálóvár, illetve mászós csúszdás játszóház. Az animátorok nagyon kedvesek, 3 éves kortól megőrzést is vállalnak. Fürdőrészben sajnos nincs csúszda, viszont még vannak vízijátékok, illetve úszógumi is, ha nem vinnél. Ez számunkra az a hely, ahol nem is kellett elhagyni a szállást.” (H. Zoltán)

Wellness Hotel Katalin, Gyenesdiás 

„Gyenesdiáson télen jártunk, ár-érték arányban a legjobb. Nagyon barátságos, tiszta, szuper wellness-szel, játszószobával. Az ételek isteni finomak, a választék bőséges!” (V. Nikolett)

+ 1 Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő

„Nagyobb gyerkőccel szuper 97 méteres csúszda, bowling, darts, csocsó, sportszimulátor.” (J. S. Évi)


Kimaradt volna a listából valamelyik hazai családbarát szálloda? írjátok meg kommentben, nektek melyikkel volt jó tapasztalatotok!

Kiemelt kép: Wellness Hotel Gyula /szallas.hu

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.