10 stílusos szállás baráti társaságoknak

Nagy a baráti társaság és csak nehezen találtok olyan szálláshelyet, ahol mindenki kényelmesen elfér? Az alábbi apartmanok és vendégházak mindegyike 10 fő+ befogadóképességű, így garantáltan senki nem marad le az emlékezetes nyaralásról. A következő, 10 stílusos szállás elsősorban baráti társaságoknak ajánlott, de nagyobb, többgenerációs családok is nyugodtan válogathatnak a szebbnél-szebb helyek közül. Indulhatunk?

10 stílusos szállás baráti társaságoknak

Bakonyi Kis-lak, Bakonykoppány

Egy szépen felújított, kényelmes parasztházban szállhatnak meg a Bakonyi Kis-lak vendégei (max. 12 fő), ahol egyszerre találkozik a hagyományőrzés és a modern kényelem. A Bakony lábánál található vendégház 120 nm alapterületű, benne egy nappali, 3 hálószoba és 3 fürdőszoba, egy konyha, valamint egy terasz található.

A szálláshoz ingyenes parkoló és saját udvar tartozik, emellett szauna és dézsafürdő is rendelkezésre áll – nem csak a téli napokra. Baráti társaságoknak tökéletes búvóhely!

Bene-Villa Apartman, Gyula

Gyula belvárosában, 10 perc sétára fekszik a Várfürdőtől, az Almásy-kastélytól és a vártól a Bene-Villa Apartman, amelynek egy csodálatos szecessziós épület ad otthont.

A szálláshelyen 8 szobában összesen 16 fő fér el kényelmesen, az apartmanok egy, illetve két hálótérrel rendelkeznek. Elsősorban baráti társaságoknak, családoknak javasoljuk, de kisebb rendezvényeket, esküvőket is lehet tartani az elegáns környezetben.

Borostyán Vendégház, Balatonboglár

A vendégház Balatonboglár-Szőlőskislakon, a Balatontól 5 perc autóútra vagy 10 perces kerékpárútra, csendes falusias környezetben fekszik. A szálláshely két szinten öt hálószobával, 2 fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, étkezővel és 2 tágas nappalival várja vendégeit. A ház csak egyben, egész évben bérelhető (van légkondicionálás és fűtés), maximum 16 felnőtt és gyermekek részére, ezért főként nagyobb családoknak vagy kulturált társaságoknak ajánlott.

A látogatók rendelkezésére áll nyáron medence, fedett kerti konyha kemencével, grillezővel, bográcsozóval, sörcsappal, ping-pong asztal, csocsó, biliárd, darts, 50 nm-es közösségi terem, hogy esőben is vidáman teljen az idő. Ősztől szauna és jakuzzi vagy dézsa is lesz. A szálláshely gyerekbarát, a legkisebbeket babafelszerelés, gyerekágyak, játszótér és játszószoba várja sok-sok játékkal. Érdeklődés telefonon: 06702481109

Gyöngyike Vendégház, Szakály

„Az itt eltöltött idő minden perce ünnep!” Egy hangulatos, vidéki portán, a Tolna megyei Szakály településen várja vendégeit a Gyöngyike Vendégház. A helyszín tökéletes választás családi, baráti összejövetelek eltöltésére, maximum 12 főig, 2 ágyas, saját fürdőszobával és televízióval rendelkező szobákban. 

Az önellátás feltételeit a felszerelt bel- és kültéri konyhák biztosítják (illetve lehetőség nyílik reggeli igénylésére), míg a hangulatos, tágas közösségi terek a teljes kikapcsolódást teszik lehetővé. A kerékpárkölcsönzési szolgáltatás igénybevételével pedig egyszerű és élvezetes a környék felfedezése.

Igi Vendégház, Rozsály

Újépítésű gerendaház Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Szamos és a Túr folyók ölelésében! A hangulatos szálláshoz 3 szoba (mindegyikhez külön fürdőszoba), tágas nappali, nagy terasz és udvar tartozik. Emellett egy finn szauna és egy kültéri, egész évben üzemelő jacuzzi is a vendégek rendelkezésére áll.

Főként nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ideális, akik szívesen pihennek 4 fal között vagy fedezik fel a környék természeti látnivalóit. Parkolási lehetőség van az udvarban, Szatmár nevezetességei akár biciklivel körbejárhatók.

Lipóti Termál Camping

A Lipóti Termál Camping**** Győr-Moson-Sopron megyében, csodálatos természeti környezetben a Szigetköz szívében, Lipóton található, közvetlenül a Lipóti Termál– és Élményfürdő szomszédságában. A kemping 235 db parcellája áramcsatlakozóval és vízvételi lehetősséggel ellátott sátrak, lakókocsik és lakóautók részére. Továbbá 32 db teljesen felszerelt mobilház, 6 db faház, 5 db vendégszoba és 14 db hálókocsi várja a vendégeket májustól szeptemberig.

A vendégeknek korlátlan és ingyenes átjárást biztosít a kemping a Szigetköz gyöngyszemeként emlegetett Lipóti Termál- és Élményfürdőbe. A Lipóti Fürdő & Campingben eltöltött napok nemcsak egy fürdőélmény, hanem a természet közeli környezetben akár több napos pihenés, felüdülés és felejthetetlen kikapcsolódás mindenki számára.

Mandula Villa, Tihany

Balatoni nyaralást terveztek? Irány Tihany! A Mandula Villa 5 apartmanjában összesen 10 fő fér el kényelmesen, a foglaláshoz reggeli kérhető. A vendégek választhatnak a Panorámás deluxe apartman vagy a teraszos Studio apartman között. Az biztos, hogy nincs rossz döntés!

A szálláshoz zárt parkoló tartozik, így akár gyalog is fel lehet fedezni a várost. Aki kisgyerekkel érkezik, azok számára gyerekágynemű, fürdetőkád, asztali etetőszék és hordozható kiságy is biztosított.

Miniúr Udvarház, Felsőpetény

A Miniúr Udvarház a csodálatos nógrádi dombok között, Budapesttől 1 órányira várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat. A 4 db kétágyas és egy galériás, négyágyas szoba mind privát fürdőszobával rendelkezik, további 2 fő számára pedig pótágyat tudnak biztosítani – így összesen akár 14 fő is elfér a házban.

Teljesen felszerelt konyha, étkező, kandallós nappali és finn szauna biztosítja, hogy semminek se érezze hiányát a vendég. A hatalmas, parkosított kertben grillezési, bográcsozási lehetőség és egy kemence is rendelkezésre áll. A csodás panoráma, nyugodt környezet, a régi és az új tökéletes összhangja mindenkit magával ragad – itt biztosan otthon érezheted magad!

Pitypang Vendégház, Felsőtárkány

Mesés természet környezetben, falu szélén található található az erdei hangulatú Pitypang Vendégház, amely egész évben várja a vendégeket. A szálláshely saját kerttel, parkolóval, közös társalgóval és terasszal rendelkezik, az öt szobában összesen 18-an férnek el kényelmesen.

Eger barokk belvárosa kocsival 15 perc alatt érhető el, aki pedig inkább túrázni vagy kirándulni szeretne, bőven talál magának túraútvonalakat és tanösvényeket Felsőtárkány környékén is.

Vadrózsa Vendégház, Rácalmás

Egy 190 éves parasztházban, 19. századi bútorokkal berendezve találjuk a rácalmási szálláshelyet, a Budapesttől 63 km-re, a Dunától csupán 400 méterre. Mind a közeli Nagy-Sziget, mind a Duna-part kellemes séták helyszíne lehet tavasztól őszig. Aki szeretne elvonulni a városok zajától, itt garantáltan nyugalmat talál!

A Vadrózsa Vendégházban 2 darab 2 személyes apartman és egy családi apartman (max. 6 főig) várja a vendégeket, a szálláshoz saját udvar és autóbeállási lehetőség is tartozik. Kutyákat, macskákat szívesen látnak, a szállás március közepétől november 1-ig tart nyitva.

+1 Nekeresd Birtok, Németkér

A Nekeresd Birtok Tolna megyében, távol a város zajától, nyugodt, gyönyörű környezetben várja pihenni vágyó vendégeit. A Birtok teljes egészében, kisebb-nagyobb csoportok számára kizárólagossággal foglalható, ideális helyszíne lehet nagy baráti és családi összejöveteleknek, egyéb rendezvényeknek, akár egy 32 fős társaság számára nyújtva kényelmes szállást.

Az épületben 9 szoba saját fürdőszobával, 40 fős közösségi tér, vendégkonyha, játszósarok, az udvaron medence, szauna, játékterem (csocsó, biliárd, ping pong, darts), jakuzziborospince is található. A legkisebbekre is gondolva (hinták, csúszdák, homokozó, trambulin) egy kinti játszótér is kialakításra került. 

TIPP: A vendégeknek lehetősége van a Birtokhoz tartozó szürkemarha gulya, valamint ménes megtekintésére is lovaskocsival.

Reméljük, hogy mindenki talált kedvére való, baráti társaságoknak is ideális helyet a különböző hangulatú, ám egytől-egyig stílusos szállás közül. Ti melyiket próbálnátok ki először?

Kiemelt kép: Lipóti Termal Camping

Szponzorált tartalom.


Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.