Romantikus erdei szállást keresel? Mutatunk néhányat!

Nyírbátortól Bakonypéterdig összegyűjtöttünk néhány apartmant és vendégházat, amelyeket bármelyik évszakban szívesen kipróbálnánk. Romantikus erdei szállások, erdő közeli vendégházak egy csokorban – válogassatok és foglaljátok le a kedvenceket akár páros pihenés, akár baráti összejövetelek céljából.

Romantikus erdei vendégházak és erdő közeli szállások

Aligvárlak Vendégház, Kismaros

Budapesttől 46 km-re, mesés erdei környezetben található az Aligvárlak Vendégház, ahonnan a Dunakanyar szépségei pár perces autózással vagy kerékpározással elérhetők.

A vendégházhoz egy hatalmas fedett terasz tartozik, a 40 nm-es apartman teljesen felszerelt konyhával, kényelmes franciaággyal, kádas fürdőszobával, külön WC-vel rendelkezik. A házikó megközelíthető, busszal, erdei kisvasúttal, kerékpárral és autóval.

Bakony Tornáca Vendégház, Bakonypéterd

A tornácos parasztház Győrtől és Zirctől is kb. fél óra távolságra fekszik. A vendégház két tágas szobából, egy étkezős előszobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll, 2-6 fő részére ideális. A jól felszerelt konyha mellett a szabadtérben kialakított kemence, grillező és sparhelt nyújt sütési, főzési lehetőséget.

Különlegessége, hogy a régi lóistállóból egy modern, Kneipp taposóval, öntődézsával felszerelt szauna helyiség, jacuzzi, valamint sószoba lett kialakítva.

Flórika Vendégház, Háromhuta

Zempléni-hegységben található gerendás parasztház 2 db különálló szobával, nagyon jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és két füves udvarrésszel várja vendégeit. A ház közvetlenül a hegy lábánál épült, ezért télen-nyáron hűvösebb klímával rendelkezik, a vendégház előtt a Tolcsva patak csordogál. A szálláson egyidejűleg csak egy társaságot fogadnak, így nem kell alkalmazkodni idegenekhez.

Hutai Meseház, Háromhuta

1930-ban épült, majd 2021-ben teljeskörűen felújított ház várja vendégeit Háromhután, a falu szélén, a Tolcsva-patak mentén.

A házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba található, és összesen 5 fő részére ideális. Sütögetési, bográcsozási lehetőség van az udvarban, gyerekeknek etetőszéket, fürdető kádat, fellépőt biztosítanak. A vendégházban egyidejűleg csak 1 társaság tartózkodhat, így nagyobb családoknak vagy akár kisebb baráti társaságnak is alkalmas lehet.

Kiskilenc Vendégház, Szarvaskő

Közvetlenül az erdő szomszédságában, a szarvaskői Ófaluban található a vendégház, amelyben 2 apartman található (ezek külön és egyben is foglalhatók). Az apartmanok kényelmes hálótérrel, jól felszerelt konyhával és igényes fürdőszobával rendelkeznek.

A nagy udvaron szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőség várja a vendégeket, valamint egy 6 személyes dézsafürdő, amelyből pazar panoráma nyílik a szarvaskői várra. Az udvaron található melléképület egy 8 személyes fedett, de nyitott társalgási térrel is hívogat.

Mesebeli Vendégház, Kismaros

A Gál-hegy oldalában, erdő mélyén, turistautak mentén fekszik a Mesebeli Vendégház, amely kisebb társaságok részére is ideális. 2 szobában összesen 6 férőhely található. A nyitott terek mellett csak a fürdőszoba teljesen elszeparált, amiben zuhanyzó, wc és mosdó található.

A kert zeg-zugaiban függőágyak rejtőzködnek, valamint egy minden igényt kielégítő bográcsozó, sütögető hely található közvetlen a terasz mellett. A wellnessélményről kültéri jacuzzi és infraszauna gondoskodik.

Paplanka Faház, Nyírbátor

Festői környezetben, egy négy hektáron elterülő ősfás családi birtokon található a Paplanka Faház, amely 2 fő számára ideális. Az erdőben privát wellness szolgáltatás is várja a vendégeket, amely magában foglalja a finn szauna és a hot-tub 24 órás használatát. Kipróbálnátok?

Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.