Különleges vendégházak Magyarországon, ahol elbújhatsz a világ elől

Veled is gyakran előfordul, hogy eleged lesz a napi rutinból és szívesen megszöknél a világ elől, ha csak pár napra is? A következő különleges vendégházak bármelyikében megteheted ezt akár egyedül, akár a pároddal vagy a családoddal érkezel. Bár elsőre nagyon is különbözőnek tűnhetnek, ami közös mindegyik szállásban, hogy itt nyugodtan elbújhattok pihenni, feltöltődni, relaxálni. Indulhatunk?

Különleges vendégházak Magyarországon, ahol elbújhatsz a világ elől

Hilltop Hideout, Szentendre

Romantikus erdei faház 2 fő részére! A Hilltop Hideout gyönyörű természeti környezetben, panorámával, kandallóval várja a vendégeket, csupán 10 perc autózásra mindazoktól az élményektől, amelyeket Szentendre és a környék kínál. 

Gesztenye Vendégház, Nagymaros

Nem messze a nagymarosi Gesztenyés tanösvénytől, 1000 nm-es kerttel és pazar panorámával vár mindenkit a Gesztenye Vendégház, ahol a háziállatokat is szívesen fogadják.

Keresztkúti Pihenőhely, Kőszeg

A gyönyörű erdei környezetben található szálláshely 450 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, mindössze 20 km-re Kőszeg főterétől. A szobákból a hegyekre és a kertre nyílik csodás kilátás.

Molnár Vendégház, Abaújvár

Főként baráti társaságoknak és nagyobb családoknak lehet ideális a Molnár Vendégház, ahol 4 db 4 személyes szoba áll rendelkezésére. A szálláshelyhez medence, pezsgőfürdő és szauna is tartozik, az udvaron lehet sütögetni, pingpongozni, tollasozni vagy kosárlabdázni is.

Kiskalács Vendégház, Kismaros

A Dunakanyar egyik csendesebb részén, a Börzsöny ölelésében található a Kiskalács Vendégház, ahol a 3 szobában összesen 6 fő elszállásolására van lehetőség.

Galagonya Porta Őriszentpéter

A 3 szobás, 6 férőhelyes vendégház hatalmas területen, egy 2 700 nm-es telken helyezkedik el az Őrségben. A Galagonya Porta az utca utolsó háza, így három oldalról a természet öleli körül.

Sol Aquilonis Vendégház, Zalahaláp

A vendégház a Haláp-hegy oldalában található, kilátással a szőlőtőkékre és a Bakony vonulataira. A szállás télen-nyáron várja vendégeit, a fűtést hangulatos kandalló biztosítja a hűvösebb napokon.

Málna Major, Mályinka

„A Málna Major egy ház a falu szélén, a dombtetőn. Egyik oldalon a tág horizont szelíd lankái, ahol csend, nyugalom és béke honol, a másik oldalról a Bükk hegyei, erdei néznek vissza rád. Messzi birkák és lovak legelnek, a kertkapun madarak ülnek csicseregve, neked nincs más dolgod, mint élvezni mindezt.” (szallas.hu)

Tó-Kert Vendégház, Magyarpolány

A Bakony egyik zárt völgyében, egy kis tó partján áll a Tó-Kert Vendégház, amely 8-9 fős társaságoknak ideális. A szálláshoz dézsafürdő, infraszauna, kültéri kemence és egy hatalmas játszótér is tartozik.

EcoLodge Üdülőház Irota

A Cserehát kapujában, 3 tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, természetes úszómedencéből áll a vadiúj Irota EcoLodge. Önellátó szálláshely, kutya és macska ingyenesen bevihető!

Nehéz választani? Megértjük! Hiszen Magyarországon egyre több igényes és hangulatos szálláshely található. Foglaljátok le a legszimpatikusabbat a fenti különleges vendégházak közül, és töltődjetek, pihenjetek hazánk legszebb tájain!

Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.


Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.