Jakuzzis szállások – stílusos vendégházak wellnessélménnyel

Kedveljük a különleges és egyedi szálláshelyeket, ahol csend van és nyugalom és stílusos berendezés. Az pedig csak hab a tortán, ha egy vendégházhoz, apartmanhoz wellness szolgáltatások tartoznak, így mi, vendégek a feltöltődés mellett relaxálhatunk is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan hazai szállást Bodrogkeresztúrtól Sümegig, ahol jakuzzi is helyet kapott. Jakuzzis szállások Magyarországon – és Ti melyiket próbálnátok ki először?

Jakuzzis szállások – stílusos vendégházak wellnessélménnyel

Boróka Vendégház, Tóalmás

A 2020-ban épült Boróka Vendégház Tóalmás község központjában, mégis csendes utcában található, ahol egész évben várják a vendégeket. A szálláshely 8 db fürdőszobás szobával és jól felszerelt közös konyhával rendelkezik, a wellnessélményről többféle szauna, jakuzzi és úszómedence gondoskodik.

Botanica Vendégház, Dánszentmiklós

Budapesttől 55 km-re, egy ősfás parkban fekszik a Botanica Vendégház, ahol 13 szoba található elegáns bútorokkal, különleges kiegészítőkkel és berendezéssel. A vendégeknek bőséges reggelit és degusztációs vacsorát biztosítanak, helyi alapanyagok felhasználásával és házias ízekkel. A fürdőliget kültéri medencével, jakuzzival, finn szaunával, infraszaunával áll a vendégek rendelkezésére.

Mosoly Borvendégház, Szekszárd

A szekszárdi Bakta-tetőn található vendégház 2020-ban épült, pároknak és max. 4 fős családoknak ideális szálláshely lehet. A kétszintes épület alsó szintjén felszerelt konyha található, ezen kívül mosdó, wc, kihúzható kanapé, fűtő- hűtő klíma biztosítja a kényelmet.

Az emeleten előszoba, fürdőszoba, franciaágy, fűtő-hűtő klíma várja vendégeinket, a szobából nyíló 10 m2- es teraszról panoráma kilátás nyílik a szekszárdi Iván-völgyre és a Baranya-völgyre. Az épülethez egy 70 m2 – es előtetős terasz is tartozik.

Nánaháza Villa, Alsónána

Szekszárd közelében, az alsónánai Pincesoron található a Nánaháza Villa, ahol a teljes házat kibérelhetik a vendégek (max. 10 fő). A villa 180 négyzetméteres, 1 nappalival, 3 hálószobával, 3 fürdőszobával, 2 wc-vel és 2 konyhával felszerelt. A szálláshoz jacuzzi, finn szauna, saját udvar és zárt parkoló tartozik.

Nekézseny Gyöngye Vendégház, Nekézseny

Egész évben várja vendégeit a Bükki Nemzeti Parkban található Nekézseny Gyöngye Vendégház, amely 2 hálószobából és egy tolóajtóval zárható nappaliból áll, így 6 fő kényelmes pihenése garantált.

A teraszon faszenes grill, kemence, masszázsmedence, függőfotel, italhűtő, kényelmes kerti bútorok található, továbbá a vendégházhoz tartozik egy teljesen körbe kerített 1700 nm²-es kert, hatalmas fenyőkkel körbe zárva.

P17 Clement Garden, Badacsonytomaj

A Badacsony hegy szoknyáján, a híres borkereskedő, Lessner család egykori szőlőbirtokának tetején helyezkedik el a P17 Clement Garden, ahol összesen 2 hálószoba, nappali és fedett terasz található. A 2020-ban felújított, 6 fős házhoz finn és infraszauna, jakuzzi és grillezési lehetőség tartozik.

Patakpart Vendégház, Ófalu

A Mecsek legszebb túraútvonalainak közelében, egy 330 fős zsákfaluban található a Patakpart Vendégház, ahol 2 szobában összesen 7+1 fő fér el kényelmesen. Bababarát szálláshely, gyerekeknek ágyneművel, fürdőkáddal, kisággyal és etetőszékkel készülnek. 3 éves korig ingyenes! 

Mi van a közelben? Óbánya 10 km-re, Zengővárkony 15 km-re, Szekszárd 35 km-re található Ófalutól.

Resident Wellness Vendégház, Békéscsaba

Mediterrán hangulatú ház Békéscsabán! A 2 hálószobás villaépülethez látványos medence tartozik, a kellemes kikapcsolódást a szauna és jakuzzi is szolgálja. Kutyák, macskák ingyen bevihetők!

Rózsa Apartman, Aggtelek

Aggtelek szívében található a Rózsa Apartman, amely két különálló, saját bejáratú apartmannal várja vendégeit. A nagyobb lakrész 6 fő részére ideális, míg a kisebb apartmanban 4 fő fér el kényelmesen. A hatalmas kertben pavilon és pezsgőfürdő segíti a pihenést. Te kipróbálnád?

Szívek Álma Vendégház, Monyoród

Romantikus parasztház Baranya megye zsákfalujában, ahol 2 rusztikusan berendezett szoba, egy teljesen felszerelt konyha és egy fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshoz grillezési, bográcsozási lehetőség tartozik, a modern kor wellnessélményét a ház végében elhelyezkedő szauna és pezsgőfürdő használata biztosítja.

Szőlőhegy Vendégház, Sümeg

A sümegi várhegy szomszédságában található vendégház egy erdővel és szőlőssel körülvett hatalmas, gyümölcsfás telken fekszik. A hatalmas teraszon lehet grillezni, a kertben bográcsozni, szalonnát sütni, de azt is megértjük, ha valaki egész nap a hintában szeretne olvasni, pihenni és gyönyörködni a környezetben. A wellnessélményről jacuzzi gondoskodik, kutya és macska ingyen bevihető.

Vadlúd Vendégház, Dinnyés

Új építésű, két apartmanos vendégház a Velencei-tónál! A 4-5 fős apartmanok külön bejárattal rendelkeznek. A légkondicionált, 50 m2-es Rózsa apartmant párok, vagy kisebb családok számára ajánljuk, a 70 m2-es Levendula apartman pedig ideális választás nagyobb családok számára. Mindkettőt tágas terek, barátságos hangulatú szobák, igényes berendezés és sok-sok fény jellemzi. 

Az apartmanokból egy lépéssel megközelíthető, külön bejáratú wellness helységben jakuzzi, infraszauna áll rendelkezésére.


Sikerült választani a fenti jakuzzis szállások kínálatából? Ha igen, foglaljátok le mielőbb a következő romantikus pihenést!

Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.