10 vendégház őszi-téli pihenéshez – Ha csábít a természet!

Akár az őszi erdő látványával szeretnél feltöltődni, akár a téli bekuckózáshoz keresel helyszínt, a következő 10 vendégház biztosan nem okoz majd csalódást. Gyűjteményünkben szerepelnek erdei szállások, hangulatos faházak, sőt még vadászházak is a Zempléni-hegységtől egészen az Őrségig. És hogy mi a közös bennünk? A természetközeli pihenés lehetősége! Íme, a mi kedvenc csodaszállásaink az őszi-téli időszakra!

10 vendégház őszi-téli pihenéshez – Ha csábít a természet!

Bara Vendégház, Szarvaskő

Teljesen felújított parasztház, 2 kényelmes szoba, tágas nappali, konyha és fürdőkádas fürdőszoba vár mindenkit a bükki Bara Vendégházban. A szálláshoz virágos, zárt udvar, egy romantikus nyári konyha-filagória és sütési-főzési lehetőség is tartozik.

A környékbeli hegyek erdei bogyóiból, helyben készült Barakamra kézműves házi lekvárjait és szörpjeit, házi manufakturális termékeit is meg lehet kóstolni! A szálláshely kutyabarát.

Chalet for You, Répáshuta

A Chalet for You gerendaházak Répáshután, a Bükki Nemzeti Park szívében bükkerdő és fenyveserdő ölelésében várják elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket. Az exkluzív minőségű faházak egyedi hegyvidéki hangulatú bútorokkal párok számára nyújtanak teljes pihenést, romantikus kikapcsolódást.

Az élmény része a házakhoz tartozó saját jacuzzi, amelyből a csillagos eget is megcsodálhatjátok és a telek legmagasabb pontjára épült finn szaunaház. A gerendaházakból és a szaunaházból páratlan kilátás nyílik a völgyben megbúvó falura, hegyekre minden évszakban más-más hangulattal. Mire felébredtek, egy kosárba bekészített, minőségi házi alapanyagokból álló bőséges reggeli vár. Az aktív pihenés kedvelőinek számos túraútvonal, tanösvény és a 20 perc autóútra fekvő Lillafüred nyújt további programlehetőségeket.

Deer Forest Residence, Kaszó

Luxus faház Kaszópusztán! A 2018-ban épült, mindent kielégítő szálláshely 8 felnőtt számára ideális (12 év alatti gyerekkel együtt összesen 10 fő lehet a házban), ezért nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak ajánljuk.

Az erdőre néző faházban 4 hálószoba, közös amerikai konyha és 2 közös fürdőszoba található, a kertben sütögetési lehetőség és dézsafürdő is rendelkezésre áll.

Fehér Vendégház, Balatonederics

A szálláshely Balatonedericsi-hegy lábánál található, 3 szobával, melyből 2 tetőtéri, 1 pedig földszinti (max. 8 fő részére kényelmes). A földszinten található egy zuhanyzó/wc, és egy különálló wc is, amellett egy amerikai stílusú konyha, kandalló, zárt parkoló tartozik a házhoz, az udvaron sütési-grillezési lehetőség van.

Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, kutyát és macskát szívesen látnak.

Gyurka Kisrönkház, Ispánk

4 férőhelyes faház az Őrségben! A Gyurka Kisrönkházban egy nappali, hálószoba, fürdőszoba és wc, konyha, valamint 2 terasz található, a szálláshoz saját kert, ingyenes parkoló és bográcsozási, grillezési lehetőség is tartozik.

Reggeli vagy félpanziós ellátás igényelhető, háziállatokat szívesen látnak. Te kipróbálnád?

Káli Panoráma Resort, Káptalantóti

A Káli Panorama Resort a Balaton-felvidék gyönyörű részén, a Káli-medencében, Mindszentkálla és Káptalantóti között, a nagyvárosok zajától elszigetelten található. Az egykori borospincéből és présházból átalakított légkondicionált, pezsgőfürdős luxus szállások teraszairól varázslatos látványt nyújt a dimbes-dombos, festői vidék és a közeli erdőségek, melyeket szinte alig törnek meg épületek – az élmény valóban természetközeli.

A stílusos szálláshely 3 apartmanja várja azokat, akik ebben a nyugodt környezetben minőségi pihenésre vagy romantikus kikapcsolódásra vágynak. A környék híres bortermelő vidék, a közeli falvak pedig bőséges gasztronómiai kínálattal fogadják az arra kirándulókat.

Pálos Resort, Zalacsány

Falusi szálláshely gyógyfürdők szomszédságában, az erdőszélen! A Pálos Resort 9 szobával, 6 hektáros birtokkal, jacuzzival és hangulatos borospincével és várja vendégeit.

Foglalható két személyes szoba, apartman és 6 fős teraszos villa is. A gyerekeknek hatalmas homokozó, nagy játszótér és óriás trambulin lett kialakítva, míg a birtokon sétálva a saját dámszarvasok is megleshetőek.

TIPP: 2019-ben épült a Pálos Safari Lodge, mely egy 3 hálószobás, konyhás, fürdőszobás „villa” az erdőszélen, teraszairól közvetlenül a dámszarvasok területére látni.

Sárga Rigó, Noszvaj

Japán és skandináv stílusban épült kétszintes ház várja a vendégeket Noszvaj-Síkfőkúton, a Sárga Rigó felnőttbarát szálláshelyen. A két fős vendégházban egy hatalmas üvegfalon át tárul elénk a völgy páratlan panorámája, míg a teraszon egy kényelmes, fűtött vizű dézsában ejtőzhetünk, miközben hallgatjuk az erdő hangjait. Te kipróbálnád?

A Sárga Rigó állatokat szívesen fogad, az ár tartalmazza a reggelit két főre, a házhoz kiszállítva (vega, vegán, laktózmentes vagy gluténmentes opció is kérhető).

Vörösalma Vadászház, Kaposgyarmat 

A Kelet-Zselici vadászterület szívében, Kaposvártól délre található a stílusos Vörösalma Vadászház, amely megújult formában várja vendégeit távol a város zajától távol, a zselici dombok, erdők ölelésében. 

A szállás saját étteremmel rendelkezik, 6 szobájában 11 fő fér el kényelmesen. Kutyát, macskát szívesen fogadnak!

Zempléni Kemencés Vendégház, Golop

A 4 napraforgós minősítésű, 6 fős vendégház a Zempléni-hegység gyönyörű fekvésű kis falujában kínál otthonos szálláshelyet a falusi turizmus és a finom borok kedvelőinek. A szálláshely egy 4 ágyas és egy franciaágyas szobával rendelkezik, a ház csak egyben bérelhető.

A vendégház teljesen felszerelt konyhával, bográcsozási, grillezési, kemencében sütési lehetőséggel, saját borospincével és borozóval rendelkezik, a kertben csúszda, hinta, trambulin található. Háziállatokat szívesen látnak!

Ne maradjatok otthon az őszi-téli időszakban sem, inkább válogassatok a fenti 10 vendégház közül és foglaljátok le mihamarabb a következő természetközeli pihenést!


Kiemelt kép: Vörösalma Vadászház, Kaposgyarmat (f: szallas.hu)

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.