10 vendégház a Zemplénben – a bakancslistás látnivalók közelében

vendégház a Zemplénben

Évek óta rajta van a bakancslistátokon Boldogkő vára, a füzérradványi Károlyi-kastély, vagy éppen a meseszép Áfonyás-tó? Ne halogassátok az utazást, a kirándulással, városnézéssel és várlátogatással töltött napok végén pihentető élményekkel és a közösen eltöltött percek örömével ajándékoz meg a következő 10 vendégház a Zemplénben.

10 vendégház a Zemplénben – a bakancslistás látnivalók közelében

Mandala Évszakok Vendégház, Boldogkőváralja

Távol a városok zajától, a Zemplén lankái között található a Mandala Évszakok Vendégház, amely gondtalan kikapcsolódást biztosít Boldogkőváralján. A négy lakrész az évszakok nevét viseli. A tél és az ősz szoba a ház felső szintjén, míg a tavasz és a nyár szoba a földszinten helyezkedik el.

A ház ideális választás családi és baráti összejövetelekhez, a kertben kényelmes hinták, padok, szalonnasütő, napozóterasz és az ehhez kapcsolódó látványszauna teszi még tökéletesebbé a pihenést.

Nekem Ez A Kisház, Boldogkőváralja

A 2 szobás, 6 férőhelyes erdőszéli kisház csupán 2 km-re fekszik Boldogkő várától, ezért azoknak különösen ajánljuk, akiknek a vár szerepel a zempléni bakancslistáján.

A házban található konyha teljesen felszerelt, emellett kültéri bográcsozásra és szalonnasütésre is van lehetőség.

A kisházat kizárólag erdei útról lehet megközelíteni, így valóban hamisítatlan erdei élményben lehet része annak, aki itt száll meg.

Edit Vendégház, Háromhuta

A tiszta, igényes és jól felszerelt szálláshely 9 vendég számára biztosít gondtalan pihenést Háromhuta üdülőövezetében.

A kertben bográcsozó, grill, szalonnasütő, hintaágy, és csúszda található, míg a fedett teraszon elmerülhetünk a dézsafürdőben egy közös csocsózás után. Ez a vendégház a Zemplénben igazi kis ékszerdoboz, ami minimum 3 éjszakára foglalható.

100 Éves Vendégház, Háromhuta

A 100 Éves Vendégház egy patakparton áll, hegyekkel és erdővel körbezárt völgyben, saját kerttel. Az eredetileg 1927-ben épült tornácos parasztház felújításon esett át, de megtartotta valódi hangulatát, így ha itt szállunk meg, úgy érezhetjük, hogy a ház elmeséli nekünk az elmúlt évtizedek történeteit.

A bababarát szálláshely kertjének végéből csodás kilátás nyílik a Kis-Királyos csúcsra.

Kuckózó Vendégház, Mogyoróska

Ha szívesen pihennénk Regéc várának lábánál, ahol csend, béke és nyugalom fogad, a Kuckózónál keresve sem találhatnánk ideálisabb szálláshelyet.

Az alpesi stílusú vendégházban egyszerre élvezhetjük a természet adta nyugalmat és az igazi luxust. A saját, hegyekre néző dézsa, a hangulatos kandalló, és a panorámás terasz már csak hab a tortán.

Zöldkapus Vendégház, Fony

A vendégház tökéletes választás azoknak a természetkedvelő, nyugalomra vágyó családoknak vagy baráti társaságoknak, akik örömmel felfedeznék a környék látnivalóit.

A vendégház a Zemplénben fekszik, és 13 fő fér el benne kényelmesen, de a négy apartman külön-külön is kivehető. A szállásadók törekednek a környezetbarát, hulladékmentes megoldásokra.

Ósva-völgye Vendégház, Telkibánya

A Zempléni-hegység gyönyörű kis településén, Telkibányán rejtőzik a 12 férőhelyes vendégház, az erdő ölelésében.

A 4 szobás szálláshely zárható udvarán ingyenes a parkolás, a kertben bográcsozásra, és grillezésre is van lehetőség. Egy-egy hosszabb kirándulás után a hűvös estéken jóleső érzés lesz melegedni a kandalló tüze mellett.

Kormos Vendégház, Hejce

A kutyabarát szálláshelyen 5 összkomfortosan felszerelt, kényelmes bútorokkal berendezett 2 ágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház a Zemplénben, Hejce községben található, Vizsolytól mindössze 10 perces autóútra.

A házban a gyerekeket is szeretettel látják, a kedvükért egy vidám játszósarokkal bővítették ki a közös helyiséget.

Mézes Vendégház és Apiterápiás Központ, Vizsoly

A vendégház igazi felüdülést jelent azok számára, akik a stresszes hétköznapok után vidám percekre vágynak. A házban a felnőtteket dézsakád, sókamra, finn- illetve infraszauna várja, a gyermekeknek pedig jól felszerelt játszótér biztosítja az önfeledt kikapcsolódást.

A kaptárlevegős faház egyedülálló Magyarországon, hiszen 1.000.000 méhecske zsong alattunk, mégsem szúrnak meg.

Teri Néni Vendégház, Baskó

Ez a vendégház a Zemplénben egy felújított, hosszú parasztház, ami régen több generációnak adott otthont. A 10 férőhelyes szálláshely 3 külön bejáratú apartmannal várja vendégeit, akik szívesen elmerülnének a természet szépségében, távol a nagyvárosok zajától.

Ne hagyjátok, hogy maguk alá gyűrjenek a véget nem érő, fárasztó hétköznapok. Foglaljatok szállást az ország egyik legszebb részén, ez a 10 vendégház a Zemplénben garantáltan nem okoz majd csalódást!

Top 10 lebilincselő kirándulóhely a Zemplénben >>


Kiemelt kép: Mandala Évszakok Vendégház, Boldogkőváralja (f: szallas.hu)

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.