10 vízparti szállás, ha a nyaralás alatt szívesen csobbannál

Napfény, vízpart, egy jó könyv…. Mi szükséges még a felejthetetlen nyaraláshoz? Például egy szálláshely, amely nemcsak igényes és stílusos, hanem lehetőleg minél közelebb helyezkedik el a tóparthoz vagy valamelyik hazai folyónkhoz. Most ezekből válogattunk 10 szuper apartmant és vendégházat a teljesség igénye nélkül: 10 vízparti vagy vízhez közeli szállás, ahol akár csobbanni, horgászni vagy csónakázni is lehet!

10 vízparti szállás, ha a nyaralás alatt szívesen csobbannál

Bárdos Vendégház Tiszabábolna

Egy csendes kis faluban, Tiszabábolnán található a Bárdos Vendégház, amelynek 3 szobájában összesen 6 fő fér el kényelmesen. A szálláshely a falu központjához és a Tiszához egyaránt közel fekszik. 800 méterre a gyönyörű vadregényes Tisza-folyó, valamint a Szajlai-holtág kanyarog, ahol horgászásra, csónakázásra, és ingyenes strandolásra van lehetőség.

A vendégház alsó szintjén nappali, konyha, valamint zuhanyzós fürdőszoba található, az emeleten két egybenyíló légkondicionált szoba van. A kertben grillezési, nyársalási, bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre, emellett a vendégek az udvaron álló fűthető fürdődézsában pihenhetik ki a hétköznap fáradalmait.

Nyitva tartás: május 1. – október 31.

Bogáncs Vendégház, Poroszló

A tiszai tájház stílusban megépült nádtetős parasztház 2 db 3 ágyas vendégszobából, 1-1 fürdőszobából és 1 közös használatú konyhából áll. A vendégház egyaránt alkalmas párok, kisebb családok vagy max. 6 fős társaság fogadására is.

A vendégszobák bejárata a tornácról nyílik, egymástól teljesen elkülönítve. Jó hír a kánikulában érkezőknek, hogy a szálláshoz medence is tartozik.

Nyitva tartás: április 1. – október 31. között

Csodaszarvas Vendégházak, Rábahídvég

Nádfedeles házak, szauna, drótkötélpálya, csónakázás, kenuzás, háztáji és őshonos állatok várnak mindenkit Rábahídvégen, a Csodaszarvas Vendégházakban. A házakban saját fürdő, hajszárító, síkképernyős TV, légkondicionáló, ingyenes wifi, ingyenes parkolás áll rendelkezésre, egyes szobákhoz közösségi tér és konyha is tartozik.

A tóparti vendégházak apartman jellegűek, saját konyhával felszereltek. Ha szeretnénk, akár igazi házias reggelivel indíthatjuk a napot, melyhez az alapanyagok a helyi gazdaságból kerülnek az asztalra.

Mandala Nyaraló, Békésszentandrás

Békésszentandráson, közvetlenül a vízparton fekszik a Mandala Nyaraló, amely összesen 9 felnőtt személy kényelmes befogadására alkalmas. A szálláshoz 20 nm-es fedett terasz, szalonnasütő és bográcsozó hely, valamint saját móló és csónak is tartozik.

A vendégek kapnak egy Körös-menti kedvezménykártyát, mely a környékbeli szolgáltatóknál használható fel. A nyaraló április 26. – november 4. között tart nyitva, kutya ingyenesen bevihető! 

Notarius Vendégház, Poroszló

Felnőttbarát szállás a Tisza-tónál! Az elegáns Notarius Vendégház 500 méterre a Tisza-tavi Ökocentrumtól, Poroszló központjában található, kültéri medencével, jakuzzival és finn szaunával rendelkezik.

Az árban félpanziós ellátás szerepel: minden szobához – reggel és este – falusi vendégasztal szolgáltatás kertében házi jellegű ételeket, ízeket, kézműves termékeket és hagyományos elkészítési módokon készült ételeket kínálnak.

Panoramic Art Apartment, Balatonlelle

Balatonlellén, a vízparton, közvetlenül a szabad strand mellett helyezkedik el a Panoramic Art Apartment, melynek teraszáról és nappalijából csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és az északi partra. A penthouse-lakás megjelenését a kortárs festmények és szobrok teszik egyedivé.

A déli, szélvédett teraszon egy masszázsmedence és egy kültéri zuhany teszi teljessé a kikapcsolódást. A nagy nappali-étkező, a jól felszerelt konyha, 2 hálószoba és 1 fürdőszoba 5 fő számára nyújt kényelmes elhelyezést.

Szatmár-Beregi Élményliget, Fehérgyarmat

A szatmár-beregi régióban található Élményliget 5 db faházzal rendelkezik, a 10 szoba összesen 26 fő befogadására alkalmas. A wellnessrészleg hideg és meleg vizes medencékkel, hagyományos finn szaunával, valamint 10 fő befogadására alkalmas légzésterápiás sóbarlanggal rendelkezik.

A szálláshelyen lehet teniszezni, strandröplabdázni, pingpongozni, dartsozni, a természet szerelmesei gyönyörködhetnek és csónakázhatnak a Túr vadregényes vizein, valamint megtekinthetik, ahogyan a Túr a Tiszába ömlik. Akik túrázni szeretnének, felfedezhetik a Szatmári-Beregi Tájvédelmi Körzet rejtelmeit, a környező településeken pedig bőven akad egyéb különleges látnivaló is.

Velegi Kaland Tanya, Nagyveleg

12 hektáros területen, privát tóval és wellness élményekkel vár mindenkit a Velegi Kaland Tanya, ahol 7 szobában összesen 19+5 fő fér el kényelmesen. A Bakony lábánál található tanyán nincsenek szomszédok, így ideális lehet baráti társaságok, céges csapatok részére is.

A tavon lehetőség van csónakázásra, vízibickilizésre, de akár a SUP-ot is ki lehet próbálni. Emellett egy 12 férőhelyes finn szauna, 8 fős fűthető dézsa, egy jacuzzi és masszázs gondoskodik a relaxálásról.

Verandás Nyaralóház, Balatonkenese

60 méterre, szinte egy karnyújtásnyira a Balatontól, egy 5 szobás balatonkenesei nyaraló várja vendégeit. Közel a vitorlás kikötő, a strand, a közelben több étterem, kirándulóhely is található.

A hangulatos nyaralóban felszerelt konyha, tágas nappali kandallókályhával, 4 terasz, gondozott kert, panorámás napozóterasz biztosítja a nyugodt pihenést. Te kipróbálnád?

Veranda Vendégház, Verőce

A Dunától 200 méterre fekszik ez a mesebeli házikó, amelyben 4 személy részére két szoba áll rendelkezésre különálló udvarral, parkolóval, nagy verandával (egyszerre csak egy társaság bérelheti).

A ház kandallós tüzelésű, klimatizált, teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégházban található egy tágas nappali – amely egyben étkező is – és 2 fő részére kihúzható kanapé található. A másik szobában egy francia ágy 2 felnőtt részére. És hogy mit lehet csinálni a Dunakanyarban? Arra is van pár ötletünk!

Nehéz a választás? Megértjük, hiszen Fehérgyarmattól Balatonlelléig számos hangulatos vízparti szállás várja, hogy megteljen élettel. Válasszátok ki a leginkább megfelelő (csoda)helyet és indulhat a nyaralás!


Kiemelt kép: unsplash

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.