Romantikus faházak, ha meghitt pihenésre vágysz

Ropog a tűz a kandallóban, a bögrében forró tea gőzölög, miközben kinn sárgulnak a falevelek vagy épp hull a hó… Ugye mindenkinek megvan ez a filmbe illő jelenet? Jó hírünk van: a romantikus faházak hangulata egyáltalán nem elérhetetlen vágyálom, hiszen hazánkban is egyre több helyen bérelhetünk ki ilyen hangulatos szálláshelyeket. Hogy hol? Mutatjuk!

Romantikus faházak, ha szívesen elvonulnál az őszi-téli időszakban

Cédrus Vendégház, Zebegény

A Cédrus Vendégház egy új építésű, klimatizált faház Zebegényben, amely legfeljebb 4 fő részére ideális. A téli időszakban fűthető szabadtéri medence várja a vendégeket, ahonnan csodás panoráma nyílik a Dunakanyarra.

A vendégház önellátó, ehhez rendelkezik jól felszerelt konyhával és az udvaron lehetőség van bográcsozásra, sütögetésre.

Chalet for You, Répáshuta

A Chalet for You gerendaházak Répáshután, a Bükki Nemzeti Park szívében bükkerdő és fenyveserdő ölelésében várják elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket. Az exkluzív minőségű faházak egyedi hegyvidéki hangulatú bútorokkal párok számára nyújtanak teljes pihenést.

Az élmény része a házakhoz tartozó saját jacuzzi, amelyből a csillagos eget is megcsodálhatjátok és a telek legmagasabb pontjára épült finn szaunaház. A gerendaházakból és a szaunaházból páratlan kilátás nyílik a völgyben megbúvó falura, hegyekre. Mire felébredtek, egy kosárba bekészített, minőségi házi alapanyagokból álló bőséges reggeli vár.

Chillout Vendégház, Noszvaj

Ébredj reggelente madárcsicsergésre közvetlenül az erdőben, mégis luxus körülmények között! Noszvaj-Síkfőkúton, a tó melletti vadregényes kis utcában várja a városi nyüzsgés elől elvonulni vágyó vendégeit a Chillout Vendégház.

A házban két hálószoba, egy jól felszerelt konyha-nappali, fürdőszoba zuhanykabinnal, valamint külön wc található. A vendégház része egy 20 m2 fedett, ám napos terasz, fűthető jacuzzival felszerelve, ahonnan a minden évszakban csodás, 2 m-re lévő erdő hatalmas fáit csodálatod. Háziállatokat szívesen látnak!

Deer Forest Residence, Kaszó

Luxus faház Kaszópusztán! A 2018-ban épült, mindent kielégítő szálláshely 8 felnőtt számára ideális (12 év alatti gyerekkel együtt összesen 10 fő lehet a házban), ezért nagyobb családoknak vagy baráti társaságoknak ajánljuk.

Az erdőre néző faházban 4 hálószoba, közös amerikai konyha és 2 közös fürdőszoba található, a kertben sütögetési lehetőség és dézsafürdő is rendelkezésre áll.

Fenyőalja Vendégház, Őriszentpéter

Karnyújtásnyira az Őrség látnivalóitól, mesés környezetben fekszik a Fenyőalja Vendégház, amely 2019-ben nyitotta meg kapuit.

Az egyszobás szálláshely 4 férőhellyel rendelkezik (1 franciaágy és 2 db különálló ágy), így főként családoknak ideális. Gépesített konyha, fürdőszoba zuhanykabinnal, fatüzelésű kandalló várja a vendégeket. Mindez egy autentikus faházban!

Manka Kisrönkház, Ispánk

Kandalló, fenyőillat, 2 szoba és ingyenes parkolás várja a vendégeket Ispánkon, az Őrségi Nemzeti Park területén. A hangulatos gerendaház 4 fő részére ideális, a vendégek a teljes házat tudják bérelni. Te kipróbálnád?

Rönkfa Lak, Szilvásvárad

Romantikus környezetben, bükki panorámával várja vendégeit a kézi faragású rönkház Szilvásváradon, ahol max. 2*3 fő elszállásolására van lehetőség.

A teraszos, két szintes ház egész évben nyitva tart és főként azoknak ajánljuk, akik kedvelik a csendet és szívesen elvonulnak a világ elől. Télen a kellemes meleget a kandalló biztosítja, igény esetén dézsafürdő is rendelkezésre áll.

Gyurka Kisrönkház, Ispánk

4 férőhelyes faház az Őrségben! A Gyurka Kisrönkházban egy nappali, hálószoba, fürdőszoba és wc, konyha, valamint 2 terasz található, a szálláshoz saját kert, ingyenes parkoló és bográcsozási, grillezési lehetőség is tartozik.

Reggeli vagy félpanziós ellátás igényelhető, háziállatokat szívesen látnak. Ott a helyed!

Hilltop Hideout, Szentendre

Romantikus erdei faház 2 fő részére! A Hilltop Hideout gyönyörű természeti környezetben, panorámával, kandallóval várja a vendégeket, csupán 10 perc autózásra mindazoktól az élményektől, amelyeket Szentendre és a környék kínál. 

TIPP: Hűvös időben kötelező kipróbálni a kerti finn szaunát és az egész évben működő jacuzzit is!

Igi Vendégház, Rozsály

Újépítésű gerendaház Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Szamos és a Túr folyók ölelésében! A hangulatos szálláshoz 3 szoba (mindegyikhez külön fürdőszoba), tágas nappali, nagy terasz és udvar tartozik. Emellett egy finn szauna és egy kültéri, egész évben üzemelő jacuzzi is a vendégek rendelkezésére áll.

Főként nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ideális, akik szívesen pihennek 4 fal között vagy fedezik fel a környék természeti látnivalóit. Parkolási lehetőség van az udvarban, Szatmár nevezetességei akár biciklivel körbejárhatók.

MINARDI Vendégházak, Berekfürdő

Berekfürdő központjában összesen 6 db kétszintes faházból áll a MINARDI komplexum, amiből kettő maximum 3-3 fő részére, négy pedig 5-5 fő részére tud szállást és pihenést biztosítani. A faházak alsó szintjén kapott helyet a konyha és a fürdőszoba, illetve az étkező, az emeleten található a hálószoba.

A kertben gyermekjátszótér csúszdával és mászókával, illetve hintával várja a legkisebbeket, emellett fürdetőkád, kiságy és asztali etetőszék, igényelhető.

Sárga Rigó, Noszvaj

Japán és skandináv stílusban épült kétszintes ház várja a vendégeket Noszvaj-Síkfőkúton, a Sárga Rigó felnőttbarát szálláshelyen. A két fős vendégházban egy hatalmas üvegfalon át tárul elénk a völgy páratlan panorámája, míg a teraszon egy kényelmes, fűtött vizű dézsában ejtőzhetünk, miközben hallgatjuk az erdő hangjait. Te kipróbálnád?

A Sárga Rigó állatokat szívesen fogad, az ár tartalmazza a reggelit két főre, a házhoz kiszállítva (vega, vegán, laktózmentes vagy gluténmentes opció is kérhető).

Szatmár-Beregi Élményliget, Fehérgyarmat

A szatmár-beregi régióban található Élményliget 5 db faházzal rendelkezik, a 10 szoba összesen 26 fő befogadására alkalmas. A wellnessrészleg hideg és meleg vizes medencékkel, hagyományos finn szaunával, valamint 10 fő befogadására alkalmas légzésterápiás sóbarlanggal rendelkezik.

A szálláshelyen lehet teniszezni, strandröplabdázni, pingpongozni, dartsozni, a természet szerelmesei gyönyörködhetnek és csónakázhatnak a Túr vadregényes vizein, valamint megtekinthetik, ahogyan a Túr a Tiszába ömlik. Akik túrázni szeretnének, felfedezhetik a Szatmári-Beregi Tájvédelmi Körzet rejtelmeit, a környező településeken pedig bőven akad egyéb különleges látnivaló is.

Székely Gerendaházak, Geresdlak

Geresdlak festői részén, egy szőlőhegyen épültek a székely faházak, amelyek hangulatos, nyugodt pihenést biztosítanak. A 2 gerendaház összesen 10 férőhelyes, mindegyik kültéri jacuzzival és finn szaunával felszerelt. 

Aki szeret túrázni, kirándulni, innen a Kelet-Mecsek könnyen bebarangolható, több száz éves pincék között sétálhatunk a környéken. Ne maradjanak otthon a házi kedvencek sem! 

ZenZug, a vendégház, Perőcsény

Perőcsényben, a Börzsöny északnyugati lábánál, az erdő ölelésében fekszik a ZenZug, a vendégház, amely 1-4 fő számára lehet ideális szálláshely. Az erdő karnyújtásnyira van a háztól, ráadásul a szomszédok zajától sem kell tartani a hatalmas, 4000 négyzetméteres telken. 

A ház megálmodói a mindfulness szellemiségében próbálták berendezni és felszerelni a házikót, amelynek a teraszán a vendégek egy dézsafürdőből gyönyörködhetnek a fényes égbolt csillagképeiben.


Sikerült választani a fenti faházak kínálatából? Ha igen, foglaljátok le mielőbb az őszi-téli pihenést és töltődjetek meghitt, romantikus környezetben!

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.