Különleges vendégházak a Balaton-felvidéken

Autentikus vagy modern? 2 személyes vagy akár 8-10 fős? Családias vagy felnőttbarát? Panorámás vagy erdőkkel körülvett? Te milyen szállást választanál? Hogy könnyebb legyen a döntés, összegyűjtöttünk néhány igazán szemrevaló szálláshelyet Tihanytól Nemesgulácsig: vendégházak a Balaton-felvidéken, lehet válogatni!

Különleges vendégházak a Balaton-felvidéken

Babér Cottage Vendégház, Tihany

A provence-i hangulatú nádfedeles vendégház Tihany központjában található és maximum 8 fő részére ideális. A földszinten egy teljesen felszerelt konyha, étkező, nagy kertkapcsolatos kandallós nappali (kihúzható kanapéval) és egy sarokkádas fürdőszoba található. Az emeleten 3 db külön bejáratú franciaágyas szoba helyezkedik el, valamint egy zuhanykabinos fürdőszoba mosógéppel felszerelve.

Balázs-hegyi Vendégház, Szentantalfa

Festői környezetben, a Nivegy-völgyben található a szépen felújított egykori présház, amely 5 szobában biztosít kényelmes szállást akár 10 fő részére is.

Az emeleten 4 hálószoba és 1 fürdőszoba van, a földszinten még egy hálószoba és egy fürdőszoba (szaunával) került kialakításra. Az épület előtt nagy terasz fogadja az érkezőket, grillsarokkal, kerti bútorokkal és gyönyörű kilátással a Balatonra, valamint a környező szőlőkre, dombokra. Az udvaron egy 8 fős erdélyi fürdődézsa is helyet kapott.

Csipetnyi Csoda Vendégház, Felsőörs

Alsóörs és Lovas határán, igazi luxus kényeztetésben lehet részünk a Csipetnyi Csoda Vendégházban, ahol 2 szoba, jakuzzi, szauna és balatoni panoráma várja a vendégeket.

Fata Birtok, Nemesgulács

Gyönyörű, hegyre néző panorámával, 4 db kétágyas szobával (2 szoba a földszinten, 2 szoba a tetőtérben) vár mindenkit a Fata Birtok.

Igény esetén kisgyermeknek utazóágyat és fürdetőkádat is tudnak biztosítani. Kutyát, macskát szívesen látnak (felár ellenében).

Henye Vintage Home a Káli-medencében, Balatonhenye

A Káli-medencében, egy erdőkkel körülvett csendes völgyben fekszik Balatonhenye és a Henye Vintage Home, egy 2021-ben igényesen, „vintage” stílusban felújított, kétszintes, nagy parasztház. 3 db hálószobában összesen 8 fő számára kínálnak kényelmes elhelyezést, a ház csak egyben kiadó. Elsősorban nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.

Natural Enteriőr Vendégház, Ábrahámhegy

Egyedülálló balatoni panorámával és saját fenyvessel várja vendégeit a Natural Enteriőr Vendégház Ábrahámhegyen, a Folly Arborétum szomszédságában. A szállás 6 férőhelyes, 3 különálló hálóhelyiség és hatalmas terasz tartozik hozzá. A Balaton partja 300 méter távolságra van.

Szászi Birtok, Hegymagas

A Szászi Birtok központjában található 4 fős vendégház egy régi présház felújításával lett kialakítva. A ház ablakából gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a szigligeti hegyekre.

Az apartman 2 szobával rendelkezik a tetőtérben, melyek közül az egyik franciaágyas, a másik 2 ágyas. Emellett kandallós nappali, teakonyha étkezővel, önálló kert és kocsibeálló is tartozik a házhoz.

Tekeress Vendégház, Káptalantóti

A Káli- és Tapolcai-medence találkozásánál, Káptalantótiban található családias hangulatú, gyerekbarát vendégház 2 szobával, 6 férőhellyel várja vendégeit.

A két nagy külön nyíló hálószobával, felszerelt konyhával, nagyméretű étkezővel, zuhanyzós fürdőszobával, mosógéppel, terasszal rendelkező 100 nm-s vendégház TV és internet szolgáltatás nélkül várja kedves látogatóit. A közös családi időtöltéshez társasjátékokat, kártyákat és könyveket, valamint kerti játékokat biztosítanak.

Villa Kála Vendégház, Szentbékkálla

Akár 12 fős baráti társaságok számára is kitűnő választás lehet a Villa Kála. 4 szoba és egy két szobás apartman várja a vendégeket egész évben, mindezeken túl pedig egy közös földszinti konyha és étkező rész, valamint egy 36 m2-es közösségi belső tér, ahol kártyaasztal, társasjátékok, kényelmes kanapé, beszélgető sarok és óriási kert is található.

Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.

Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.