10 mesebeli vendégház őszi-téli pihenéshez

10 vendégház őszi-téli pihenéshez, Chalet for you

Szereted a friss levegőt, a különleges panorámát és az erdei környezetet? A jakuzzi vagy inkább a fafűtésű dézsa tartozik a kedvenceid közé? Ha régóta tervezed, hogy megszöksz a hűvös, borús napok elől a családdal, vagy a barátokkal, itt az idő, szemezgess a gyűjteményünkből. A következő 10 vendégház őszi – téli kikapcsolódáshoz tökéletes választás, Tokajtól a Dunakanyaron át a Mecsek kapujáig számos élmény vár rád!

10 mesés vendégház őszi-téli pihenéshez

Chalet for You gerendaházak, Répáshuta

A Chalet for You gerendaházak Répáshután, a Bükki Nemzeti Park szívében, bükkerdő és fenyveserdő ölelésében várják elvonulni, lassulni vágyó vendégeiket. Az exkluzív minőségű, páratlan kilátással rendelkező faházak egyedi hegyvidéki hangulatú bútorokkal párok számára nyújtanak teljes pihenést.

Az élmény része a házakhoz tartozó saját jakuzzi, amelyből a csillagos eget is megcsodálhatod, és a telek legmagasabb pontjára épült finn szaunaház. Mire felébredsz, egy kosárba bekészített, minőségi házi alapanyagokból álló bőséges reggeli vár.

Moson Patak Vendégház, Nagymaros

Szívesen eltöltenél pár nyugodt napot, távol a város zajától és a tömegtől? Kipróbálnád, milyen érzés madárcsicsergésre ébredni a Dunakanyar egyik legszebb részén? A Moson Patak vendégház csendes helyen, gyönyörű erdei környezetben fekszik Nagymaroson, közel a Börzsöny túraútvonalaihoz.

A házat 1100 m2-es parkosított kert veszi körül, ahol még a hideg napokon is kellemes érzés sétálni, a benti melegről pedig inverteres klíma, vagy hangulatos fatüzeléses kandalló gondoskodik. Nincs kedved főzni? Rendelj házhoz mindent a környékbeli éttermekből!

Ablak a Berekre Faház, Kismaros-Szokolya

A Dunakanyarban található alpesi Ablak a Berekre Faház 1-4 fő befogadására alkalmas, így pároknak, vagy kisebb családnak ideális választás a pihenéshez.

A Duna-part 5 perc alatt elérhető, számos túraútvonal és kirándulási lehetőség vár a közelben, ráadásul a Királyréti Erdei Vasút megállója csak 2 percre található. Szeretsz az ágyban reggelizni? Rendelj reggeli ládikót házhoz szállítással!

Boldizsár Lovas Ház, Cserépfalu

A Hór-völgye kapujában, a Bükk hegység lábánál található Boldizsár Lovas Ház egy lovastanya szomszédságában helyezkedik el. A házban 3 szoba, 2 fürdőszoba, felszerelt konyha és fedett terasz található, a kertben fedett csűr, kemence, és bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

A vendégek részére ingyenes állatsimogatást, tanyalátogatást biztosítanak a lovastanyán, valamint lovaglási, illetve sétakocsikázási lehetőség is van.

Csendilla Vendégház, Zebegény

Élvezd a mesés panorámát Zebegényben! A Csendilla Vendégház 2 hálószobával, fürdőszobával és nappali-konyha résszel várja vendégeit.

A kertben fafűtésű dézsa található, lenyűgöző panorámával a Dunára, a Pilisre és a Visegrádi-hegységre. A vendégházat családoknak, 6 fős társaságoknak ajánljuk.

Ezererdő Vendégház, Egerbakta

Egerbakta csendes, erdővel körülvett kis település a Bükk hegység lábánál, itt található az Ezererdő Vendégház, amely kiváló kiindulópont a túrázásokhoz.

A házban két – az erdő felé nyitott – szoba van, melyek közös bejárattal és konyhával rendelkeznek, így ideális választásnak bizonyulnak családoknak, baráti társaságoknak. Reggeli és vacsora igényelhető havonta változó ajánlatok alapján.

Hegyalja Apartman, Nemesgulács-Badacsonytomaj

A Badacsony hegy lábánál, panorámás környezetben fekszik a vendégház, amely két tágas hálószobával és egy nagy amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A telken egy négyszemélyes fadézsa és egy retró pléh kád, valamint 2 ingyenes bicikli is a vendégek rendelkezésére áll. Kipróbálnád?

Két Bagoly Vendégház, Vágáshuta

A Kék Túra mentén, patakparton áll a régi szép parasztházból kialakított Két Bagoly vendégház, amely 8-10 fős társaságok részére ideális választás.

A zempléni szállás 2 különálló apartmanból áll (4+1 és 5 fős), közös használatú a konyha és a füves udvar. Lehetőség van reggeli és ebéd/vacsora igénylésre is.

Mádli Vendégház, Mád

Zavartalan pihenésre vágysz Tokaj-Hegyalján? A 80 m²-es, 2-4 fő részére ideális Mádli vendégház Mádon várja vendégeit. A parasztház kertjében grillezési lehetőség is adott, valamint egy parajdi sós vizű dézsa segíti a kikapcsolódást.

A ház kizárólag egyben foglalható, 5 éves korig ingyenes.

Treehouses Kapolcs

Kapolcs mellett, az ég alatt, a semmi közepén található a 6 apartman, amely exkluzív és zavartalan pihenést kínál vendégeinek. A 2 fős házakhoz jakuzzi és infraszauna tartozik, a reggelit tartalmazza az ár. Te kipróbálnád?

+ 1 Mimosa Vendégház, Nemeshetés

Az erdő szélén álló, fák között megbújó lombház a zalai dombság ölelésében bújik meg. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően megszűnik a határ a bent és kint között, az ember itt egynek érezheti magát a természettel. 

A „Mimosa” elsősorban pároknak szól, de a ház méretéből és felszereltségéből kifolyólag családok részére is kényelmes elhelyezést biztosít.

Szívesen kikapcsolódnál a családdal vagy a barátokkal? Válogass a fenti 10 vendégház közül és foglald le mihamarabb. A pihentető élmények csak rád várnak!

Kiemelt kép: Chalet for You gerendaházak

Szponzorált tartalom.


Még több szállást keresel? Nézd meg korábbi gyűjteményeinket is!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.