Gyereknapi programok 2023 – Koncertek, finomságok, ingyenes programok

gyereknapi programok

Szeretitek a kézműves foglalkozásokat, a koncerteket és a bábelőadásokat, emellett szívesen részt vennétek különféle ügyességi versenyeken is? Szerte az országban színes gyereknapi programok teszik izgalmasabbá május utolsó vasárnapját. Mutatjuk, milyen élmények várnak rátok!

Gyereknapi programok 2023

A Gyerekbarát Csodahelyek Magyarországon Facebook csoportunkban nemrég a tagok segítségével összegyűjtöttük, melyek azok a gyereknapi programok, amelyek ideálisak lehetnek kisgyermekes családok számára.

A kommenteket színesítő plakátokat feltöltöttük az egyes helyszínekhez (kattintsatok a lufikra), bővebb információt a weboldalakon és a Facebook oldalakon találtok.

A térképet folyamatosan bővítjük, várjuk a Ti ötleteiteket is kommentben!

MÉG TÖBB GYEREKBARÁT PROGRAMOT KERESTEK? EZEKET A LÁTNIVALÓKAT IS ÉRDEMES ÚTBA EJTENI!

Szívesen ünnepelnétek a gyerekekkel, és olyan gyereknapi programok közül válogatnátok, amelyek természetközeli, állatos, vagy éppen mesebeli élménnyel ajándékoznak meg? Ingyenes programtippeket kerestek? Ebben is tudunk segíteni!

Nézzétek meg a Gyerekbarát Csodahelyek Budapesten térképünket is, ahol 50+ program és élmény közül válogathattok.


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Kiemelt kép: pexels.com/german-tr

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.