10 mesebeli hófödte táj az Instagramon, ahol decemberben jártatok

hófödte táj

Nagy öröm számunkra, hogy 2021-ben is velünk voltatok, és megosztottátok azokat az élményeket, amelyeket utazásaitok során átéltetek. Láttuk, mennyit kirándultatok, túráztatok, felkerestétek hazánk legszebb várait, arborétumait, sziklás helyeit, és vízpartjait. Vadvirágos rét, hófödte táj, és megannyi csodahely ölelt benneteket körül.

Top 10 hófödte táj, amit imádtatok az Instagramon

Napról napra nő a közösségünk, a Csodahelyek Magyarországon Facebook csoportunk létszáma meghaladja a félmilliót, és hamarosan az Instagramon is 50.000-en vagyunk. A 2021-es év végét ráadásul nem csak ilyen szép számokkal zártuk, hanem rengeteg hóval is, hiszen tavaly decemberben végre esett a hó az ország számos pontján.

Bár nem lett havas karácsonyunk, az Instagramon így is sokan használtátok a #csodahelyekmagyarországon hashtaget a havas fotóitoknál. Ezekből hoztunk egy kis válogatást nektek.

Hófödte táj a Bakonyban

Szebbnél szebb látnivalókat tartogat a Bakony, érdemes felfedezni a kilátókat, tanösvényeket és szurdokvölgyeket akár többnapos kirándulás keretén belül is.

Hóban is csodaszép a pécsi táj

Ha jártál már Pécsen, akkor is érdemes újra és újra felkeresned a várost hóesésben. A TV-torony környékén hatalmas túrákat tehetsz, eközben ráadásul nemcsak a hófödte táj látványa, de a panoráma is lenyűgöz majd.

Fedezd fel a gemenci erdő csodáit!

Örömmel megismerkednél a gemenci erdő élővilágával, és a környék túraútvonalaival? Írd fel a bakancslistádra a kisvonatozást is, semmiképpen nem érdemes kihagyni!

Dobogókő télen-nyáron

Dobogókő az egyik legismertebb kirándulóhely a Dunakanyar közelében, amely a téli napokon sem veszít népszerűségéből. Egy-egy könnyű séta a hideg napokon is jóleső érzés a bámulatos panoráma ölelésében, akár családi programnak is kiváló lehetőség.

Elvarázsol a Vácrátóti Botanikus Kert

Az ország legnagyobb botanikus kertjében mesés kirándulás várja azokat, akik a Dunakanyar közelében keresnek természetközeli kikapcsolódást.

https://www.instagram.com/p/CYCHz2woyP0/

Túra Mátraszentimre berkeiben

Aki gyerekbarát kirándulóhelyet keres a Mátrában, annak Falloskút, és a Mária-kápolna mesés úti cél lehet. Télen érdemes felvenni egy bélelt hótaposót, így jóleső érzés lesz a nagy hóban is több időt eltölteni a természetben.

Veszprém télen is csodás látvány

Nem telhet el úgy a tél, hogy ne keresed fel Veszprém városát havazás idején. A város látványa a havas háztetőkkel, a színes házakkal és a panorámával olyan, mintha egy hógömböt tartanál a kezedben.

Pazar látványt nyújt a Jenői-tó

Diósjenő környékét minden évszakban érdemes kirándulni, a Jenői-tó mellett a nógrádi vár, és a Bánki-tó is könnyen megközelíthető úti cél, akár kisebb gyerekekkel is.

Rád is mosolyog Hollókő téli arca

Ha van olyan úti cél az országban, ahova egyszer mindenkinek el kell jutnia, akkor Hollókő biztosan az. Érdekesség, hogy Hollókő Magyarország egyetlen olyan faluja, amely szerepel az UNESCO világörökség listáján.

Lenyűgöző a debreceni hófödte táj

Gondoltad volna, hogy Debrecen nem csak építészeti és történelmi kicsivel, hanem a hófödte táj szépségével is elvarázsolhat? Ne feledd, ez a város tele van csodahelyekkel és élményekkel.

Alig várjuk, hogy megtudjuk, mennyi csodahelyet tartogat számunkra a 2022-es év. Addig is, amíg megosztjuk veletek legújabb élményeinket, várjuk a ti olvasói beszámolóitokat is. Ne feledjétek, a csodák körülöttünk vannak!


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.