10 csodahely Magyarországon, amely tarolt az Instagramon 2021-ben

10 csodahely Magyarországon, amelyek taroltak az Instagramon 2021-ben

2020-ban már összegyűjtöttünk 10 olyan csodahelyet, amelyek rendkívül népszerűek voltak az Instagramon, lássuk, mi a helyzet az idei, 2021-es felhozatallal!

Csodahelyek Magyarországon – az Instán is

2021. novemberig több mint 30 ezren használtátok az Instagramon a

#csodahelyekmagyarországon

hashtaget, így elég jól kirajzolódott, mely kedvelt kirándulóhelyekről kerül ki a legtöbb fotó a közösségi médiában. Bár a tavalyi toplista helyszínei idén is taroltak, most igyekeztünk úgy válogatni, hogy újabb csodahelyek is kerüljenek a listára. Íme a 2021-es év kedvencei!

(Megjegyzés: az eredeti fotók és a készítők oldalai elérhetők a képekre kattintva)

Top 10 csodahely, amelyet imádtatok 2021-ben az Instagramon

Gánti Bauxitföldtani Park

Mintha a Marson járnánk, olyan érzésünk lehet a gánti Bauxitföldtani Park területén kialakított tanösvényt járva, amely szuper program az egész család számára!

Flóra-pihenő, Pécs

A pécsi Flóra-pihenőnél egy lenyűgöző helyre bukkanhatunk, ahol 404 méter magasból, „Pécs hintájáról” csodálhatjuk a Mecsekre nyíló gyönyörű panorámát. Kihagyhatatlan úti cél!

Hercegkúti pincesorok

Hercegkúton kb. 200 db kisebb-nagyobb pince található több helyszínen, emellett érdemes megnézni a Kálváriát és a kápolnától nyíló panorámát. Ja és persze a finom borokról se feledkezzünk meg, ha a környéken járunk!

Hubertlaki-tó, Bakonybél

A Bakony mélyén, a város zajától távol, az erdő közepén rejtőző Hubertlaki-tó (más néven bakonyi Gyilkos-tó) hosszabb-rövidebb túraútvonalakon egyaránt megközelíthető.

Kéz-kilátó

A Kéz-kilátó egy kezet formáló, fából készült alkotás, illetve pihenő, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre! Ide mindenképpen el kell látogatni!

Lillafüred

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében járunk, egy csodálatos vidéken, Miskolc egyik legmagasabban fekvő részén. A Szinva és a Garadna patakok találkozásánál terül el Lillafüred, amelynek feltétlenül ott a helye mindenki bakancslistáján.

Nyúli pincesor

A Győr közelében fekvő Nyúl településen találjuk Európa egyik legnagyobb homokkőben kialakult szurdokvölgyét, az ún. Szurdikot, továbbá egy hangulatos pincesort.

Szigligeti vár

A „Balaton várának” is nevezik a XIII. században épült szigligeti várat, amely a színes programok és látnivalók mellett csodás panorámát is kínál.

Tatai Fényes Tanösvény

A Fényes tanösvény egész évben látogatható, 20-22 C-os vizének köszönhetően ugyanis soha nem fagy be. Az 1350 méter hosszú cölöpsétányon összesen 18 állomás került kialakításra, amelyek mindegyikét információs tábla jelzi.

Zalaszántói Béke Sztúpa

Mintha nem is Magyarországon járnánk, olyan érzésünk lehet a zalaszántói Béke Sztúpa előtt állva, amely monumentális méreteivel és hófehér alakjával azonnal lenyűgözi a látogatókat. 

Te is készítettél hasonló fotót valamelyik magyarországi csodahelyen? Töltsd fel Instagramra, és használd a #csodahelyekmagyarországon hashtaget!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.