Lillafüred lett a 2022-es év legszebb hazai csodahelye – olvasóink szavazata alapján

Lillafüred

Nemrégiben megkérdeztünk benneteket arról, hogy melyik volt a legszebb hazai csodahely, ahol 2022-ben jártatok. Meghoztuk az eredményeket, a szavazatok alapján a mesebeli Lillafüred győzött, emellett – nagy örömünkre – több érdekességgel is találkoztunk a kiértékelésnél.

Lillafüred, a 2022-es év legszebb hazai csodahelye

Az általunk meghirdetett szavazáson az első helyezett Lillafüred lett, a második Szilvásvárad , a harmadik pedig a Tatai Fényes tanösvény.

A szavazatok tengernyi csodahely között oszlanak meg, a listán szerepel Noszvaj, Nádasdladány, Hollókő, Visegrád, Keszthely, Dobogókő, a Prédikálószék, Sümeg, a Tisza-tó, a Balaton-felvidék és számos más különleges hazai város és kirándulóhely is.

Örülünk annak, hogy ennyi élményben volt részetek 2022-ben!

A szavazás eredményéhez gratulálunk Miskolcnak és mindenkinek, aki Lillafüredre szavazott. Köszönjük a részvételt, természetesen 2023 végén is szavazhattok majd az év legszebb hazai csodahelyére.


Kiemelt kép: Békési József

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.