Szavazz! – Melyik a legszebb hazai csodahely 2022-ben?

Magyarország kedvenc családbarát tanösvénye

Annyi helyen kirándultál ebben az évben, hogy nehéz lenne felsorolni? Ideje eldönteni, melyik volt a legérdekesebb, legszebb hazai csodahely, ahol megfordultál 2022-ben. Szavazz a kedvencedre, mutatjuk a részleteket!

A legszebb csodahely Magyarországon – Szavazz a kedvencedre!

Biztosan nehéz eldönteni, melyik számodra a legszebb hazai csodahely, hiszen hogyan is lehetne összehasonlítani Lillafüred mesebeli világát a Prédikálószék panorámájával, vagy akár a Balaton-felvidék kincseivel?

Most mégis arra kérünk, próbálj kiválasztani egyet, ami a többinél talán még közelebb került a szívedhez 2022-ben.

Böngéssz a Csodahelyek.hu oldalán >>

Szavazz, melyik hazai csodahely lett az idei kedvenced!

Fontos! A fenti szavazás nem verseny és nem kapcsolódik sem nyereményjátékhoz, sem egyéb jutalomhoz. Egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre.

Eredményhirdetés: 2023.01.02.

Szívesen felfedeznél új kirándulóhelyeket, hogy 2023-ban is sok csodahellyel és élménnyel gazdagodj? Keresd fel a Csodahelyek Magyarországon csoportunkat, ahol szebbnél-szebb albumok várnak. Ugyanitt saját albumokat és fotókat is feltölthetsz, nem csak ebben a témakörben.


Kiemelt kép: Csodahelyek.hu

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

“Szavazz! – Melyik a legszebb hazai csodahely 2022-ben?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Magyarország teli van fantasztikus kirándulóhelyekkel és túrázásra érdemes útvonalakkal, csak időt kell rá áldozni !!

    Válasz

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.