Szállások a Tisza-tónál – Vendégházak, apartmanok a csodahelyek.hu ajánlásával

Szeretjük a Tisza-tó környékét és minden évben rácsodálkozunk, mennyi természeti látnivaló, program és újdonság várja itt a látogatókat bármely évszakban. Ha szeretnéd Te is felfedezni ezeket a csodahelyeket, de még nincs szállásod, a legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttünk néhány szuper apartmant és vendégházat, amelyekben mi is szívesen megszállnánk. Szállások és csodahelyek a Tisza-tónál – indulhatunk?

Szállások a Tisza-tónál

Bárdos Vendégház, Tiszabábolna 

Egy csendes kis faluban, Tiszabábolnán található a Bárdos Vendégház, amelynek 3 szobájában összesen 6 fő fér el kényelmesen. A szálláshely a falu központjához és a Tiszához egyaránt közel fekszik. 800 méterre a gyönyörű vadregényes Tisza-folyó, valamint a Szajlai-holtág rejlik ahol horgászásra, csónakázásra, és ingyenes strandolásra van lehetőség.

A vendégház alsó szintjén nappali, konyha, valamint zuhanyzós fürdőszoba található, az emeleten két egybenyíló légkondicionált szoba van. A kertben grillezési, nyársalási, bográcsozási lehetőség áll rendelkezésre, emellett a vendégek az udvaron álló fűthető fürdődézsában pihenhetik ki a hétköznap fáradalmait.

Nyitva tartás: május 1. – október 31.

Fekete Gólya XL Tiszafüred

Ahogy a nevéből is jól látszik, XL méretű, vagyis 11 fő befogadására alkalmas a tiszafüredi Fekete Gólya vendégház, amely 3 szobával, 2 fürdőszobával, nappalival, konyhával várja a vendégeket. A felújított parasztházhoz kerti sütögető és játszótér is tartozik, valamint finn szauna és jacuzzi nyújt wellnessélményt.

Harmónia Parasztház, Poroszló

Felújított parasztház a Tisza-tó közelében! 3 szoba, 2 fürdőszoba, jól felszerelt konyha, a házhoz épített fedett terasz, az udvaron gyermekjátszótér és bográcsozási lehetőség várja a vendégeket.

Kutya, macska bevihető, SZÉP-kártyát elfogadnak.

Holdudvar Vendégház, Tiszafüred

A tiszafüredi vendégház egy nagy házból (benne 2 apartman) és a portán lévő kis házból áll, így összesen 14 fő részére ideális. Egyedi, kézzel festett bútorok, tágas udvar és kényelmes szobák várják a vendégeket.

TIPP: Baráti társaságok részére szuper választás lehet!

Notarius Vendégház, Poroszló 

Felnőttbarát szállás a Tisza-tónál! A Notarius Vendégház 500 méterre a Tisza-tavi Ökocentrumtól, Poroszló központjában található, kültéri medencével, jakuzzival és finn szaunával rendelkezik.

Az árban félpanziós ellátás szerepel: minden szobához – a reggel és este – falusi vendégasztal szolgáltatás kertében házi jellegű ételeket, ízeket, kézműves termékeket és hagyományos elkészítési módokon készült ételeket kínálnak.

Tisza-tavi Menedék Vendégház, Poroszló 

A Tisza -tó partján található vendégházban két külön épületben 3 hálószoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba és 2 tornác került kialakításra, így akár 8 fő kényelmes szállása lehet családi-, baráti pihenésre, összejövetelekre.

A két lakrész kizárólag egyben, egyszerre egy családnak/baráti társaságnak kerül kiadásra. Állatbarát szálláshely, SZÉP kártyát is elfogadnak.

Villa Lenka, Tiszafüred 

Tiszafüreden, egy óriási polgári ház alakult át stílusos szálláshellyé, ahol 4 lakóegység és nyugalmas kikapcsolódás várja a vendégeket.

A hálószobák melegséget sugároznak, a nagy közös terek akár baráti társaságoknak vagy nagyobb családoknak is ideálisak lehetnek. Reggeli kérhető!

Bízunk benne, hogy sikerült megtalálni a tökéletes Tisza-tó körüli szállást a fenti listából. Ha pedig közeli látnivalókat és kirándulóhelyeket kerestek, arra is akad pár ötletünk.

Látnivalók a Tisza-tó környékén


Szponzorált tartalom.

Fotók: szallas.hu

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.