30+ kihagyhatatlan élmény-, kaland-, és vidámpark Magyarországon

vidámpark Magyarországon

Kacsavonattal, óriáskerékkel, kötélpályával, mászófallal és hullámvasúttal teszik izgalmasabbá a kikapcsolódást hazánk legjobb élményparkjai. Összegyűjtöttük, melyik az a 30+ élmény-, kaland-, és vidámpark Magyarországon, amelyek különleges programokkal várják a családokat.

30+ élmény-, és vidámpark Magyarországon

Olyan programot kerestek, ahol a család apraja-nagyja jól érezheti magát? Akkor ezt a térképet nektek készítettük!

A térképen kalandparkok, vidámparkok, élményparkok és bobpályák szerepelnek, a kis ikonokra kattintva a pontos címüket is megtaláljátok.

Ha gyerekbarát programokat kerestek, nézelődjetek bátran a Gyerekbarát Csodahelyek Magyarországon Facebook csoportunkban is.

A térképet folyamatosan bővítjük, várjuk a Ti ötleteiteket is kommentben!

Még több kalandra vágytok?

Gyűjteményeinkben olyan helyekre bukkanhattok, ahol igazi adrenalinbomba élmények várnak. A cölöpsétányok, függőhidak, libegők és kisvasutak garantáltan mosolyt csalnak az arcotokra!


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

A térképet készítette: Csermely Marianna

Kiemelt kép: pexels.com/alex-dolle

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.