10 szabadtéri jégpálya a korcsolyázás szerelmeseinek

szabadtéri jégpálya

Itt a tél, te pedig alig várod, hogy korcsolyát húzz a lábadra, hogy kipróbálhasd, milyen érzés az ország legszebb korcsolyapályáin siklani? Az alábbi 10 szabadtéri jégpálya garantáltan hangulatos élményekkel vár télen!

10 szabadtéri jégpálya a korcsolyázás szerelmeseinek

Káprázatos látvány a Siófoki Jégkikötő

A Siófoki Jégkikötő több mint 600 négyzetméteres, valódi jéggel borított korcsolyapályája 2022. február 13-ig várja azokat, akiknek a jégkorcsolyázás az egyik legkedvesebb téli sportja. Az 50 méteres jégfolyosó a siófoki kikötő fái között kanyarog. Ne hagyd ki, nem csak bámulatosan szép látvány, de különleges program is a Balatonon!

Vár a Várudvar Jégpálya Szigligeten!

Bérelj korcsolyát a Szigliget Várudvar jégpályáján, és élvezd a korcsolyázást a hűvösebb téli napokon is. A jégpálya mellett felmelegítheted magad egy pohár forró itallal, ráadásul a szervezők a kürtős kalácsról sem feledkeztek meg.

Szabadtéri jégpálya Győr egyik legszebb részén

2021.11.26. és 2022.01.31. látogatható a szabadtéri jégpálya a győri Dunakapu téren, ahol minden pénteken és szombaton 18:00 órakor jégkorong-bemutató, vasárnaponként ugyanebben az időpontban revü várja az érdeklődőket. Ha szereted Győrt, és alig várod, hogy korcsolya legyen a lábadon, ne várj tovább, teszteld a jégpályát még ma!

Fényekben úszik a főtéren az esztergomi jégpálya

Az esztergomi jégpálya 2021. november 27-től január 22-ig Esztergomban a Széchenyi téren várja azokat, akik a város főterén szeretnék kipróbálni, mennyire emlékeznek a tavalyi fergeteges korcsolyatudásukból. A kivilágított téren jóleső érzés meginni egy pohár forralt bort az ünnepi fények között.

Ismét levesz a lábadról a Csepel Jégpark

A Csepel Jégpark az ország egyik legkülönlegesebb jégpályája, amely feldíszített fákkal és hangulatos világítással teszi hangulatosabbá a korcsolyázást. Élvezd a siklást, és készítsd egy közös képet a barátaiddal a Jégpark jégfolyosóján!

https://www.instagram.com/p/CXEhKyYD6Q6/

A Városligeti Műjégpálya élményeket tartogat a családnak

A Városligetben szeretnél korcsolyázni? Teszteld Budapest legnagyobb szabadtéri jégpályáját, a Városligeti Műjégpályát, amely hangulatos családi programot ígér a család apraja-nagyjának. A 14 év alattiak fókával is gyakorolhatnak a pályán.

Jégfolyosóval vár a korcsolyapálya Debrecenben

A debreceni Kossuth téren egy 750 négyzetméteres szabadtéri jégpálya és egy 120 méteres jégfolyosó ígér a család minden tagjának önfeledt csúszkálást. Ha szereted Debrecent, télen is látogass el a városba, amely mindig színes programokkal készül számodra.

https://www.instagram.com/p/CXGruk5qYyB/

Rendhagyó Jégvilággal nyitott a Budapest Park

Eddig csak koncerten jártál a Budapest Parkban? A Jégvilág most a nagy tánctér helyén kapott helyet, egy 1200 négyzetméteres jégpályán élvezheted a siklást. A gyerekek számára külön jégpálya szakasszal készülnek.

Élőzenével ajándékoz meg a Müpa Jégpálya

2021-ben is tárt karokkal vár a jégpálya február 22-ig, ráadásul idén megújult formában. A dunai panoráma mellett élőzenére korcsolyázhatsz a több mint 300 négyzetméteres, fedett korcsolyakörön, amely oldalról természetesen nyitott. A Müpa Jégpálya nyitvatartási időben térítésmentesen használható.

Pannonhalma korcsolyapályája is kerüljön fel a listádra

A Pannonhalma Porta Látogatóközpont december 3-tól január 9-ig egy hangulatos korcsolyapályával, forralt borral és meleg teával várja a korcsolyázás szerelmeseit. A szabadtéri jégpálya mellett korcsolya kölcsönzésre és élezésre is van lehetőség.


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Borítókép helyszíne: Győr

Fotó: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.