Színes rajzok díszítik az albertirsai vasútállomást

A szürke falak helyett ezúttal színes rajzok csalnak mosolyt azoknak az arcára, akik az albertirsai vasútállomáson várakoznak vagy haladnak át.

Összefogással újult meg az albertirsai vasútállomás

Az állomás eddig egyhangú aluljáróját egy helyi civil szervezet felkérésre Vámos Robi rajzművész és csapata irányításával rajzolták meg, majd festették ki lelkes önkéntesek.

„Jutasiné Klein Kitti keresett meg a Cél Egyesülettől azzal, hogy Albertirsán is szeretnének hasonló alkotásokat, mint a Dunakeszi Gyártelepen lévők. A munka 2 napig tartott. Először felrajzoltam a vonalakat az aluljáróban, így létrejött egy óriási színező, amit aztán önkéntesek segítségével sikerült befejezni.”

– mesélt a projektről Vámos Robi rajzművész.

A színes műalkotásban felfedezhetünk pozitív üzeneteket is:

Színes rajzok díszítik az albertirsai vasútállomást

Az aluljáró falán helyet kaptak a településre jellemző sajátosságok is, mint például a Dolina-völgy vagy a helyi szervezetek is:

A projektben részt vett Bori Máriusz graffitiművész is, a két alkotó közös munkája a stílusok találkozását is hivatott bemutatni.

Színes rajzok díszítik az albertirsai vasútállomást

Még több fotó az albertirsai vasútállomásról

  • Fotók: Vámos Róbert
  • Szerző: Osgyáni Eszter

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.