6+1 szabadtéri jégpálya Budapest környékén, ahol próbára teheted a korcsolyatudásod

szabadtéri jégpályák Budapest környékén

Szereted a téli sportokat? Akkor biztosan nagyon hiányzott már, hogy ismét a lábadra húzhasd a korcsolyát a jeges élmények kedvéért. A következő 6+1 szabadtéri jégpálya Budapest környékén vidám téli pillanatokkal ajándékoz meg, ha idén is próbára tennéd a korcsolyatudásod.

6+1 szabadtéri jégpálya Budapest környékén

Városligeti Műjégpálya

A Városligetben található Budapest legnagyobb szabadtéri jégpályája, a Városligeti Műjégpálya, amely hangulatos téli programmal várja a családokat, baráti társaságokat és rendhagyó randevút tervező párokat 2023. február végéig.

  • Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.

III. kerület: Óbuda, Fő tér és Békásmegyeri Piac

A III. kerületben idén két helyszínen is korcsolyázhatunk a szabad ég alatt, méghozzá ingyen. Az Advent Óbudán 2022 rendezvénysorozat keretében Óbuda főterén, és a Békásmegyeri Piac közösségi terén is állítottak jégpályát, melyet mindkét helyszínen január 15-ig használhatunk.

Korcsolyabérlésre mindkét pályán van lehetőség, de megélezni őket csak a Fő téren lévő pályán lehet. Hétfőtől csütörtökig 8:00-20:00-ig, hétvégén pedig 8:00-22:00-ig mindkét pálya nyitva tart. A két szabadtéri jégpálya Budapest legjobb téli programjával ajándékozhat meg, ne hagyd ki az élményt!

  • Óbuda: 1033 Budapest, Fő tér
  • Békásmegyer: 1039 Budapest, Heltai Jenő tér 1.

Óbudai jégpálya (fotó: Kristóf Eszter)

Csepeli Jégpark

A Csepeli Jégfolyosó 2022-ben is tárt karokkal várja a korcsolyázás szerelmeseit 2022. november 25. és 2023. január 31. között.

A szabadtéri jégpálya Budapest kedvence, a pálya egy 800 négyzetméteres, egy 300 négyzetméteres és egy 200 négyzetméteres tanulópályából áll. Különlegessége egyértelműen a 250 méteres jégfolyosó, amely összeköti egymással a pályákat.

  • Cím: Csepel, Szent Imre tér

Budapest Park Jégvilág

A Budapest Park a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, amely idén télen is Jégvilággá változott. A Jégvilágban december 1-től január 31-ig kétféle időszakban lehet csúszni, normál (hétfő-csütörtök), illetve kiemelt (péntek-vasárnap, illetve 2022.12.22. és 2023.01.08. között) időszakban.

Fontos információ, hogy egy jeggyel egy napon belül nyitástól zárásig korcsolyázhatunk, de a jegy egyszeri belépésre jogosít. A Parkban lehetőség van korcsolya- és jégpingvin bérlésre is.

  • Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

Gödöllői Városi Műjégpálya

Gödöllő város első műjégpályája szeretettel fogad minden kedves korcsolyázni vágyót, egészen február végéig, ha az időjárás is úgy szeretné.

A szabadtéri jégpálya Budapest közelében fekszik, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, néhány perces sétára parkolóhelyet is találunk.

  • Cím: Gödöllő, Aichach-sétány

Gödöllői jégpálya (fotó: Kristóf Eszter)

Leányfalu Jégpálya

Leányfalun, a Termálfürdő Leányfalu területén 2022. december 10-én nyitotta meg kapuit a jégpálya, amely 30×15 méteren várja a korcsolyázni vágyó gyerekeket és felnőtteket. A jégpálya területén korcsolyabérlésre és oktatásra is van lehetőség.

  • Cím: Leányfalu, Móricz Zsigmond u. 142.

Még több téli program Budapest környékén

Még több téli kirándulóhelyre, programra és élményre vágysz? Az alábbi csodahelyeket mindenképpen érdemes felírni a listádra:

Foglalj szállást a közelben!


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Kiemelt kép: pexels.com/anton-belitskiy

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.