Szavazz a legszebb hazai karácsonyi vásárra!

Most, hogy karácsony közeledtével tárt karokkal vár az ország összes karácsonyi vására, ideje eldönteni, melyik volt a legszebb, legérdekesebb karácsonyi vásár, ahol megfordultál 2021-ben. Szavazz a kedvencedre, mutatjuk a részleteket!

Gyönyörű karácsonyi vásárok szerte az országban

Körhinta, óriáskerék, jégfolyosó, korcsolyapálya, jéggömb, fényfüzérek, adventi kisvonat, és számos gasztroélmény. Igazán szerencsések vagyunk, mert bármerre járunk az országban, idén mindenhol hangulatos adventi programok és csodaszép adventi vásárok várnak.

A forralt bor illata és a kürtős kalács íze ebben az évben is verhetetlen, de több újdonság is megjelent az árusoknál, így a forró grog is. A kézműves árusok portékái között ebben az évben is álomszép ékszerekre, karácsonyi díszekre és más ajándékötletekre bukkanhatunk. Csak az a kérdés, vajon melyik idén a legszebb és leghangulatosabb karácsonyi vásár.

A budapesti Vörösmarty tér, vagy egy másik hazai város karácsonyi vására tetszett a legjobban?

Zöld Gábor, Vörösmarty tér

Szavazz a kedvencedre!

Persze, tudjuk, hogy a jégfolyosót nem lehet összehasonlítani a körhintával, vagy a korcsolyapályát a forralt bor ízével, de a fényeknek, és a karácsonyi hangulatnak köszönhetően biztosan te is felállítottál egy sorrendet magadban.

Szavazz, melyik karácsonyi vásár lett az idei kedvenced!

Fontos! A fenti szavazás nem verseny és nem kapcsolódik sem nyereményjátékhoz, sem egyéb jutalomhoz. Egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre.

FRISSÍTÉS: Az általunk meghirdetett szavazást idén Makó nyerte, amihez gratulálunk a városnak, az adventi vásár szervezőinek, és mindenkinek, aki Makóra szavazott. A vásárról a képeket megnézhetitek ITT. Köszönjük a részvételt, természetesen 2022-ben is szavazhattok majd a legszebb karácsonyi vásárokra.

Nem sikerült idén eljutni egyetlen karácsonyi vásárba sem? Keresd fel a Csodahelyek Magyarországon csoportunkat, ahol szebbnél-szebb karácsonyi albumok várnak. Ugyanitt saját albumokat és fotókat is feltölthetsz, nem csak ebben a témakörben.


Borítókép: Neves Ildikó, Esztergom Város Önkormányzata

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

“Szavazz a legszebb hazai karácsonyi vásárra!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Sziasztok! Csoda szép hely Győr mikor kivan világítva, rengeteg szép dolgot lehet látni mint pl: műemlékeket, templom, óriás kerèk, város háza, szökőkútak és sorolhatnám. Én Győrre szavazok!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.