Gyereknap 2024. – programok a csodahelyek.hu ajánlásával

Gyereknap 2024. programok

Sárkánybajnokság, pingvinek, tűzoltókaraván, kertivasút, pecsétgyűjtő állomások, játékfesztivál és számos már program várja szerte az országban azokat a családokat, akik gyereknap alkalmából meglepnék a csemetéket egy kis közös mókával.

Gyereknap 2024.

Városligeti Gyermeknap

A népszerű rendezvényre tavaly több tízezer gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe. A Gyermekmentő Nagyszínpadán május 25-én és 26-án neves művészek, zenészek és más fellépők várják az érdeklődőket változatos, minden korosztályt megszólító programokkal.

Lesz horgászathoz kapcsolódó ügyességi játék, lovasterápiás bemutató, interaktív hangszerkiállítás, a Reno és a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola munkatársai pedig érzékenyítő foglalkozást tartanak majd az érdeklődőknek. Vasárnap a Nemzetek Utcájában a nagykövetségek, kulturális intézetek mutatják be országaik hagyományait, gasztronómiai sajátosságait, szokásait.

Gyermeknap az Aeroparkban

A Budapesti Liszt Ferenc Repülőtérnél található Aeropark Magyarország egyik legizgalmasabb múzeuma, ahol a vendégek a repüléstörténet mélységeiben merülhetnek el. Idén sem fog unatkozni az, aki május 26-án, gyermeknapon ide látogat, az érdeklődőket izgalmas programok, szórakozás és játékok várják.

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

Május 25-26. között rendezik meg a dm Gyereknapot a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Az egész hétvégét felölelő családi rendezvényen kicsik és nagyok kipróbálhatják a kertivasutat, a fordítókorongozást, felülhetünk egy igazi gőzmozdonyra vagy akár a kézi hajtányozásba is belekóstolhatunk.

Gyermeknap az Állatkertben, Debrecen

A debreceni állatkertben május 25-én és 26-án hangulatos gyermeknapi hétvége várja a családokat. Az ország első vidéki állatkertjében és egyetlen klasszikus vidámparkjában színes programkavalkáddal és korlátlan játékgép-használattal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak. Lesz tűzoltókaraván és cukorágyú is, aki pedig az állatok miatt érkezik, megnézheti a kis pandák, a recés zsiráfok és a nílusi vízilovak etetését, vagy akár a pingvinek előadását.

Sárkányos gyereknap a Margitszigeten

A tavalyi nagy sikerű gyermeknapi program után a Margitszigeti Színház idén is megrendezi gyereknapi eseményét. A világi sárkánybajnokságon szükségünk lesz a kéz -és testügyességünkre, a szurkolói képességünkre, szárnyainkra, és minden tudásunkra, már ami a sárkányokat illeti. A 2024. május 25-re tervezett eseményen lesz sárkányszépségverseny, sárkányreptetés, sárkány szelídítés és sárkányvár építés is.

Gyereknap a Budaörsi Repülőtéren

A Budaörsi Repülőtér területén gyereknapi programok, sétarepülés, katonai kiállítás, tankozás, gyermeksziget, ugrálóvárak, óriásbuborék játékpark, gasztro udvar és még sok-sok meglepetés várja a gyerekeket és szüleiket május 26-án gyereknap alkalmából.

Városi Gyereknap, Pécs

A Városi Gyereknap alkalmából Pécs legnagyobb játszóterévé varázsolják a Zsolnay Kulturális Negyedet május 26-án. Május utolsó hétvégéjén a legkisebbektől a kamaszokig mindenki megtalálja a neki való szórakozást.

Sok-sok élményt, kalandot kínálnak a szabadtéri ügyességi játékok, különféle kézműves foglalkozások, a Varázstér és a Planetárium, a Bóbita Bábszínház és a VR Univerzum, valamint a Negyed déli oldalán a sportolási lehetőségek.

Gyereknap Székesfehérváron

Székesfehérvár belvárosában Hetedhét Játékfesztivál, zenés-mesés színpadi programok, hétpróba, gólyalábasok, gyerekkoncertek és még sok meglepetés csalogatja a gyerekeket és szüleiket gyereknap alkalmából május 25-én és 26-án.

Az utcai játékelemek között a Tintaló Társulás – Tintaló Cirkusz, Vitéz László bábjáték-automata, zuggo Ládavasút és más játékok, molyolda – régmúlt játékaink, Paprika Jancsi Csúzlizdája, fanyűvő Játékpark, vándorjátszóház – piros lábasos nosztalgiajátékok, egérparádé, négy égtáj játszótér, Piros Lábasos Nosztalgia Játék, hangszersimogató, felhővadászat és fajátékok várják a gyerekeket.

Gyereknap Szentendrén

Szentendrén már hagyománya van a gyermeknapi programnak, melyen színvonalas és változatos programok várják a szentendrei és környékbeli családokat.

Május 26-án egy napra újra megalakul Lurkócia gyerekállam, ahol a gyerekek minisztériumokat járhatnak végig. Az állomásokon pecséteket gyűjthetnek, azok között, akik mindet összegyűjtötték és a gyűjtőlapot is bedobták a dobozba, értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Gyereknap a győri állatkertben

Május 26-án egész napos tréfás programok, mókás kalandok, állatbemutató, játékok, állatsimogató és még sok meglepetés várja a kicsiket és a szüleiket a győri állatkertben gyereknap alkalmából.

Még több gyerekbarát program és látnivaló

Kíváncsi vagy a legjobb családbarát helyekre az országban? Szemezgess weboldalunkon a gyerekbarát helyek közül, vagy inspirálódj Gyerekbarát Csodahelyek Magyarországon Facebook csoportunkban!


A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Pénztárcakímélő csodahelyek e-book

100+ ingyenes élmény, kirándulás és program

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk több mint 100 hazai programot, élményt és kirándulóhelyet.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.