Megújult a városligeti KRESZ-park

2024. május közepén, a gyerekes családok nagy örömére újra megnyitott a városligeti KRESZ-park. Megújult, megszépült, mi is megnéztük. Videóval!

Megnyílt a városligeti KRESZ-park

A megújított KRESZ-park lett az ország legnagyobb, és legkomplexebb, a különböző korosztályú gyerekeket játékosan a közlekedési szabályokra tanító, és közben kikapcsolódásra, sportolásra is alkalmas, zöld parkja. A parkrész funkciójában továbbra is KRESZ alapvető szabályait, illetve a biztonságos közúti közlekedés mindennapos helyzeteit mutatja be, a gyerekek számára érthető, játékos formában. A KRESZ parkba telepített forgalomtechnikai eszközök 1:2 -es arányú kicsinyítéssel valósultak meg.

ligetbudapest.hu

A lámpákkal és élményelemekkel bővített óriási KRESZ-pálya mellett a helyszín kibővült egy mini várossal és játszótérrel. A városban egy teljes utcakép is megelevenedik közlekedési táblákkal, jelzőlámpákkal, vasúti sorompóval, benzinkúttal, szerelőponttal, de még az elektromos autók töltőjével is megismerkedhetnek a gyerekek. A mintegy 6000 m2-es játszórészen miniatűr vonatok, repülők, helikopter és egy irányítótorony is várja a kicsiket.

Az árnyékos fás parkba számos új virágot és növényt telepítettek. A közelben mosdó, ivókút és büfé is található.

Videós beszámolónk

@csodahelyek.hu 🚲🚂⛔️ Megnyílt a városligeti KRESZ-park! A gyerekes családok régóta várták, hogy megújuljon a városligeti KRESZ-park. A lámpákkal és élményelemekkel bővített óriási KRESZ-pálya mellett a park kibővült egy mini várossal és játszótérrel. A mintegy 6000 m2-es játszórészen miniatűr vonatok, repülők, helikopter és egy irányítótorony is várja a kicsiket. 🌳Az árnyékos fás parkba számos új virágot és növényt telepítettek. 💦A közelben mosdó, ivókút és büfé is található. Megnézitek élőben is? _________________ #csodahelyekmagyarországon #kreszpark #varosliget #budapest 🩵 @Csermely Marianna ♬ Kids & Toys – FASSounds

Fotók

Térkép

Még több élmény és kirándulástipp a Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoportban! »»


Fotók és videó: Csermely Marianna

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Pénztárcakímélő csodahelyek e-book

100+ ingyenes élmény, kirándulás és program

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk több mint 100 hazai programot, élményt és kirándulóhelyet.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.