Arcanum Hotel: Mesebeli parkkal vár az exkluzív hotel Békéscsabán

Arcanum Hotel Békéscsaba

Mesébe illő ősfás park, családias hangulatú, tágas szobák, gasztronómiai kalandok és pihentető, természetközeli élmények teszik számodra teljessé a kikapcsolódást? Ha egy stégen ülve gyönyörködnél a naplementében, majd elmerülnél az alföldi ételspecialitásokban, tudjuk, merre indulj. Tedd felejthetetlenné a pihenést, élvezd az Arcanum Hotel vendégszeretetét!

Arcanum Hotel – Exkluzív hotel Békéscsabán

Idilli kikapcsolódás, csendes környezetben

Romantikus kikapcsolódásra vágysz a pároddal? Kipihennéd a stresszes hétköznapokat és eltöltenél néhány önfeledt, nyugodt napot a családod körében?

A kínálat csomagok között garantáltan találsz majd olyat, amely elnyeri a tetszésed, annál is inkább, mert már a csomagajánlatok láttán is sokkal kipihentebbnek érzed magad.

A négycsillagos Arcanum Hotel Békéscsaba kertvárosi részén fekszik, csendes környezetben, távol a világ zajától. Az egykor Dugonics laktanyaként működő terület az átalakításoknak és a profi belsőépítészeti megoldásoknak köszönhetően ma exkluzív megjelenéssel, 24 kényelmes, modern szobával teszi felejthetetlenné a kikapcsolódást Békéscsabán.

Arcanum Hotel Békéscsaba

Itt nem robog el melletted a villamos és nem kelsz hajnalban az ébresztőóra hangjára. Nincsenek határidők, nem cipelsz bevásárlótáskát és nem kutatsz lázasan a bérleted után. Amint megérkezel a bőröndöddel a tágas, kényelmes szobádba, elvarázsol az az elegancia és harmónia, amely a belső tereket jellemzi.

Első látásra otthonosnak találod majd a családias hangulatú szobát, és képzeletben be is rendezkedsz a következő hetekre. Innen ugyanis nehéz lesz hazautazni, ezt már az első pillanatban érezni fogod.

Arcanum Hotel Békéscsaba
Exkluzív környezet, tágas szobák

Mesebeli park, a romantikus élmények színtere

Ha szereted a természet közelségét, és előszeretettel látogatsz el hazánk legszebb kastélyaiba, hogy a kastélykertekben sétálgass, akkor az Arcanum Hotel ősfás parkja biztosan bakancslistás lesz számodra.

A hotel 3 hektáros kertjében úgy érzed majd magad, mintha egy Disney-mesébe csöppentél volna. A fények, a hangulatos kis híd és a romantikus pergola bájos összhangja a szerelmespárokat azonnal meggyőzi arról, hogy a park esküvői helyszínként is remekül megállja a helyét.

A Csaba-tó közelsége, a víz fölé nyúló stég és az ezer árnyalatban tündöklő naplemente látványa mellett a kerékpáros élmények miatt is remek választás a hotel. Tökéletes úti cél a közelben Gyula városa és a Pósteleki Szabadidőpark, ahol kastélyrom, számos tavirózsa és állatsimogató vár, a közelmúltban felújított szabadkígyósi Wenckheim-kastélyhoz pedig 20 perc alatt eltekerhetsz.

Tudtad? A biciklis kikapcsolódást a szálloda díjmentes kerékpárkölcsönzéssel segíti, sőt, szállásfoglalásra a kerékpárosok igényeihez kialakított csomagajánlat keretén belül is van lehetőség.

A Csaba-tó, amely csupán 10 percre fekszik a hoteltől, könnyen megközelíthető biciklivel, ráadásul a tónál az Arcanum Hotel vendégeit egy külön stég várja, ahol a horgászat szerelmesei közelebbről is megismerkedhetnek a furfangos helyi halakkal.

Arcanum Hotel Békéscsaba
Az Arcanum Hotel mesebeli ősfás parkja

Az alföldi specialitások és a reformkonyha játéka

Legszívesebben máris elmerülnél a helyi kulináris kalandokban? A békéscsabai hotel természetesen a gasztronómiai élmények iránt érdeklődő vendégek számára is tartogat meglepetéseket.

Az Arcanum Étterem séfje minden nap helyi, friss alapanyagokból készíti el az ínycsiklandó fogásokat. A hagyományos magyar ízek és a kedvelt alföldi specialitások mellett a reformkonyha kedvelői sem csalódnak majd a kínálatban.

A füstölt lazactatár éppúgy nagy kedvenced lesz, mint az argentin marha hátszín, a marhapörkölt vagy éppen a csokoládé souflé.

Az étterem nemcsak a szállóvendégeket várja tárt karokkal, hanem azokat is, akik betérnének egy különleges ebédre, vagy vacsorára a négycsillagos hotel éttermébe. Az étlap összeállításánál ráadásul a lisztérzékeny, a gluténérzékeny és más ételallergiákkal együtt élő vendégekre is gondoltak.

Arcanum Hotel Békéscsaba
Gasztronómiai élmények az Arcanum Étteremben

A fenséges ízek mellé az étterem a hazai pincészetek borait sorakoztatja fel, emellett a színes koktélok is garantáltan mosolyt csalnak majd az arcodra.

Foglalj helyet a teraszon, helyezkedj el kényelmesen, és a délután hátralévő részét töltsd a laptop helyett egy vidám esernyős koktél és a szeretteid társaságában!

Arcanum Hotel Békéscsaba

Arcanum wellness – A testi és lelki feltöltődésért

Szívesen lecserélnéd a napi rutinfeladatokat egy frissítő svéd masszázsra? Nem csodáljuk, ki mondana nemet a kényeztető élményekre!

Az Arcanum Hotelben a revitalizáló masszázs és a hátmasszázs mellett az aromaterápiás masszázsokat is érdemes kipróbálni, a csokoládé-olajos, a mangó-barackos és a levendulás biztosan a kedvenceid közé tartozik majd.

A wellness részlegen a masszázsok mellett finn szauna, infrakabin, merülőmedence, skót zuhany, gőzkabin, jacuzzi, masszázsfotel és szolárium vár.

A szaunázás hatására felélénkül a vérkeringés, és erősödik az immunrendszer, ráadásul a napi testedzésről sem kell lemondanod, ugyanis a hotelnek jól felszerelt fitnesz terme van.

Arcanum Hotel Békéscsaba
Wellness részleg, Arcanum Hotel

Egyedi esküvő, exkluzív környezetben, az Arcanum Hotel ölelésében

A tökéletes esküvői helyszínt keresed, ahol felejthetetlen élmények, fenséges ízek és fergeteges hangulat vár? Ne keresgélj tovább, megtaláltad!

A kert közepén található romantikus kis kápolna ideális helyszín a polgári szertartások megtartásához, ráadásul a hotel kiváló választás a kül-és beltéri fotózáshoz is. A dísztó számos romantikus esküvői fotózás emlékét őrzi.

Esküvői fotózás az Arcanum Hotelben

A szállodának 2 légkondicionált különterme van, a vintage hangulatú Grill-ház rendezvényterem maximum 70 fős, míg az elegáns étterem akár 120 fős események lebonyolítására is alkalmas. Mindkét rendezvényhelyszín rendelkezik saját bárpulttal, valamint közvetlen teraszkapcsolattal.

Fiatal, összeszokott csapat dolgozik azon, hogy a nagy nap minden pillanata tökéletes legyen, ráadásul igazi kuriózum, hogy az esküvőszervezést egy tapasztalt rendezvényszervező segíti.

A hotel csapata izgatottan várja az egyedi elképzeléseket. Nem félnek a merészebb ötletektől és a kihívásoktól sem, legyen szó esti szertartásról, tematikus esküvőről vagy fénytechnikáról.

A szállodában 24 szoba biztosítja a pár és a násznép kényelmét, azaz maximális 58 fő elhelyezéséről tudnak gondoskodni.

Érdekesség: Az ifjú pár akár a szálloda 84 négyzetméteres Elnöki lakosztályában is megszállhat, itt a gardrób és a nappali mellett még egy saját jakuzzi is helyet kapott.

Elhelyezkedésének, és kiváló adottságainak köszönhetően az Arcanum Hotel népszerű választás az esküvők mellett a családi és céges rendezvényekhez is. Ha egyedi helyszínen tartanád a 18. vagy akár a 100. születésnapodat, bátran dönts a békéscsabai hotel mellett!

Fontos tudni, hogy minden rendezvényhez egyedi árajánlatot, illetve étel-és italsort állítanak össze, hiszen az igények általában igen eltérőek.

Egyedi esküvői helyszín

Miért dönts az Arcanum Hotel mellett?

Miért ne élveznéd a pihenést egy olyan hotelben, ahol nemcsak mesés ízek, kényelmes szobák, wellness részleg és hangulatos park vár, hanem tematikus programok is? Egy sajt- és borkóstoló est, egy szaunaszeánsz, vagy egy hangulatos kerékpáros városnéző program még különlegesebbé teszi a pihenést az Arcanum Hotel szervezésében.

A Viharsarok fővárosában, Békéscsabán található hotel színes programkínálata örök életre szóló élményekkel ajándékoz meg. Dönts a megismételhetetlen pillanatok mellett!


Fotók: Arcanum Hotel

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.