Tavaszi csodahelyek kihívás – Készíts fotót az élményeidről!

Aki Instagramon követ minket, tudhatja, hogy az elmúlt években többször is nagy sikerrel zajlottak kihívásaink minden évszakban. Idén úgy döntöttük, kiszélesítjük a kört és azok számára is játékot hirdetünk, akik tagjai a Csodahelyek Magyarországon csoportunknak (600 ezer ember nem kevés :). Miről szól a tavaszi csodahelyek kihívás? Mutatjuk a részleteket!

Tavaszi csodahelyek kihívás

A csodahelyek.hu alapfilozófiája, hogy a csodák körülöttünk vannak, csak észre kell vennünk ezeket. Főleg tavasszal, amikor végre virágba borul a természet, egyre többen kirándulnak és töltenek időt a szabadban. Kihívásunkban még több embert szeretnénk ösztönözni arra, hogy járja az országot és közben örökítse meg maga körül a csodahelyeket. Ehhez pedig egy kis segítséget, vagy inkább bátorítást nyújtunk.

2023. március 15-től egy hónapig várjuk az alábbi témákban a legszebb fotóitokat, amelyeket a kirándulások során készítettetek Magyarország legszebb tájain. A képeket nem kell beküldeni, csupán tegyétek közzé egyenként Instagramon és/vagy a Csodahelyek Magyarországon csoportban -ahogy eddig is tettétek-, és használjátok (ez fontos!) a #tavaszicsodahelyek hashtaget.

9 témakör, amelyben a fotóitokat várjuk

  • virágzó gyümölcsfák
  • vár vagy kastély
  • vízpart
  • arborétum vagy botanikus kert
  • kilátó vagy panoráma
  • tanösvény
  • kéktúra (egy szakasza)
  • könyvvel a szabadban
  • gasztro

A témákat illetően nincs további megkötés. Legyetek kreatívak! 9 fotó nem nagy mennyiség, de akár az egész országot is bejárhatjátok értük. Sőt, az sem baj, ha nem mozdultok ki a vármegyéből vagy a lakóhelyetek környékéről, hiszen csodahelyek mindenhol vannak.

Ami fontos: saját tulajdonú képek legyenek és 2023-ban készüljenek.

Hova kell feltölteni az elkészült képeket?

A képeket Instagramon a saját (nyilvános) oldalatokra vagy a Csodahelyek Magyarországon csoportba tudjátok feltölteni. Mindkét esetben használjátok a

#tavaszicsodahelyek

hashtaget, hiszen csak így tudjuk visszakövetni a képeket, albumokat. Aki pedig mind a 9 témát megörökítette, írjon nekünk üzenetet a facebook vagy Insta oldalon, hogy rögzíteni tudjuk a jelentkezését.

Megjegyzés: a facebook csoportban szabály, hogy min. 3 fotót lehet egyszerre feltölteni, ez ezután is érvényben marad. De március 15. és április 15. között a #tavaszicsodahelyek hashtaggel ellátott képeket (amelyek részt vesznek a kihívásban) önállóan, egyetlen fotóként is engedélyezzük megjelenni.

Meddig tart a kihívás?

A tavaszi csodahelyek kihívás 2023. március 15-én indul és április 15-én ér véget.

Sorsolás: 2023. április 17-én, amelynek során 1-1 nyertest sorsolunk ki azok közül, aki teljesítették a kihívást Instagramon, illetve a Csodahelyek Magyarországon csoportban.

Nyeremény

Aki teljesíti a kihívást és megörökíti mind a 9 témát, máris sokat nyerhet a megtapasztalt élmények révén. De szeretnénk mi is honorálni az erőfeszítéseket, ezért a 2 nyertesnek felajánlunk 1-1 példányt a csodálatos Magyar tájak meséi sorozatból.

Bízunk benne, hogy sokan fogtok játszani és még többen választjátok a természetjárást idén tavasszal is. Kihívásra fel!

Amennyiben további kérdés merülne fel, az info kukac csodahelyek.hu email-címen szívesen segítünk.


A kihívást sem a facebook, sem az Instagram nem támogatta semmilyen módon.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.