Édenkert Noszvaj – Pezsgőfürdős erdei ház a romantika kedvelőinek

Gyakran gondolsz arra, hogy milyen jó lenne útnak indulni, és meg sem állni addig, amíg a végtelen nyugalomra rá nem bukkansz? Tudtad, hogy nem is kell olyan nagy útra készülnöd? Elég, ha Noszvajig mész, ahol a természet közelsége, a panoráma és a település hangulata meggyőz majd arról, hogy ne menj tovább. Már csak olyan vendégházat kell találnod, ahol azonnal otthon érezheted magad? Figyeld az „Édenkert Noszvaj” táblát! Ha megtaláltad, megérkeztél! 

Édenkert Noszvaj – Pezsgőfürdős erdei ház a romantika kedvelőinek
Édenkert Noszvaj

Milyen élményeket ígér az Édenkert Noszvaj?

A bájos vendégház tökéletes választás, ha egy kis elvonulásra, romantikára vágytok kettesben, az erdő szélén. A friss levegő éppen olyan szériatartozék, mint az otthonos enteriőr és a modern stílus. 

A színek, és a bútorok olyan összhangban állnak egymással, hogy biztosan gyűjtesz majd néhány lakberendezési tippet is a házban, amelynek a tetőterében teraszos, franciaágyas hálószoba vár.

A ház különlegessége, hogy önellátó, a konyhában picit főzőcskézhetsz is, de a faszenes kerti grillt is muszáj kipróbálnod a teraszon. Az alsó szinten, a világos nappaliban a hűvösebb napokon is nagy élmény zenét hallgatni vagy társasozni a kandalló mellett, a wellness élmények szerelmeseit pedig erdőre néző pezsgőfürdő és infraszauna várja.

Az Édenkert sztorija – Az erdei házikóról a tulajdonos szemével

Mindig érdekel bennünket egy-egy csodaszállás kapcsán, hogy mi a ház története, milyen utat járt be. Fekete Krisztina, az Édenkert Noszvaj megálmodója és tulajdonosa így mesélt nekünk a szállásról.

„Olyan vendégházat szerettem volna, ami elbújós, ahol a vendég egyszerre van a természetben, miközben élvezheti a modern élet luxusát. Amikor végül megérett bennem az elhatározás, hogy vendégházat nyitok, akkor egyből rátaláltam a noszvaji kisházra: szerelem volt első látásra, pont ilyet képzeltem el magamban. A fejemben pillanatok alatt összeállt a kép, hogy milyen lesz a ház. Megálmodtam a színeket, láttam magam előtt, hogy a türkiz, vagy pávakék milyen jól fog mutatni a vörösrézzel vagy a rosegold árnyalattal. Nagy munka volt összeválogatni mindazt, amit kitaláltam, de végül sikerült.

A cél az volt, hogy olyan szálláshelyet hozzak létre, ahol valóban mindenki jól érezheti magát.

Így született meg a számomra tökéletes romantikus elvonulós hely, és titkon remélem, hogy másnak is ezt fogja jelenteni. Noszvaj és ez a ház nekem hatalmas szerelem. Megismertem a környéket, megszerettem az embereket, és már nem akarnék máshova menni pihenni.”

Édenkert Noszvaj – Pezsgőfürdős erdei ház a romantika kedvelőinek
Panorámás pezsgőfürdő

Hol találod a szálláshelyet?

Noszvaj Budapesttől 140 km-re, Egertől csupán 10 km-re fekszik, a Kánya-patak völgyében. A fővárosból az M3-as autópályán 1,5 óra alatt érsz a községbe, Egerből az út mindössze 15 perc. Menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratok Egerből indulnak a településre (a menetidő 27 perc) átszállás nélkül. 

A vendégház a kissé meredek Lépcsős utcában található. Érkezhetsz fentről és lentről is, az út járható, a ház névvel ellátott logóját az utcáról is láthatod. Innen már eltévedni sem lehet. 

Édenkert Noszvaj – Pezsgőfürdős erdei ház a romantika kedvelőinek
Édenkert Noszvaj

Zamatos borok, tengernyi látnivaló – Kirándulj Noszvaj környékén!

Ha felkeresnéd Noszvaj legnépszerűbb látnivalóit, mindenképpen látogass el a noszvaji Barlanglakásokhoz, amelyek a falu határában találhatók, a parkolótól mindössze 4-5 perces sétára. A panoráma is elképesztő, így a fényképezőgépet is feltétlenül hozd magaddal. 

A De La Motte-kastély, és a Gazdaház is kerüljön fel a listádra, a református templom különleges formájú tornyát pedig biztosan messziről is észreveszed majd. Ha csak üldögélnél egy picit a vízparton, válaszd a Síkfőkúti felső és alsó tó partját. 

A környéken remek célpont a városnézéshez Eger. Cserépfaluban várnak a „Kisamerika” barlanglakások és a Milleniumi-kilátó, Bogácson pedig a Kaptárkövek és a Szent Márton Műemléktemplom remek célpont. 

Gyerekekkel a Felsőtárkányi Kisvasút kötelező program, ha pedig megkóstolnád a környék borait, keresd fel a helyi pincéket, vagy irány Szépasszonyvölgy

Édenkert Noszvaj – Pezsgőfürdős erdei ház a romantika kedvelőinek
Noszvaji barlanglakások

Édenkert Noszvaj – Valóban ez az Édenkert? 

Ha az Édenkert számodra egy olyan helyet jelent, ahol a hidromasszázs kádban ülve egy pohár borral a kezedben a panorámában gyönyörködsz, akkor biztosan jó helyen jársz. Ha reggelenként egy bögre kávéval a kezedben kiülnél az erdei teraszra olvasgatni, szintén ne menj tovább.

Talán a bőröndödet sem érdemes kipakolnod otthon. Legszívesebben úgyis azonnal visszajönnél ide. 

Ha megtetszett az Édenkert Noszvaj, nézz körül az oldalán is »»

(Fotók: Édenkert Noszvaj)


Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.