350.000 tulipán, alpaka, street food – TulipGarden Homokhátság

TulipGarden Homokhátság

A klasszikus piros, sárga, és rózsaszín mellett fehér, narancs és lila árnyalatú tulipánokat is szedhetsz a csokrodba Bács-Kiskun vármegye legnépszerűbb és legnagyobb tulipános kertjében, a TulipGarden Homokhátság birodalmában. A tulipánszüret több ezer tulipánnal és színes programokkal csalogat Soltvadkert közelében. Mutatjuk, milyen élményekkel leszel gazdagabb!

TulipGarden Homokhátság

Talán emlékeztek rá, amikor egy évvel ezelőtt arról meséltünk nektek, hogy a TulipGarden Homokhátság tulipános kertjét azért álmodta meg Hajnal Szilvia, mert a járványhelyzet alatt szerette volna, ha az emberek egy vidám közösség részesei lehetnek, méghozzá egy színes tulipános helyen.

Ez a színes tulipános hely azóta még nagyobb és még izgalmasabb lett, mert olyan programokkal is kibővült, amelyek a virágok szerelmesei mellett a gasztroélmények rajongóit is vonzzák.

Gyerekekkel fedeznéd fel a tulipánszüretet Tázláron? Sokkal összetettebb programra számíthatsz, mint gondolnád!

350.000 tulipán, 35 féle szín és forma

A III. Tulipánszüret és piknik 2024. március 29-től várja a lelkes tulipánrajongókat. Bizony, ez azt jelenti, hogy már a húsvéti hosszú hétvégén nyitva lesznek, és a tőlük megszokott rengeteg programmal, kibővült állatsimogatóval, fotóponttal és élménnyel csalogatnak.

2023-ban 150.000 tulipán várt a kertben, 15 féle színben és többféle formában, idén azonban már 350.000 tulipán várja türelmetlenül, hogy megcsodáld a közel 35 féle színt és formát, amiben pompáznak.

Fontos tudni, hogy nem csak hétvégén, de a hétköznapokon is nyitva lesznek, tehát akár egy munka utáni randevúhoz, vagy egy baráti találkozóhoz is remek helyszín a bámulatos színekben pompázó kert.

Cím

6236, Tázlár, I. körzet hrsz. 0231/40.

Nyitva tartás

  • Március 29. – április 1.: 9-19 óráig
  • Áprilisban hétfőtől csütörtökig: 10-18 óráig
  • Áprilisban péntektől vasárnapig: 9-19 óráig

Kisállat-simogató, street food és ugrálóvár

A gyerekek legnagyobb örömére kibővült az állatsimogató, ahogy nagyobb lett a nyuszi- és báránysimogató, sőt, az alpaka, póni, szamár, tengerimalac és a többi állat mellé kenguru és capybara, azaz vízidisznó is költözött. Az ugrálóvár és az arcfestés pedig már csak hab a tortán.

Természetesen idén is lesz piknik és fröccsözés, ráadásul igazi kuriózum, hogy idén már street food is színesíti a kínálatot. A kiskőrösi La’ Róna Bisztró és Borbár (igen, jól emlékszel, ahol meseétlap is van) a tulipánszüret idejére kitelepül, hogy elhozza a látogatóknak a környék legnyerőbb ízeit.

Capybara, street food, és 350.000 tulipán. Ugye nem rossz ajánlat egy március végi – áprilisi szabadtéri programhoz? Készülj, mert idén – ha ez lehetséges – még több élményt gyűjthetsz majd Tázláron!


Képek: TulipGarden Homokhátság

Szponzorált tartalom

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.