Több tízezer nárcisszal vár a nárciszszüret a Kőröshegyi Levendulásban

Nárciszszüret, Kőröshegyi Levendulás

Ugye emlékeztek a Kőröshegyi Levendulás meseszép tulipánjaira és levenduláira? A virágillatba burkolózó gazdaságban március végétől több tízezer nárcisz teszi felejthetetlenné a tavaszt. Mutatjuk, milyen élményekkel vár a nárciszszüret a Balaton, és hazánk legnagyobb virágoskertjében.

Nárciszszüret a Kőröshegyi Levendulásban

Tudtad? Magyarországon a Kőröshegyi Levendulás kezdett el először tulipánszürettel foglalkozni. A tulipánok mellett márciusban a nárciszok is nagy népszerűségnek örvendenek, a csillag formájú vidám virágok különleges, sárga tengerré változtatják a gazdaságot.

A szüretelés mellett természetesen fotózásra is van lehetőség, az erre kialakított területen egy virágcsokorral a kezedben elkészülhet akár a tökéletes profilképed is.

Fontos tudnivalók a szüretről

A nárciszszüret minden korosztály számára különleges esemény, hiszen a virágillat egyedi, ráadásul a programra a családokkal, baráti társaságokkal, párokkal együtt a kutyákat is szeretettel várják. A gazdaság húsvétkor is nyitva lesz, ha pedig időt spórolnál magadnak, vásárold meg online a belépőjegyeket, melyekkel gyorsabban bejuthatsz.

Ollót a helyszínen is bérelhetsz, ahogyan kosarat és vödröt sem kell magaddal hoznod otthonról. A fergeteges hangulat garantált, a nárciszszüret felejthetetlen lesz, már csak rád van szükség hozzá. És hogy mivel csalogat magához a Kőröshegyi Levendulás?

„A birtok tavasszal tulipán virágzás idején, nyáron levendulavirágzáskor látogatható, ősszel pedig színes programokkal és tulipánhagyma-vásárral várjuk a Balaton környékére érkezőket!”


Képek: Kőröshegyi Levendulás

Szponzorált tartalom

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.