2023 kedvenc szálláshelyei a Csodahelyek.hu-n

15 romantikus erdei szállás, ha zavartalan pihenésre vágysz

Évek óta dolgozunk azért, hogy népszerűsítsük a hazai szálláshelyeket és igyekszünk olyan vendégházakat, apartmanokat ajánlani nektek, ahol mi magunk is vagy megfordultunk már, vagy szívesen kipróbálnánk. Nagy segítség ebben a szallas.hu, akikkel a kezdetek óta együttműködünk és segítségükkel igazi csodaszállásokat tudunk bemutatni a felületeinken. 2023-ban sem volt ez másként!

Ezek lettek 2023 kedvenc szálláshelyei

Év vége van, így összegyűjtöttük azokat a szálláshelyeket, amelyek a legnépszerűbbek voltak mind a csodahelyek.hu, mind a Csodaszállások facebook oldal statisztikái alapján.

Így alakult ki egy „toplista” 12 csodás helyről az Őrségtől a Bükkig, amelyekre a legtöbb foglalás érkezett az oldalunkon keresztül.

Ha kíváncsiak vagytok bármely szállásra, kattintsatok a képekre és foglaljátok le a következő téli pihenés vagy nyaralás helyszínét!

Még több szállástipp


Fotók: szallas.hu

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.