Keressük Magyarország kedvenc családbarát tanösvényét!

Mindenkinek van legalább egy kedvenc hazai tanösvénye, amelyhez kellemes emlékek fűződnek, ahová rendszeresen visszatérünk, és amit szívesen ajánlunk ismerőseinknek is. És hogy melyik a favorit? A lenti szavazásból kiderül. Keressük meg együtt Magyarország kedvenc családbarát tanösvényét!

Hogy kiderüljön, mi lesz Magyarország kedvenc tanösvénye, nemrég feltettük a kérdést a Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoportunkban. Rengeteg komment érkezett az elmúlt hetekben és most összesítettük ezeket az ajánlásokat. Jött jelölés fizetős és ingyenes, panorámás és vízközeli tanösvényre, de olyan is akadt, amelyik nagyváros határában található. Ami közös a jelölésekben, hogy mindegyik családbarát tanösvény, vagyis nyugodtan elindulhatunk kisebb vagy nagyobb gyerekekkel, nagymamával, néhol kutyával is, garantált lesz a kellemes időtöltés.

Ahhoz, hogy kiderüljön, melyik az ország kedvence (és szándékosan nem legjobbat írtunk), szavazni tudtok az alábbi űrlapon egészen 2023. július 15-ig.

Tipp: szavazni úgy érdemes, ha vannak valós tapasztalatok az adott csodahellyel!

Ha pedig további ötleteket szeretnétek kapni, szívből ajánljuk korábbi gyűjteményünket. Kirándulásra fel!

Fejléckép készítői: Halász Nóra, Racskó Boglárka, Mátóné Tonhajzer Arabella – Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoport

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.