Wood Paradise: Balatoni panoráma a szőlőtőkék rejtekében

Woodparadise

Aligha lehet részed annál pihentetőbb élményben, mint amikor reggelenként a Kis-Balaton látványában gyönyörködsz, délben sétálsz egyet a Zalai-dombság szőlői között, majd este hagyod, hogy a jakuzziban ülve a szél lágyan simogassa az arcod. Azt, hogy milyen érzés, ha egy modern, hangulatos faház vendégszeretetét élvezheted, csak akkor tudod meg, ha hagyod, hogy a Wood Paradise téged is elvarázsoljon.

Wood Paradise – Egy faház, ahol kézzel fogható a harmónia

A Zalai-dombság varázslatos panorámája

Az ország egyik legszebb területén, a Zalai-dombság szőlőtőkéi és a Kis-Balaton szomszédságában fekszik Nagyrada, amely fenséges borokkal, pazar kilátással, és bájos vendégszeretettel várja a környékre érkezőket.

Máris beleszerettél a gondolatba, hogy a Balaton közelében pihenj, Zalakarostól és Keszthelytől csupán néhány perces autóútra? Akkor biztosan még közelebb kerül a szívedhez a település, ha azt mondjuk, hogy olyan faház vár a balatoni szőlőhegyen, amely modern, hangulatos, és nélkülöz mindent, ami a zajos hétköznapokra emlékeztet.

Távol fekszik a lakóövezettől, nincsen kerítés, és még a szomszédok sem kopogtatnak át. Sőt, ha szemfüles vagy, hajnalban nyuszikkal és őzekkel is találkozhatsz a kertben, ők ugyanis legalább olyan örömmel sétálgatnak itt, mint amennyire te élvezed majd a ház kényelmét, és a környék természeti szépségeit.

Less be a Wood Paradise építésének kulisszái mögé!

A Wood Paradise építésének története igen különleges. Annál is inkább, mert mindössze 5 hónap kellett ahhoz, hogy elkészüljön az A-frame faház, melyet a tulajdonos, Krisztina és férje álmodtak meg. Fontos volt számukra az anyagtakarékosság és a természet tisztelete, éppen ezért egy, a legkevésbé sem hétköznapi technológiát választottak a kivitelezés során.

A ház nem betonalapon áll, hanem ember magasságú cölöplábakat csavaroztak a talajba, erre ültették rá a faszerkezetes építményt. Érdekesség, hogy szükség esetén az egész épületet odébb lehet helyezni, a lábak kicsavarozása után.

Bizonyára kíváncsian várod már, hogy bekopogtathass a panorámás faház ajtaján. Tarts velünk, mutatjuk, miért kerül fel majd a ház az őszi, téli, tavaszi, és nyári szálláslistádra is.

Sétálj velünk körbe a hangulatos faházban!

A ház 38 négyzetméteres földszintjén található a konyha-nappali és a fürdő, a 16 négyzetméteres tetőtéri galérián kapott helyet a hálószoba. A Wood Paradise teljes mértékben környezetbarát, a nagy ablakoknak köszönhetően rendkívül világos és szellős.

A berendezési tárgyak kiválasztása során a tulajdonosok mindvégig a skandináv stílust tartották szem előtt. Törekedtek rá, hogy a használati tárgyak és a dekoráció harmonizáljanak egymással.

A végeredmény egy letisztult, modern, otthonos faház lett, amely egy 4 fős társaság számára tökéletes választás a kikapcsolódáshoz.

A legmelegebb nyári napokon klíma gondoskodik arról, hogy hűvösben pihenhess, a gasztro-kalandokhoz pedig hozzájárul a Wood Paradise konyhájában a frissen őrölt kávé, és az 1 üveg bekészített ízletes bor.

A nappaliban wifis tv van, így az esős napokon a közös filmezés is remek program lehet, akárcsak a féktelen bulizás, amiről a hangfalak gondoskodnak. Nyugalom, ahogyan már említettük, nincsenek a közelben szomszédok, akik átkopogtatnának éppen abban a pillanatban, amikor a legnagyobb retro slágerek szólnak.

A pihentető álmokról a galérián franciaágy, a földszinten pedig egy kényelmes, kinyitható 2 fős kanapé gondoskodik, így mindenkinek bőven jut elegendő hely a gondtalan kikapcsolódásra.

Franciaágy a galérián

A Wood Paradise titkos kincse – A kert

Ha tetszett a faház belső elrendezése és stílusa, akkor a kert garantáltan levesz a lábadról. Már a teraszon elhelyezett modern ülőgarnitúra és a függőágy is a kedvenced lett első látásra? A kertben található 6 személyes prémium jakuzzi, a kerti sütögető, és a pergola láttán szóhoz sem jutsz majd.

Képzeld, akkora a kert, hogy a füvet nem benzines fűnyíró nyírja, hanem egy traktor… Mit gondolsz, jut hely a napozáshoz, frizbizéshez, és a piknikezéshez is?

Nem dönthetsz rosszul, akár a babzsákok között lazítanál, akár a teraszon ülnél le olvasni. Élvezd a víz pezsgését a jakuzziban, ülj le a barátokkal a teraszra társasozni, vagy süsd meg életed legjobb szalonnáját. Itt nem kell törődnöd semmi mással, csak azzal, hogy kihasználd a Wood Paradise nyújtotta élményeket.

Programok és látnivalók a környéken

A passzív kikapcsolódás mellett szívesen felkeresnéd a környék nevezetes látnivalóit? Megértjük, össze is gyűjtöttük azokat a helyeket, ahova mindenképpen érdemes ellátogatnod.

A Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, és a Fenyvespusztai Állatsimogató kerüljön fel a listádra, ahogyan a Kányavári-sziget felkeresése is. Itt található a Nagy-kilátó, a Kis-kilátó, és a 1,5 km-es, 15 állomásból áll Búbos Vöcsök tanösvény, amely a helyi madárvilágot ismerteti meg a látogatókkal. A zalakarosi Csiga-túra tanösvény, és a kilátó szintén kiváló célpont, a 23 méter magas, tölgyfából készült emelvényről a Kis-Balaton vidékében és a Balaton-felvidék tanúhegyeiben is lehet gyönyörködni.

Ne maradjon ki a programok közül a szőlőhegyi piknik, a biciklizés, és a futás/túrázás sem, mindhárom bámulatos panorámával és friss levegővel ajándékoz meg.

A Woodparadise terasza

Miért dönts a Wood Paradise-élmény mellett?

Reméljük, hogy a ház, a kert és a környék bemutatása után már nem kell érvelnünk, hogy miért dönts a faház mellett. A sok vidám pillanat, a véget nem érő nevetések, a helyi borok zamata, a sercegő hús illata, a ház kényelme, a hintázás nyújtotta szabadság érzése, és a balatoni panoráma lenyűgöző harmóniát alkot. Ez a hamisítatlan Wood Paradise-élmény.


Fotók: Woodparadise

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.