ÉletMagTár Ház – Tóparti erdei szállás az Őrség ölelésében

Az életben azok az élmények igazán értékesek, amelyekre évek múlva is szeretettel gondolsz vissza. Közös sütés egy kemencében, beszélgetések a pattogó tűz mellett, reggeli kávé egy kényelmes hintában üldögélve, önfeledt nevetés, tóparti feltöltődés, erdei kalandozás. Az ÉletMagTár Ház ezekkel az élményekkel ajándékoz meg az Őrség ölelésében!

Önfeledt kikapcsolódás vadregényes erdei környezetben

Kétvölgy-Ritkaháza az Őrségi Nemzeti Park területén található, erdei környezetben, az ország egyik legszebb részén. Az ÉletMagtár Ház egy tó partján fekszik, távol a városok zajától, csendes helyen, ahol béke, és nyugalom vár. Ha tudni szeretnéd, milyen érzés a kézzel fogható harmónia élménye, az erdei ház ideális választás lesz számodra. 

A sok fa, és üvegfelület modern érzetet kelt, amely a kert és a környező erdő látványával együtt már-már arra sarkall, hogy ideköltözz az év többi napjára. 

Kipróbálnád, mit jelent a digitális detox? Az ÉletMagTár környezetbarát ház, ennek köszönhetően közelebb kerülhetsz a természethez, és élvezheted a zavartalan pihenést anélkül, hogy tévét néznél, vagy mikrohullámú sütőt használnál. Ne aggódj, pillanatok alatt hozzászoksz majd! 

ÉletMagTár Ház – Tóparti szállás az Őrség ölelésében
Nappali – közel a természethez

Milyen szobákkal vár az ÉletMagTár?

A Kétvölgyben fekvő ÉletMagtár Ház egy 2 hálós apartmannal, madárcsicsergéssel, és tücsökciripeléssel teszi különlegessé a kikapcsolódást.

Kinek ajánljuk a pihenést a gyönyörű erdei házban? Akár a pároddal, akár a családdal, vagy a barátokkal élveznéd a ház kényelmét, és a környék szépségét, mindenképpen jól fogod magad itt érezni. 

Fontos infó! A házban 6 fő fér el kényelmesen (8 főig pótágyazható), 12 éves korig a gyerekek számára ingyenes a szállás. A parkolás, wifi, a tűzifa, bográcsozási és grillezési lehetőség szintén ingyenes. 

Alig várod, hogy a pároddal eltölthess végre néhány gondtalan napot nyugodt, csendes környezetben? Örömmel kirándulnátok napközben, míg az estéket összebújva töltenétek egy hangulatos kertben, vagy a cserépkályha előtt? 

Az ÉletMagTár vintage hálószobája tökéletes választás számotokra, annál is inkább, mert a szobához panoráma nappali és saját használatú fürdőszoba is tartozik. A szoba hangulata elősegíti az ellazulást és feltöltődést, így biztosan hamar otthon érzitek majd magatokat. 

Vintage háló

A családdal tervezel kikapcsolódást? Magaddal vinnéd a gyerekeket is, hogy ők is élvezhessék a friss levegőt és a természet közelségét? A családok számára kialakított szoba (vagy háló) -ami egyúttal egy kreatív, alkotó hely is- 4 férőhelyes, a gyerekeket könyvek, és kreatív játékok, a szabadban pedig játszóvár, és hinta várja. 

Ha lejátszanátok egy nagy családi pingpong bajnokságot, arra is van lehetőség. Sőt! Miközben a nappaliban hatalmas társasjáték csatát vívtok, gyönyörködhettek a tó és a különleges hangulatú kert látványában is. Remekül hangzik, nem igaz?

Érdekesség! A családi háló különlegessége, hogy alkotóműhelyként is használható a remek fényeknek köszönhetően. Ha szeretsz festeni, rajzolni, vagy ügyesen horgolsz, imádni fogod a szoba adottságait! 

Családi háló

Töltődj fel a ház gyönyörű kertjében! 

Sokak számára az igazi kikapcsolódást a szabadban eltöltött idő jelenti. Te is közéjük tartozol? Akkor szinte biztos, hogy a fő bázisod a 60 m2-es fedett, szőlőlugasos terasz lesz! 

Nyitott vagy a gasztrokalandokra? A legjobb helyen jársz! A terasz sütésre-főzésre kiválóan alkalmas, ha pedig kipróbálnád az ételkészítés hagyományos formáit is, teszteld bátran a sparherdet, és kemencét, ahol igazi ínyencségeket varázsolhatsz magatoknak. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a tóparti pihenés közben akár fenséges falatokat is készíthetsz a boronatárcsás grillezőn. Ugye mondanunk sem kell, hogy a húsok és a zöldségek is egészen új ízélménnyel ajándékoznak majd meg?

Fontos tudni! A tóra néző nyári konyha nem tartozik az ÉletMagtár bérlésének árába, ám felárral használhatod, amíg az időjárás engedi a konyha vizes blokkjának használatát. Kibérelnéd a nyári konyhát családi eseményekre, rendezvényekre? Erre is van lehetőség! 

Kihagyhatatlan programok és látnivalók Kétvölgy környékén

Úgy döntöttél, hogy az Őrségi Nemzeti Park területén található Kétvölgy-Ritkaháza tökéletes célpont számodra a pihenéshez? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a környék a friss levegő mellett izgalmas programokat és látnivalókat is tartogat számodra?

Feltétlenül érdemes felkeresni a térség templomait, kápolnáit, múzeumait, és kilátóit, melyek történelmi emlékeket, és mesés panorámát tartogatnak számodra. Ha kedveled az aktív kikapcsolódást, fedezd fel a kerékpáros útvonalakat, túrázz az erdőben, közben gyűjts gyógynövényeket, vagy akár gombát! A Rába a horgászok számára is tartogat sikerélményt, emellett a környéken lovaglásra és fürdőzésre is van lehetőség. A helyi tanösvényeken sétálva őzekkel, szarvasokkal, nyulakkal és ragadozó madarakkal is találkozhatsz. 

Riegersburban a vár, és a Zotter Csoki Gyár felkeresése szintén örök életre szóló élményt tartogat minden korosztálynak.

Miért válaszd az ÉletMagTár Házat?

Mert a ház olyan fűszerrel ajándékoz meg, amely nem kapható még a fűszerboltokban sem. Ez a különleges hozzávaló az önfeledt kikapcsolódás. A vidámság, az örömteli pillanatok sokasága, és az együtt töltött minőségi idő. Mindegy, hogy a kertben piknikezel egy pléden, a hintában olvasgatsz, vagy a ház teraszán sütögetsz, garantáltan örömet lelsz majd benne. 

Ha most felteszed magadnak a kérdést, hogy igent mondanál-e erre a rendhagyó kikapcsolódásra, szinte biztosra vesszük, hogy a válaszod az lesz: „Hogyne, mikor indulunk?”.


Fotók: ÉletMagTár Ház

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.