Kishosszúrét Vendégház – Hangulatos tóparti ékszerdoboz Pécsváradon

Pécs és környéke páratlan vendégszeretettel, elképesztő kilátással és izgalmas kirándulóhelyekkel vár. Pécsvárad pedig olyan vendégházat tartogat számodra, ahol biztosan elfeledkezel a hétköznapokról. Ki ne szeretne minden reggel a Zengő-hegy panorámájára ébredni, ahol még a juhok is örömmel köszöntik a napot? A Kishosszúrét Vendégház bája szorosan magához láncol majd. 

Idilli kikapcsolódás Pécsvárad legszebb részén

Pécs közelében lakni, vagy pihenni már önmagában olyan élmény, ami nem fogható semmi máshoz. Aki egyszer megtapasztalja, az minden évben visszavágyik ide. 

A Kishosszúrét Vendégház egy saját tóval rendelkező tanyán található falusi szálláshely. A tavon kizárólag a vendégek pecázhatnak, így zavartalanul élvezhetik a sporthorgászatot. A kertben van grillezési, sütögetési lehetőség és mindeközben „állati” látványban gyönyörködhetnek. 

Kishosszúrét Vendégház – Hangulatos tóparti ékszerdoboz Pécsváradon
Kishosszúrét Vendégház

A szálláshely érdekessége, hogy a házigazdák a különleges fajtájú juhok (Wallisi feketeorrú juh és Southdown „Babydoll” juh) mellett vaddisznót és lovat is tartanak a 30 hektáros birtokon. A tanya környékét érdemes felfedezni, hiszen erdő, legelő, és gyümölcsösök tarkítják az amúgy is elképesztő környezetet.

Milyen apartmanokkal vár a Kishosszúrét Vendégház? 

Megtetszett a pécsváradi kikapcsolódás gondolata? Nem csodáljuk! A 2 apartmanban összesen 3 szoba (7+4 férőhellyel) vár. Már a nevük is hangulatos, az elegáns, tágas és rusztikus hangulatú Szalma és Széna apartman ráadásul bebizonyítja, hogy szálláshely tekintetében bizony létezik szerelem első látásra. 

Kishosszúrét Vendégház – Hangulatos tóparti ékszerdoboz Pécsváradon
Hangulatos vendégház Pécsváradon

A Szalma apartman egy 2 szobás apartman, franciaágyakkal, és saját fürdőszobákkal. 4+2 személy kényelmesen elfér benne, az pedig még vonzóbbá teszi, hogy a közösségi tér mellett egy saját pergolával fedett terasz is tartozik hozzá. 

A Széna apartman 3+2 fő részére kínál pihentető napokat. Az apartmanban egy nagyobb szoba, és egy nagy belmagasságú közösségi szoba található, ahol akár még a kandalló mellett is olvashatsz a hűvösebb napokon.

TIPP: A szálláshelyen fűthető dézsa is a vendégek rendelkezésére áll, vétek lenne kihagyni!

Hasznos tudnivalók! A tágas, világos nappali kiváló helyszín a hosszú beszélgetésekhez, társasjátékokhoz és Activity partikhoz, ráadásul a helyiségek mindegyike klímás. A wifi ingyenes, a ház akadálymentes, és a kutyákat, macskákat és kisebb állatokat – előzetes egyeztetést követően – szeretettel várják. A szálláshelyen SZÉP-kártyával is lehet fizetni. 

Megnézem a szálláshelyet »»

Kishosszúrét Vendégház – Hol találod a szálláshelyet? 

Pécsvárad Budapesttől 190 km-re, Pécstől 20 km-re fekszik Zengővárkony és Martonfa szomszédságában. A település elérhető autóval Budapestről az M6-os vagy a 6-os úton keresztül, a menetidő körülbelül 2 óra. Busszal átszállás nélkül Pécsről 30 perc alatt érhetsz Pécsváradra. 

A város vonattal nem megközelíthető, ám a környező településekről kerékpárral is érkezhetsz. 

Kishosszúrét Vendégház – Hangulatos tóparti ékszerdoboz Pécsváradon
Pécsvárad Budapesttől 190 km-re fekszik

Csepegő-szikla, Pécsváradi Élményvár – Látnivalók az apartmanok környékén

Ha szívesen felfedeznéd Pécsváradot, és örömmel kirándulnál a közelben, számos úti cél közül választhatsz. 

A pécsváradi vár egykor bencés monostorként funkcionált, ma pedig amellett, hogy csodás panoráma nyílik innen, az épület múzeumként működik. Érdemes megtekinteni a vártörténeti kiállítást, és sétálni egyet a romkertben, ahol a megmaradt gótikus és barokk emlékek mesélnek a vár egykori életéről. A vár területén található még egy ezeréves kápolna, egy füstös konyha, egy kovácsműhely, egy íjászpálya, egy fűszerkert és az Ispotály. 

Óbányán igazi bakancslistás látnivaló az Óbányai-völgy, a Ferde-vízesés, és a Csepegő-szikla, de nincs messze a Zengő hegy sem, ahonnan számos turistaútvonal indul. Pécsen pedig a népszerű látnivalók mellett a tettyei romok, a Barbakán, a Havas Boldogasszony-templom, és a János kilátó mindenképpen érdemes arra, hogy felkeresd. 

Gyerekekkel a komlói Mini Zoo és a Pécsi Állatkert tökéletes célpont. 

Hogyan töltsünk el 3 napot Pécsen?
Hava Boldogasszony-kápolna, Pécs

Miért válaszd a Kishosszúrét Vendégházat?

Ezer dolgot fel tudnánk sorolni, amiért szeretni fogod a szálláshelyet. Ilyen a terasz, a fűthető dézsa, a bájos tó, a grillezési lehetőség, és persze az is, hogy a vendégházban a kisállatokat is szeretettel fogadják. 

A legmeggyőzőbb érv azonban a Kishosszúrét Vendégház mellett mégiscsak az, hogy

az állatok és természet közelsége olyan fűszer a hangulatos apartmanok mellé, ami miatt garantáltan máskor is örömmel térsz majd vissza a pécsváradi ékszerdobozba.  

Tovább a szálláshely oldalára »»


Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.