Káli Panorama Resort – Élvezd a vidéki luxust a Káli-medencében!

Hányszor gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha egy pohár bor társaságában, a kerti sütögető mellett üldögélve gyönyörködhetnél az aranybarnára piruló húsokban, miközben a Balaton közelében, a Káli-medence ölelésében pihensz a családdal és a barátokkal? Ugye össze sem tudnád számolni? Itt az idő, hogy végre ne csak a balatoni fotókat nézegesd! Ha ehhez az élményhez a Káli Panorama Resort egyik apartmanját választod, sokkal többet kapsz néhány kellemesen eltöltött napnál! 

Pazar panoráma és rusztikus hangulat: A Káli Panorama Resort apartmanjai 

Miért pont a Káli Panorama Resort? Nos, a Balaton környékén található szálláshelyekkel kapcsolatban nagyon szigorúak vagyunk, méghozzá azért, mert évről-évre különlegesebb vendégházak és apartmanok csavarják el a fejünket. A Balatontól mindig többet várunk, ezzel együtt a Káli Panorama Resort még mindig levesz a lábunkról. Mutatjuk, miért!  

A Stúdió Apartman különlegessége, hogy az épület egy borospincéből átalakított kisház, amely kiválóan alkalmas a romantikázásra és arra, hogy elbújj a világ elől néhány napra. A hegyoldalban álló apartman kényelmét egy kandalló, pezsgőfürdő és napozóterasz teszi még különlegesebbé. 

A teraszról elképesztő kilátás nyílik a Káli-medencére és a Balatonra, úgyhogy a panorámára biztosan nem lesz panaszod. Az épület ráadásul ősszel és télen is fűthető, tehát nem kizárólag nyáron érdemes célba venned.   

Káli Panoráma Resort
Stúdió Apartman

A Présház Apartmanok, vagyis a Rizling és az akadálymentesített Tramini egy régi présházból kialakított vendégházban kaptak helyet. A kétszintes apartmanokban egyszerre élvezheted a modern enteriőr kényelmét, és a vidéki környezet báját. Az egyik apartman a szőlőhegyre néz, a másik pedig a Balatonra. Mindkét lakrészben 4-4 fő fér el kényelmesen.

Káli Panorama Resort
Hangulatos fürdőszoba

Tudtad? A szálláshely állatbarát, így a négylábú kedvenceket is szeretettel látják. További plusz pont jár azért is, hogy ingyenes a wifi, tehát bátran posztolhatsz egyet az elképesztő kilátásról, egyet a bámulatos apartmanokról, egy szelfit pedig azért, mert egyszerűen nem tudod kihagyni!

Csapj le a kihagyhatatlan csomagajánlatokra!

Érdemes csemegézni a Káli Panorama Resort csomagajánlatai közül is, hiszen nem csak családi vagy baráti kikapcsolódáshoz találsz remek programot, de akár egy csapatépítő tréninget is szervezhetsz a hangulatos apartmanokban. 

Olyan hétvégére vágysz, amikor a szürke hétköznapok után végre a hosszú beszélgetések és a romantika kerül a fókuszba? A legjobb helyen jársz! 

Kapd magadra a sportcipődet, és fuss, vagy sétálj egy nagyot a környéken! Az sem baj, ha magadra maradsz a gondolataiddal, gyönyörködj a tájban, esetleg készíts néhány képet is. Séta után ülj le kártyázni, vagy grillezni a kertben a barátaiddal, és miközben a vidáman sercegő húst nézed, biztosan arra gondolsz majd, hogy ezt a felejthetetlen pillanatot már csak egy pohár jó bor tenné még izgalmasabbá. Esetleg egy borkóstoló, ahol közeli barátságot köthetsz a helyi borok zamatával.   

A recept igazán egyszerű, a szálláshely tulajdonosai pedig – a Nyári pihenés és a Csendes hétköznapok csomaggal – valóra váltják mindezt, ráadásul kérésre borkóstoló túrákat szerveznek, illetve transzfert is biztosítanak. A környék valóságos kulináris paradicsom, ugyanis a jó borok mellett ízletes magyaros ételek várnak a közeli falvak csárdáiban!  

Tipp! A szálláshely OTP Szép Kártyát is elfogad!

Káli Panorama Resort – Hol találod a szálláshelyet? 

Az apartmanok Mindszentkálla és Káptalantóti között, a Balatontól 5 km-re fekszenek, csendes környezetben, a közeli hegyek és dombok ölelésében. Olyan helyen, amit örömmel nézegetsz képeken az alábbi sóhaj kíséretében: „Bárcsak egyszer mi is elmennénk egy ilyen helyre!”. 

Jó, ha tudod! A három apartman könnyen elérhető autóval, és tömegközlekedéssel is. A buszok Tapolcáról indulnak, az út pedig csak 13 km. 

Káli Panorama Resort
Káli Panorama Resort

Bujdosók lépcsője, Csobánc vára – Kirándulj a Káli-medence környékén! 

Hagyjuk most egy kicsit magunk mögött a Balaton északi partjának népszerűbb látnivalóit. Szeretjük őket, de be kell vallanunk, sokkal kényelmesebb vissza-visszatérni egy – már jól ismert – helyre, mint új tájakat, látnivalókat felfedezni. 

Mikor jártál utoljára Szentbékkállán vagy Salföldön? Gyakran kirándulsz Gyulakeszi környékén? Fogadni mernénk, hogy nem, pedig hidd el, érdemes. Kihagyhatatlan látnivalók Gyulakeszin Csobánc várának romjai, Salföldön a Salföldi Major, Szentbékkállán a Kőtenger, Monoszlón pedig a Hegyestű Geológiai Bemutatóhely. 

Ha a Balaton-part közelében is tennél egy sétát, fedezd fel Révfülöpön a Fülöpi templomromot, és az Európa-sétányt, sőt, hajózhatsz is Révfülöpön, vagy akár Badacsonyban. A Badacsonyban található 18 méter magas Kisfaludy-kilátó, és a badacsonytördemici Bujdosók lépcsője szintén bakancslistás hely azok számára, akik a Káli-medence környékén kirándulnának. 

Naplemente a Káli-medencében

Megismernéd a környék híres pincészeteinek borait?

A vendégházban igény szerint privát borkóstolót tart egy helybéli borász, majd a borokat akár meg is lehet vásárolni, hogy az élményt palackba zárva is hazavihesd. Ez a hideg téli estéken garantáltan örömmel tölt majd el, mert boldogan gondolsz vissza a kikapcsolódásra a Káli-medencében, aminél jobb már csak az lesz, ha jövőre is megismétled. Ugyanígy, ugyanitt. 

Káli Panorama Resort

A Káli Panorama Resort ebben igazán erős. Olyan élményekkel halmoz el, amelyek az emlékezetedbe vésik a helyi ízeket, illatokat, színeket, és a panorámát, amelynél szebbet elképzelni sem tudnál. 


Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.