Hol kapható a legfinomabb sült hal?

Hol kapható a legfinomabb sült hal Magyarországon?

Ismét megpróbáljuk a lehetetlent és a lángos lelőhelyek után most összegyűjtjük azokat a büféket és éttermeket, ahol jóféle sült hal kapható, legyen szó pisztrángról, fogasról, harcsáról, keszegről, süllőről vagy épp hekkről.

Halat enni lehet elegáns étteremben, út menti kis büfében, sokan pedig a vízparti nyaralásokhoz kötik a hangulatát.

„Balatonfüred, Római part, Velencei-tó, Hajdúszoboszló és Gyomaendrőd… Mindegy hol, a hekk azt jelenti, hogy víz vagy vízpart, kikapcsolódás, napsütés. A legjobb úgy enni, a törülközőn ülve, amikor még csöpög a hajamból a víz. Utána egy-két palacsinta vagy gofri, és azt hiszem pár percig, hogy enyém a világ….”

Sz-Gy. Ildikó – Csodahelyek Magyarországon csoport
Hol kapható a legfinomabb sült hal Magyarországon?
Klasszikus sült hekk a Római-parton

Toplista a legfinomabb halas helyekről

Amikor összeállítottuk a listát, nem találomra választottuk ki a legtutibb helyeket, hanem kikértük az olvasók véleményét a Csodahelyek Magyarországon facebook csoportban. Közel 400 komment és ajánlás érkezett, amelyek közül a legtöbben az alábbi helyekre voksoltak:

Hol kapható a legfinomabb sült hal? (térképen)

Az élmezőny tehát kialakult, de ez nem azt jelenti, hogy máshol ne lehetne finom sült halat kapni. Sőt! Az alábbiakban térképre helyeztük az összes büfét és éttermet, amire szavazat érkezett. Vannak Duna-parti, tiszai lelőhelyek és természetesen Budapesten, valamint a Balaton körül is találhatunk szép számmal a halas büfékből. Lehet válogatni és végigkóstolni a listát! Már csak az a kérdés, melyik legyen a legelső 🙂

Kimaradt volna valami a listából? Írd meg kommentben!

A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.