Fénykiállítások és szabadtéri fényparkok varázsolnak el idén télen is

Már megszokhattuk, hogy advent idejére a legtöbb településünk ünnepi díszbe öltözik, idén pedig több önálló fénypompás helyszín is megnyitja kapuját az érdeklődők előtt. Fénykiállítások, szabadtéri fényparkok és izgalmas installációk várnak mindenkit Budapesttől Debrecenig.

Fénykiállítások és szabadtéri fényparkok 2024-ben

Garden of Lights – Hupikék Törpikék az ELTE Füvészkertben

„A Garden of Lights egy varázslatos hely: színes fényekkel és formákkal teli, bámulatos tereket hoz létre. A fényinstallációkkal és vetítésekkel a Hupikék Törpikék mesebeli világába utazhatsz” – olvasható az esemény oldalán. A fény- és multimédia kiállítás remek program lehet gyerekeknek és örök fiataloknak is, akik szívesen nosztalgiáznak a kék figurák láttán.

Lumina Park, Budapest – Mesebeli Filmfesztivál

Mesebeli Filmfesztivál kezdődik 2024. október 25-én a margitszigeti Palatinuson. A kiállításon beléphetünk Narnia világába, találkozhatunk King Konggal és megcsodálhatjuk a több mint 200 fényinstallációt – zenei aláfestéssel. 2 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Fénypompás Kastélypark Gödöllőn

2024. október 26. és 2025. március 2. között több százezer lámpa és több tucat gyönyörű fényszobor, dekoráció világítja meg a Gödöllői Királyi Kastély kertjét. A fénykertben megcsodálhatjuk Erzsébet királyné (Sisi) kedvenc helyeit, és közben megismerhetjük a kastély történetét.

„A kiállítást úgy tervezték, hogy a történelmi részleteket és a gyönyörű kertet csodáló felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt örömet szerezzen. Fotópontokkal és fényvonattal ellátott különleges gyermekrészleggel várjuk Önöket” – olvasható a kiállítás oldalán.

Garden of Lights – Pinokkió Debrecenben

Pinokkió varázslatos világa költözik idén Debrecenbe, az állatkert területére. Igazi családbarát program, amely 2024. október 18-tól 2025. március 2-ig várja a látogatókat 0-99 éves korig. Egy kényelmes séta a kertben legalább egy órát vesz igénybe!

Fénykiállítások, fényparkok térképen

Kiemelt kép: Varga Andrea – Gyerekbarát Csodahelyek fb csoport, Garden of Lights 2023. október

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Pénztárcakímélő csodahelyek e-book

100+ ingyenes élmény, kirándulás és program

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk több mint 100 hazai programot, élményt és kirándulóhelyet.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.