„Ingyenes gyerekbarát csodahelyek” címmel új e-könyvünk jelent meg

Ingyenes gyerekbarát csodahelyek címmel jelent meg legújabb e-könyvünk, amely több mint 100 pénztárcakímélő programot, élményt és kirándulást tartalmaz. A 100 oldalas kiadvány elsősorban a kisgyerekes családokat szólítja meg, de minden korosztály talál benne számára izgalmas és érdekes attrakciót.

Varázslatos kalandok várják a családokat!

Érezted már úgy egy hétvégi kirándulás után, hogy a kiadás több lett, mint amit eredetileg terveztél? Neked is fontos a minőségi idő a családdal, de az anyagiak miatt egyre nehezebb megszervezni a közös programokat? Fogalmad sincs, mivel kösd le a gyerek energiáit az iskolai szünetekben vagy hétvégén?  

Kisgyerekes szülőként mi is tapasztaljuk, hogy a belépők és szolgáltatások díja mennyire megterhelheti a pénztárcát, ezért folyamatosan keressük az olyan belföldi lehetőségeket, amelyek megfizethetőek akár egy többtagú család számára is. Így született meg legújabb e-bookunk INGYENES GYEREKBARÁT CSODAHELYEK címmel, amelyben több mint 100 hazai programot, élményt és kirándulóhelyet gyűjtöttünk össze.

Fedezd fel Te is Magyarország legizgalmasabb gyerekbarát helyeit, amelyek ráadásul ingyenesen látogathatók! Ebben a könyvben olyan titkos és kevésbé titkos csodahelyeket mutatunk be, ahol a kicsik és nagyok egyaránt felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak. Legyen szó játszóterekről, kilátókról, tanösvényekről vagy egyéb varázslatos helyszínekről, itt biztosan rátalálsz a következő kirándulásotok célpontjára!

Rólunk mondták

Az a legjobb ebben a könyvben, hogy egyszerre vannak benne a legnépszerűbb programok és titkos CSODAHELYEK. Szerintem tökéletes útitárs minden családnak, akik szeretnének új közös élményeket gyűjteni!”

Csermely Marianna, a Gyerekbarát Csodahelyek Magyarországon fb csoport alapítója

Nagyon jó szívvel ajánlom a csodahelyek új e-bookját gyerekbarát helyekről. Én annyi jó tippet kaptam már tőlük, valóban lelkesen derítik fel az országot. Ráadásul ez a gyűjtemény csupa ingyenes látnivalóról szól, jól fog jönni a nyáron.

Kisgyörgy Éva, a travellina.hu szerzője

Mit tartalmaz az „Ingyenes gyerekbarát csodahelyek” című e-book?

  • ötleteket, kirándulástippeket minden megyében
  • ingyenes látnivalókat minden évszakban
  • csodahelyeket közel 100 oldalon 
  • kipróbált, valós programokat
  • tippeket egynapos és többnapos kikapcsolódáshoz
  • babakocsis helyeket
  • ajándék mellékleteket

Olvass bele!

Hol lehet megvásárolni az Ingyenes gyerekbarát csodahelyek c. kiadványt?

A könyv kizárólag e-book formájában jelent meg, megvásárolható a shop.csodahelyek.hu oldalon.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Ingyenes gyerekbarát csodahelyek

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk több mint 100 hazai programot, élményt és kirándulóhelyet.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.