Megjelent a Csodahelyek.hu e-book: Tavaszi bakancslista gyerekkel

Neked is nehézséget okoz lekötni a kisebb vagy nagyobb gyerek energiáit hétvégén? Nem tudod, hogyan töltsd ki a tavaszi szünetet tartalmasan, de költséghatékonyan? Többnapos belföldi pihenést terveztek, de nehéz összeállítani a programokat? Akkor ez a könyv neked szól! A csodahelyek.hu kiadásában megjelent a Tavaszi bakancslista gyerekkel – 100 élmény, kirándulás és program című e-book.

Így készült a Tavaszi bakancslista gyerekkel (e-book)

2021. júliusban egy hirtelen ötlettől vezérelve alapítottuk meg a Gyerekbarát Csodahelyek fb csoportot azzal, hogy összehozzuk azokat a szülőket, nagyszülőket, akik tudatosan, nagy energia- és időráfordítással szeretnének programokat szervezni, kirándulóhelyet találni a családnak. Akkor még nem sejtettük, milyen sokan csatlakoznak majd hozzánk, most, 2024. márciusban már több mint 130 ezer tagja van a csoportnak. Hihetetlen létszám, ugye?

A Gyerekbarát Csodahelyek közösségünk tehát megtalálta a funkcióját, mi, alapítók pedig tovább gondolkodtunk: mi lenne, ha ezt a rengeteg élményt, tapasztaltot összegyűjtenénk egy e-book formájában, hogy még koncentráltabban tudjunk csodahelyeket ajánlani a kisgyerekes szülők számára?

„Az elmúlt években több könyvkiadó is megkeresett minket azzal, hogy adjunk ki közösen könyvet csodahelyekről, de végül egyik együttműködésből sem lett semmi. Ha nyomtatott könyv nem is született, most egy e-bookot ‘csakazértis’ elkészítettünk mi magunk, házon belül. Igaz, a lelkesedésünk nagyobb volt, mint pl. a grafikai tudásunk, de talán éppen ez adja az egész projekt esszenciáját: szívvel-lélekkel készült, minimális büdzsével, kisgyerekes anyukák keze nyomán.”

Kaprinyák Nikolett, a csodahelyek.hu alapítója

Mit tartalmaz a könyv?

  • Pénztárcabarát és ingyenes tippeket
  • Egynapos és többnapos kikapcsolódáshoz
  • Országos lefedettséggel
  • Babakocsis úti célokat
  • Kutyás kirándulóhelyeket
  • Ötletes otthoni programokat
  • 100 csodahelyet vármegyék szerinti lebontásban is
  • Ajándék húsvéti és programajánló mellékletet
  • Segítséget (pecsétgyűjtő, saját bakancslista stb.) a tavaszi kirándulásokhoz

Néhány oldal az e-bookból

Kinek szól a Tavaszi bakancslista gyerekkel e-book?

Alapvetően kisgyerekes (0-14 év) családoknak, nagyszülőknek készült a könyv, de azok is találnak benne remek úti célokat, akik épp gyerek nélkül kirándulnak.

„Rendkívül értékesnek találom a kiadványt. Egyrészt a  belföldi kirándulások számomra leghitelesebb szakértői a Csodahelyek csapata, másrészt ez a könyv egy új szemszögből, és komplexen gyűjti össze a legérdekesebb programokat! Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tartogat újdonságot.”

Csermely Marianna, a Gyerekbarát Csodahelyek fb csoport alapítója

Hol vásárolható meg az e-book?

A könyvet bárki megvásárolhatja a csodahelyek.hu webshopján (a képre kattintva).

csodahelyek-hu e-book

Bízunk benne, hogy Ti is olyan örömmel forgatjátok majd ezt a könyvet a kirándulások során, mint amilyen lelkesen mi készítettük. Fogadjátok szeretettel!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.