TulipGarden Homokhátság – Tulipánszüret és alpakák Bács-Kiskunban

TulipGarden Homokhátság

Változatos színekben pompázó tulipánok és vidám alpakák várják azokat, akik nem szeretnének lemondani a tulipánszüretelésről Bács-Kiskun vármegyében. A TulipGarden Homokhátság hamisítatlan tavaszi hangulattal és élményekkel teszi különlegessé a szüretelést Soltvadkerttől mindössze 10 perces autóútra.

TulipGarden Homokhátság

A TulipGarden Homokhátság megálmodója, Hajnal Szilvia azért hozta létre Tázláron a bámulatos tulipános kertet, mert a járványhelyzet alatt szerette volna az embereket újra közelebb hozni egymáshoz és a természethez.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy idén még nagyobb lelkesedéssel, és talán annál is nagyobb kíváncsisággal várja, hányan látogatnak el a tulipánszüretre, aminél aligha akad nagyobb a Kiskunságban.

150.000 tulipán, tengernyi színben

Nem mindennapi látványt nyújt, ahogyan 150.000 tulipán pompázik a kertben, közel 15 féle mesés színben és többféle formában. A hagyományos sárga és piros mellett sötétlila, rózsaszín és akár fehér tulipánt is szüretelhetünk.

A korai és késői virágzású tulipánoknak köszönhetően nemcsak a szüret első napjaiban készíthetünk csodaszép csokrokat, hanem a szüret teljes ideje alatt.

Nyitva tartás

  • Hétfőtől- csütörtökig: 08.00-17.00
  • Péntek: 09.00-19.00
  • Szombat: 09:00-19.00
  • Vasárnap: 09:00-17:00

Cím

6236, Tázlár, I. körzet hrsz. 0231/40.

Egyedi, különleges programkínálat

Igazi kuriózum, hogy a kert területén a tulipánszüretelés mellett hangulatos programok közül is válogathatunk. A tulajdonosok egyedi attrakciókkal készülnek, lampionos zenés est, fröccsözés, fotózás és szabadtéri piknik is szerepel a tervek között.

Érdekesség: Aki gyerekekkel érkezik, annak pedig igazi jolly joker a helyi kisállatsimogató, ahol alpaka, póni, szamár, mókus, nyúl, bárány és tengerimalac várja a család apraja-nagyját.

Sokszor fagyiztál már Soltvadkerten, és nem szeretnél lemaradni a tulipános élményekről? Keresd fel a kertet, és tölts egy felejthetetlen napot Tázláron, ahol még az alpakák is ragaszkodnak a tulipánok közelségéhez!


Képek: TulipGarden Homokhátság

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.