Harry Potter, modellvasút, unikornisok – ezek a legjobb tematikus éttermek Magyarországon (térképpel)

tematikus éttermek

Gyerekbarát Csodahelyek facebook csoportunkban gyakori és visszatérő kérdés, hogy melyek a legjobb tematikus éttermek Magyarországon. Most összegyűjtöttük és térképre helyeztük a csoporttagok által ajánlott helyeket, ezek között étterem, kávézó, sőt fagyizó is akad.

Macskák, varázslók, unikornisok között

Ha szívesen ebédelnél Harry Potter varázsvilágában, vagy kipróbálnád, ahogy vasúton érkezik az üdítő az asztalhoz, esetleg házi kedvencek vagy unikornisok társaságában kávéznál, íme néhány tipp. Lehet válogatni!

Még több gyerekbarát csodahely >>

Olvasónk írta

„A környéken nem találtam gyerekbarát éttermet, ezért a Keletinél levő Lakomotívba mentem. Járműrajongó csöppeknek Paradicsom! Hatalmas terepasztal, és minden asztalhoz kisvonat hozza az italokat, bár az utóbbi rendszer ma pont nem működött, nekünk így is nagyon tetszett. Etetőszék és gyerekmenü is van. Pelenkázó nincs, és csigalépcsőn kell lemenni az étterembe, ezért babakocsi nem ajánlott.”

Fotókon az Unicorn Bistro…

…és a Sakura cukrászda

Tematikus éttermek térképen

Megjegyzés: A térképen kék ikonokkal jelöltük a tematikus éttermeket, rákattintva több információt és linket is találtok.

A térképet összeállította: Csermely Marianna, fotók: Kristóf Eszter

A fent olvasott információk tájékoztató jellegűek. Mielőtt útnak indulsz, mindenképpen nézz utána, hogy jelenleg elérhető, látogatható-e az adott csodahely.
Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

“Harry Potter, modellvasút, unikornisok – ezek a legjobb tematikus éttermek Magyarországon (térképpel)” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.