Kaprun – Lenyűgöző panoráma és kirándulás 2030 méteren

Kaprun

Türkizkék árnyalatban pompázó víztükör, bárányfelhők, festői szépségű hegyek. Kaprun pazar kilátással és különleges természeti kincsekkel ajándékoz meg, ha úgy döntesz, hogy felfedezed Ausztria egyik legszebb csodahelyét. Olvasónk, Sipos Emilia élménybeszámolója és bámulatos fotói garantáltan meggyőznek arról, hogy egy kirándulás Kaprun ölelésében csakis jó döntés lehet.

Kirándulás Kaprun ölelésében

Szabadnapunkon mindig kirándulunk, ha jó idő van. Barátainkkal úgy döntöttünk, megnézzük ezt a csodás helyet, Kaprunt. Autóval mentünk, parkolóhelyet sem volt nehéz találni. Egy kisebb séta, kb. 15 perc után elértünk az első állomásra, ahol 26 euró/fő áron lehetett jegyet venni, de van több lehetőség is. Az ár magában foglalja a visszautat is, illetve részletes útbaigazítást is lehet kérni.

5 perc várakozás után jött is a busz, ami egy felvonóig vitt minket. Felvonóval mentünk tovább egy szintet, majd ismét buszokkal vittek tovább a végső úti célig, a gátig.

Eszméletlen csodálatos élmény volt, gyönyörű táj tárult elénk. 2030 méter magasan voltunk, a levegő kissé hűvös, de kellemes volt.

Fent található egy étterem is, gyerekek és felnőttek számára is tökéletes kikapcsolódás. Sőt, kis kedvencünket sem kell otthon hagynunk.

Sajnos az utolsó busz 17:00 órakor indul le legkésőbb, így érdemes korán érkezni, hogy kiélvezhessük a táj szépségét. Felejthetetlen élmény volt számunkra.

Szállást keresel a közelben?

Itt érdemes nézelődni >>

Csodaélmények Tőletek

Emilia fotóival a Csodahelyek Ausztriában facebook csoportban találkoztunk, élménybeszámolójának köszönhetően azonnal kedvet kaptunk egy kiránduláshoz Kaprun legszebb részén.

Örömmel megosztanátok velünk az utazás közben szerzett élményeiteket ti is? Írjátok meg nekünk, vagy mutassátok meg a legszebb fotókat tematikus Csodahelyek.hu felületeinken:


Képek: Sipos Emilia – Csodahelyek Ausztriában facebook csoport

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.