Monor, az ezer pince városa

Közel 1000 pince és egy modern kilátó várja a látogatókat a Pest megyei Monor településen, a Strázsa-hegyen. Ott a helyünk!

Monor

Monor a Gödöllői-dombság és az Alföld találkozásánál fekszik, legmagasabb pontja, a Strázsa-hegy, melynek köszönhetően Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van.

Borturizmus Monoron

Jelenleg mintegy 960 pince található itt, melyek közül egyre több felkészült a borturizmus lehetőségeire, vendéglátásra is. Folyamatosan fejlődik, szépül a Szent Orbán tér, valamint a hegyen modern kilátó várja a látogatókat.

A helyszín adta lehetőségeket gazdag programkínálattal használják ki a szervezők, az itt megrendezésre kerülő események közül a legismertebb a Borvidékek Hétvégéje.

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

“Monor, az ezer pince városa” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Aki nem járt itt, elképzelni sem tudja az a csodát, ami várja itt. Én már pincetulajdonos lettem! Mindenki maga győződjön meg a hely varázslatosságáról!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.