Szavazz a legszebb hazai levendulamezőre!

Most, hogy lassan vége a 2021-es levendulaszezonnak, nincs más hátra, mint eldönteni: melyik volt a legszebb, legérdekesebb csodahely, ahol megfordultatok? Szavazz a kedvencekre, mutatjuk a részleteket!

Térképen a hazai levendulakertek

Az idei levendulaszezon idején nagy fába vágtuk a fejszénket: összegyűjtöttük egy térképre az összes hazai levendulás kertet, ahol szüretelni lehet vagy lehetett. Valahol ugyanis már július első hetében véget ért a szüret, míg más tájegységeken csak ezután kezdődik.

Nekünk is hihetetlen, de közel 90 hazai kert gyűlt össze a Ti segítségetekkel, vannak közöttük nagy méretű, rendkívül népszerű kertek és kisebb, családi gazdaságok is.

Szavazz a kedvencedre!

Persze tudjuk, hogy nem lehet összehasonlítani az almát a körtével, de mi most mégis szavazásra hívunk Titeket:

Szavazzatok, melyik levendulás kert lett az idei kedvencetek!

Az alábbi űrlapon megtaláljátok az összes, térképen szereplő kertet, csak be kell jelölni a legszebbet és rákattintani a KÜLDÉS gombra. A végeredményt július 30-án tesszük közzé a facebook oldalon.

Fontos! A fenti szavazás nem verseny és nem kapcsolódik sem nyereményjátékhoz, sem egyéb jutalomhoz. Egyszerűen csak kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre, ha már ennyire népszerűek idén a levendulakertek.

szavazz
Levendulakertek, ahol elkerülheted a tömeget

Ha pedig nem sikerült idén eljutni egyetlen levendulamezőre sem, javasoljuk a Csodahelyek Magyarországon csoportunkat, ahol eddig több mint 100 szebbnél-szebb album került feltöltésre a tagok jóvoltából. Ugyanitt saját albumokat és fotókat is feltölthettek, nem csak levendulás témakörben 🙂

Kiemelt kép: unsplash


Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.