Túrázz GeoGo útvonalakon és sportolj szabadon!

Kedveled a rendhagyó túrákat, és már régóta tervezed, hogy kipróbálod magad a teljesítménytúrázásban? Szereted a hosszabb és a rövidebb távokat is, és nem riadsz vissza a nehezebb tereptől sem? Kapd fel a telefonod, megmutatjuk, melyik útvonalak lesznek idén a legmenőbbek, és hogyan tesztelheted őket egy úttörő alkalmazás, a GeoGo segítségével! 

Új útvonalak, izgalmas kihívások a GeoGo alkalmazással!

A legkevésbé sem szeretnél lemondani a kirándulásról csak azért, mert az elmúlt hónapokban kevesebb a szervezett, csoportos program? Teljesen megértjük, mi is nagyon szeretünk túrázni, és örömet okoz, ha kisebb társasággal, esetleg csak egy-két baráttal, vagy családtaggal vágunk neki a közeli erdőnek. 

Nem véletlenül használtuk a rendhagyó jelzőt sem:

a GeoGo útvonalak tényleg nem megszokottak, és a legkevésbé sem unalmasak. Ha ezerszer végigjártad már a kedvenc úti céljaidat, gyere velünk az ország legizgalmasabb csodahelyeire. 

Nem lesz szükséged másra, mint az okostelefonodra, és máris kezdheted a geogozást! 

Túrázz GeoGo útvonalakon és sportolj szabadon!

Több mint 500 túraútvonal a GeoGo alkalmazással

A több mint 500 útvonal között vár a Szekszárdi-dombság, a Zempléni-hegység, a Budai-hegység, a Balaton-felvidék, a Hajdúság, a Mátra, vagy éppen a Mecsek. A kedvenceink között az alábbi útvonalak szerepelnek, 2021-ben biztosan nem hagyjuk ki az élményt, hogy felfedezzük őket. 

Boszorkány kör

A Boszorkány Kör teljesítése során egy egész napos kirándulás vár a Medves-fennsíkon. A táv csodaszép panorámát tartogat, ami miatt egyértelműen érdemes egy egész napot szánni a kirándulásra, akár a családdal, akár a barátokkal indulunk útnak. 

Csokornyakkendő-kör

Aki szeret futni, és nem fél a kihívásoktól, azt a 16 km-es Csokornyakkendő-kör megdolgoztatja ugyan, de a végén egy kis rétest is tartogat számára. Futóknak vétek lenne kihagyni a gondosan megtervezett útvonalat! 

Ágasvár kör

Nem ismered még a Mátra legszebb részeit? Teszteld a 13,6 km-es kört, mely során megismerheted Mátraszentimrét, az ország legmagasabban fekvő települését, érinted majd a Vöröskő-kilátót és az Ágasvári csúcsot, ahol csodás panoráma vár.  

Balatonkör kerékpárral

Mit szólnál egy 220 km-es teljesítménytúrához? A Balatont körbekerékpározni nagy feladat, de örök életre szóló élmény. Az útvonal során Tihanyt és Szigligetet is érintitek majd, így lesz a teljes hossz 220 km.

Túrázz GeoGo útvonalakon és sportolj szabadon!
Balatoni panoráma Tihanynál

Gellért-hegyi kilátások

Akár gyalogosan, akár futva vágsz bele a Gellért-hegy meghódításába, garantáltan élvezni fogod a kilátást, a Duna, a hidak és a Budai vár látványát ezen az útvonalon.

Tatabánya – Tata, Öreg-tó kör

Bicajozz végig a Tatabánya-Tata útvonalon, élvezd az Öreg-tó és a vadludak vendégszeretetét, és érezd jól magad a friss levegőn, vidéki környezetben! 

János-hegy 527 két lábon

Mássz fel a Budai-hegység legmagasabb pontjára, és az 527 méteres csúcsig küzdj meg az emelkedőkkel és a lankásabb részekkel akár a legmelegebb, akár a hűvösebb napokon! 

Hangyás kör

Az útvonal a Hajdúságba kalauzol el bennünket, és bár a táv csak 5 km, mégis sok látnivaló vár ránk. A Hangyás Kör teljesítése remek családi program lehet, annál is inkább, mert a táv megtételét össze lehet kötni egy kis vonatozással is.

Tisza-tó Bringa kör

Vedd célba a Tisza-tavat egy 65,3 km-es pedálozás erejéig, és használd ki a lehetőséget, hogy már a teljes tavat körbe tudod tekerni, megfelelő utakon, biztonságos környezetben! 

Túrázz GeoGo útvonalakon és sportolj szabadon!
Izgalmas kihívások a GeoGo alkalmazással

Természetesen a listánkat még szívesen bővítenénk, mert a 4 kolostor útja a Pilisben legalább olyan vonzó számunkra, mint a Barlangok útja a Bakonyban, illetve a Batman 10-es budapesti edzőkör éjszakai (futó)baglyoknak is szuper kihívásnak tűnik. 

Miért jó választás a GeoGo? Miért legyél Ötpróbázó?

A GeoGo túrákat meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül, egyénileg kell teljesíteni. A túrák teljesítését a GeoGo alkalmazással tudod igazolni, amihez nincs szükséged másra, csak az okostelefonodra, és természetesen a túrabakancsodra (esetleg futócipődre). Nem kell máshoz igazodnod, és nem is kell csapatban kirándulnod, csak a saját idődet kell megtervezned.

Hogyan működik a GeoGo alkalmazás?

  • Regisztrálj a geogo.hu honlapon
  • Nézd ki a számodra leginkább szimpatikus útvonalat
  • Töltsd le a GeoGo alkalmazást
  • Keresd ki az útvonalat, válaszd ki a túra adatlapját
  • Nyomj rá a Teljesítés indítása menüpontra
  • És indulhatsz is!

Az alkalmazás használatával, az útvonalakkal és a nevezési díjjal kapcsolatosan felmerülő kérdéseidre választ kaphatsz a weboldalon található Szabályzat, és Tudnivalók menüpontban.

Biztosak vagyunk benne, hogy találsz a túrák között olyan útvonalat, amit legszívesebben azonnal feltérképeznél. Gyűjtsd a teljesítéseket, a pontokat, és a kilométereket, fuss, túrázz, és kerékpározz. A geogozás az új trend!


Szponzorált tartalom.

Fotók: geogo.hu, pixabay

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.