Csodahelyen jártál? Oszd meg másokkal is élményeidet!

Már csak néhány hét van hátra az idei évből, ezért bátran kijelenthetjük: a 2020-as év a belföldi turizmusról szólt! Bár sokan nem önként, hanem kényszerűségből utaztak itthon, ennek ellenére jó látni, hogy egyre többen fedezik fel maguknak hazánk szépségeit!

Oszd meg élményeidet

Szeretnénk azt hinni, hogy ebben a Csodahelyek-csapatnak is volt egy kis köze, hiszen oldalainkon továbbra is igyekszünk minél több belföldi szállástippet és kirándulási ötletet adni. A Csodahelyek Magyarországon csoportban több mint 400.000 tag osztja meg egymással élményeit, tapasztalatait és csodálatos fotóit nap mint nap, most pedig itt a lehetőség, hogy még több emberhez eljussanak az élményeid!

Csodahelyen jártál? Oszd meg másokkal is élményeidet!

Ezentúl nem csak a facebook csoportokban lesz lehetőség a kirándulótippek megosztására, hanem akár a weboldalunkra közvetlenül is feltölthettek kedvenc hazai látnivalók, túraútvonalak és csodahelyek leírását fotókkal kiegészítve.

Amit kérünk:

  • minimum 5 mondatos leírást tartalmazzon az élménybeszámoló
  • téma: belföldi kirándulóhelyek, túraútvonalak, látnivalók, csodahelyek bemutatása saját élmények alapján
  • legalább 4 db (jobb, ha több), min. 1024 pxl széles fotót lehet feltölteni az oldalra
  • fontos, hogy a fotók saját készítésű képek legyenek
  • a legjobb írások felkerülnek a www.csodahelyek.hu oldalra, a Ti küldtétek menüpontba!
  • amennyiben blogger vagy, netán szuper Instagram oldallal rendelkezel, írd meg a címet és mi megosztjuk a neved mellett!

Ha van egy jó kirándulótipped, netán másokkal is szívesen megosztanád kedvenc csodahelyed leírását, ne habozz, küldd el nekünk a lenti űrlapra kattintva vagy ITT.

Várjuk a beszámolókat, addig is sok szép „csodaélményt” kívánunk mindenkinek!

(Kiemelt fotó: unsplash.com)

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.